HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

Motory, gyra, serva, regulátory, stabilizátory, ale i ložiska a jiné obecné technické problémy
Odpovědět
Zpráva
Autor
chastra
Kontaktovat uživatele:

Re: HC3-SX a Bavarian Demon - nové vlákno

#211 Příspěvek od chastra »

tomasvrx1 píše:Tak teď jsem dorazil z lítání :-D Jedna otázka Na Pavla, protože ten by to mohl vědět. Mám 22z kolo a 50% otevření reglu. Nemáš odpozorováno kolik to točí? Jsem z toho nadšený ÚPLNĚ MAXIMALIOZNĚ :twisted: :lol: Žádný mega točky jen to šustí a je to agilní jako prase ( omlouvám se za tento výraz) drží to jako simulátor vzhlem k poměrně nízkým otáčkám jsem zdvihl revo mix na 2 a při plným kolektivu 12° ocas drží a zasekává naprosto na 1********* Tímto považuju Goblu za seřízeného. Jako nevím co bych na tom měl seřídit??? 8O Prostě to funguje tak jak má a bez kompromisů. Ať si novej soft 200 nebo kolik to je strčej za klobouk já ho nechci :!: :!: :!: :!: :!: :!: BOŽE TO JE ŽRÁDLO :lol: :lol: :lol:

Takže s tim 123 softem to lítá špatně že ho nechceš? 200 je totožný s 123 :lol: :lol: :lol:
nostromo

#212 Příspěvek od nostromo »

tomasvrx1 píše:Tak teď jsem dorazil z lítání :-D Jedna otázka Na Pavla, protože ten by to mohl vědět. Mám 22z kolo a 50% otevření reglu. Nemáš odpozorováno kolik to točí? Jsem z toho nadšený ÚPLNĚ MAXIMALIOZNĚ :twisted: :lol: Žádný mega točky jen to šustí a je to agilní jako prase ( omlouvám se za tento výraz) drží to jako simulátor vzhlem k poměrně nízkým otáčkám jsem zdvihl revo mix na 2 a při plným kolektivu 12° ocas drží a zasekává naprosto na 1********* Tímto považuju Goblu za seřízeného. Jako nevím co bych na tom měl seřídit??? 8O Prostě to funguje tak jak má a bez kompromisů. Ať si novej soft 200 nebo kolik to je strčej za klobouk já ho nechci :!: :!: :!: :!: :!: :!: BOŽE TO JE ŽRÁDLO :lol: :lol: :lol:

Bohuzel, uz 200 soft mas :wink: Ja porad cekam jako vocas na soft.
chastra
Kontaktovat uživatele:

#213 Příspěvek od chastra »

nostromo píše:Bohuzel, uz 200 soft mas :wink: Ja porad cekam jako vocas na soft.

Třeba v pondělí přijdou v captronu do práce a nějaká Eržika to odklepne na vyvěšení na stránky :idea:
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#214 Příspěvek od tomasvrx1 »

Takže s tim 123 softem to lítá špatně že ho nechceš? 200 je totožný s 123 :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ne ne soft 123 mám a ten chci. Nelze tvrdit že soft 200 je stejný.. Nikdo z nás neví jestli je 100% identický s 200. Ale třeba jo.. já nevím ... Každopádně je to masakr a 123 je BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :twisted:
a s příchodem 200 zůstanu v klidu a nechám 123 :wink: To by mě musel někdo zblbnout hlavu :lol:
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
boZZda

#215 Příspěvek od boZZda »

Ty máš verzi 123, což je verze 200, takže si ho klidně můžou strčit za klobouk, protože už ho máš :wink:
Verze 123 je identická s verzí 200. Píšu to asi po milionté.

Podle tvého setupu točíš cca 1850 otáček. Já na tyto otáčky lítám skoro pořád. Ikdyž občas si to roztočím na 2100, aby byla sranda.

Jka se říká, neopravuj něco, co není pokažené. Prostě lítej, když jsi spokojený. To byl taky cíl tohoto firmware. Neladit, ale lítat!

----
Aktuální zpráva z Captronu. Tento víkend je v USA akce Joe Nall, kde jsou všichni z Captronu. Věřte, že tam dostávají za chybějící PC software pěknou čočku podle toho co vím.
Vrací se v úterý a slíbili, že ve středu to bude ke stažení na stránkách.
Jak budu opět cokoli nového vědět, tak to sem napíši.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Joshuax

#216 Příspěvek od Joshuax »

To by bylo prima ;-) vrtas ceka na slozeni a vraceni do makety a jebom ten firmware chybi ;-)
boZZda

#217 Příspěvek od boZZda »

Normálně všechno nastavit a potom se udělá jenom upgrade a zkontroluje nastavení. Nic zásadního se nebude dít. Takže pokud to máš připravené, tak to všechno nastav a pak to bude šup šup.
bavarianDemon 3X a 3SX
tomasvrx1
Kontaktovat uživatele:

#218 Příspěvek od tomasvrx1 »

Tak mám kartu:-) Otáčky budu znát přesně:-) ale 1850 se mi nezdá. Zdá se mi to míň.. uvidíme třeba máš pravdu:-) jak bude počas tak to testnu. Každopádně to létá suprově a nic měnit nebudu:-) Jinak info pro Pavla po 5,5 minutách vylétáno 2450mAh. Ten setup v Goblinovi je prostě super. HC tomu nasadilo korunku jako p...e :-D
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
Joshuax

#219 Příspěvek od Joshuax »

Musim tam dat kabel navic, protoze jak to zadelam do makety, uz se k tomu nedostanu, tak to musim vytahnout nekde bokem, ale zatim to mam kvuli setupu heli venku a cekam na ten firmware. Ona ta maketa neni zase tak kvalitni, abych to porad rozdelaval :(
boZZda

#220 Příspěvek od boZZda »

Stejne vytahni prodluzovackou kabel ven pro USB. Takze se nic nemeni.
bavarianDemon 3X a 3SX
krtek2k

#221 Příspěvek od krtek2k »

Tak to vypadá , že už vám to konečně lítá jako vbar :) gratuluju!
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Lada1

#222 Příspěvek od Lada1 »

krtek2k píše:Tak to vypadá , že už vám to konečně lítá jako vbar :) gratuluju!

UFFF 8O Nestras :(
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
boZZda

#223 Příspěvek od boZZda »

krtek2k píše:Tak to vypadá , že už vám to konečně lítá jako vbar :) gratuluju!

Nevíš co říkáš. Kdyby ti to někdo nabízel na půjčení, tak raději odmítni :wink: Nestojí za to, aby se ti zhroutil Mikado svět a ty byl potom nešťastný. To bych nerad.
bavarianDemon 3X a 3SX
TomHeli

#224 Příspěvek od TomHeli »

Já jsem zkusil Helicomand a opět se vrátil k V-staby, takže nemusíš mít obavy, že se to u Mikáda zhroutí! :D
XB8R
Kontaktovat uživatele:

#225 Příspěvek od XB8R »

TomHeli píše:Já jsem zkusil Helicomand a opět se vrátil k V-staby, takže nemusíš mít obavy, že se to u Mikáda zhroutí! :D
A důvod?
Logo 500 VBar, nano CPX
Odpovědět

Zpět na „Heli - technika“