Hornis píše:hoši hoši to jsem snad jediný s walem kdo netrpí na techniku? mě to až na prá drobných problému letělo prakticky s krabičkydocela dost padám a prcek dostal takové šupy že se ještě divím že lítá
jinak uplně vysypané ložiska bych spíš viděl na zanedbanou předletovou kontrolu...
jinač trošku inspirace:![]()
přízemní let plný kolektiv přímé stoupání špatně dotočenej přemetv plném kalupu šel rovnou na čumák
za hodinu znova visel v obýváku
Taky musím říct, že jsem s hk250 měl zatím minimum potíží způsobených opravdu tím, že to je HK
Ostatní věci, co odešly za to nemohly, to už bylo moje lajdáctví. Při zatím první a dost měkký ráně odešlo jedno ložisko na hlavní hřídeli, hřídel a příčná hřídel. Orig.řemínek jsem preventivně vyměnil dříve než po zde avizovaných cca 20 startech, to je asi dobře udělat. Jinak si myslím, že to lítá úplně normálně, nepozoruju na tom žádný nectnosti, ale, pravda, neumím žádné tvrdé 3D - lítám si pohodově jako s letadlem, přemety, výkruty, souvraty, záda.
Nevím, jestli mám jen takové štěstí, že jsem se nesetkal s žádnými rozsypanými náhony a křivě vrtanými řemeničkami.