Samokřídlo - rady
Re: Samokřídlo - Děkuji za rady!!!
8\6 bude pomalejší a bude víc žrát tak najdi jinou sedmipalcovku třeba nějakou jogurtovku od GWS
MK Katoda Sokolov :-)
Díky díky, s tou vrtulkou to bude asi pravda gumka je gumka.. navíc to bude i váhově lepší.. objednám teda nejspís Toro a ktomu rovnou ten unašeč.. hledám hledám ty APC vrtule ale ten obchod není moc přehlednej a vyhledávání taky nějak pokulhává
)
Už ji mám potvoru
inu dobrá půjdu do toho.
Ježíšek slibuje letos dar na celý život
snad to bude kluk
příští rok asi moc neinvestuju do letadel
) ale RC kočár by bodl 
Už ji mám potvoru
Ježíšek slibuje letos dar na celý život
Vzduch: T9x-Open9x - Gama 2100, Toro 900 TP
Země: Traxxas Slash VXL 2WD, Traxxas Slash VXL 4x4
S těmi APC vrtulemi bych si to rozmyslel.Měl jsem již už dvě na Kataně 1,5 metrů a žádná sláva.Tedy abych to upřesnil ty APC podle mě stojí za prd vůbec nazabírají a při zateži(např.: nožák,kopaný vykrut atd...) začnou vibrovat jako čert a v tu chvíly nemají účinnost.A´navíc jsou težší... Já bych ti na to samokřídlo doporučil nějakou GWS ale bacha některé GWS se při vyšších otáčkách ohýbají.
Scorpio A80;Cessna 182;SBach 342(3D) 1m;Fun Cub;BEDE BD-4;Yak55M(3D) 1,5m(ve vystavbe)
LMK Liberec
LMK Liberec
McFly píše:S těmi APC vrtulemi bych si to rozmyslel.Měl jsem již už dvě na Kataně 1,5 metrů a žádná sláva.Tedy abych to upřesnil ty APC podle mě stojí za prd vůbec nazabírají a při zateži(např.: nožák,kopaný vykrut atd...) začnou vibrovat jako čert a v tu chvíly nemají účinnost.A´navíc jsou težší... Já bych ti na to samokřídlo doporučil nějakou GWS ale bacha některé GWS se při vyšších otáčkách ohýbají.
to si myslim týká jen těch velkejch GWS 10 palců a vejš a při tom ohybu dělají fakt zajímavej a zlověstněj zvuk
MK Katoda Sokolov :-)
Asi tak.U teč malých to asi nehrozí.Ale třeba u APC 14x6,5 jsem měl taky problémy s dovažováním.Proto po doporučení si budu pořizovat nejspíš dřevo Xoar 14x7 ale to jen tak bokem
určitě tam nedávej dřevěnky 
Scorpio A80;Cessna 182;SBach 342(3D) 1m;Fun Cub;BEDE BD-4;Yak55M(3D) 1,5m(ve vystavbe)
LMK Liberec
LMK Liberec
Phoenix 4.0, WL911, mcpx, e325
sitra píše:a nebo:
http://rckane.cz/samokridlo-epp-910mm-m ... -3273.html
Myslíš, že jako ten původně linkovaný motor je moc silný?
to nevím, každopádně tady u toho to jde taky kolmo k nebi 
Phoenix 4.0, WL911, mcpx, e325
sitra: no ptal jsem se .. a jestli tento nebo o 300 drazsi to uz je jedno.. nicmene neni tu asi nikdo kdo by to mel a vedel jak to leta.. ale Toro ma dost lidi tak nejspis pujdu rovnou do nej.
Takže Toro přišlo dost brzo a chuť dát ho dohromady byla veliká
Pár fotek ze stavby v galerii.. https://plus.google.com/u/0/photos/105979316726369619948/albums/5878493657415699265
Pár fotek ze stavby v galerii.. https://plus.google.com/u/0/photos/105979316726369619948/albums/5878493657415699265
Neměl jsi dát ty ochranné štítky u serv spíš k pákám? 
Jo jo to víže jo
) aůe tp víš běhal jsem od PC ke stolu a zpět.. a jelikož jsem dával takovou věc dohromady poprvé ani jsem si to neuvědomil
stejně premýšlím o půlce kinder vejce na každé servo.. potom si myslím bude vyřešeno ne?
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Co tam máš za vrtuli? Mám osazení od telinku ARF a vrtule 8/6 byla dobrá na dvoučlánek. Pro tříčlánek mám pocit mnohem lépe sedí 7/6. Když jsem porovnával příkon proudu a výkon v tahu tak ta vrtule 8/6 při tříčlánku sice měla nepatrný nárůst výkonu, ale nárůst proudu byl neadekvátní. Tuším že to šlo někam přes 20A. Podle mě je vrtule 8/6 na tříčlánek už moc „těžká“.
EPP samokřídla
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861
Re: Samokřídlo - rady
Ahoj díky za dotaz, je tam ta originál dodávana k Toru TP. Takže 8/6. Tak bych od Vás teda rád slyšel co a jak s tou vrtulí? Je to važně špatný? Odpálím třenba regulátor? Nebo co se může stát když budu tuhle vrtuli honit na 3S s morotem 2212/1400 a regulátorem 18A? Díky za rady. Ještě bych se zeptal.. Chtěl bych bílou spodní stranu nějako barevně zvýraznit.. má to cenu? Jaké nejlépe použít barvy? Teď myslím barvu zelenou, žlutou... a ne výrobce ani typ.. ?
Dík moc.
Dík moc.