Ahoj chlapci, nevíte o někom nebo o firmě v Praze, která by nalisovala 2 ks kabelových ok 35 qmm.
Nechci to pájet, a na šroubovaná oka není místo. Dík MX12
Vyřešeno__Lisování kabelových ok Praha
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Vyřešeno__Lisování kabelových ok Praha
Naposledy upravil(a) MX12 dne pát 03.05.2013 10:53, celkem upraveno 1 x.
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
Re: Lisování kabelových ok Praha.
Těžko ti pojede nějaká firma lisovat dvě oka.
(Kleště ti mohu půjčit, oka ti dám, ale jsem z Příbrami.)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik píše:Těžko ti pojede nějaká firma lisovat dvě oka.
Děkuji za nabídku, s tím ježděním není problém, vodiče mám v kufru auta a s autem můžu jezdit, kabelová oka taky mám, jen lisovací nástroj chybí.
Když nenajdu nikoho v Praze, tak bych s dovolením využil Tvojí nabídku V Příbrami.
Dík MX12
Nerozumím Vám, zkuste mi to zahrát loutkovým divadlem.
Po SZ se domluvíme, stačí zavolat den dopředu, buď ti to na firmě nalisuji já, nebo o tom bude někdo vědět a provede to. Je to práce na pět minut, nezdrží tě to.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka