JMalik píše:Ty to ale zatěžuješ proudem ani ne 10C. To potom můžeš těžko porovnávat kvalitu baterky. Tohle zatížení musí s přehledem vydržet kdeco.
(Když jsem zatížil stejným proudem ty nanotechy jako starší řadu Turnigy, tak ty nanotechy to dlouho nepřežily.)
Problém Nanotechu je právě v tom, že se některé nafoukly i při proudy podobně malém.
U mě konkrétně dopadly takto (vše uvedené je nanotech, NE A-SPEC):
2200/45C, zatěžované tak do 20C a navíc jen po cca 30s (F5J) jsou jak balónek

2250/65C zatěžované podobně se trošku přifoukly, ale Ri celkem drží a vypadají použitelně
1800/65C zatěžované tak asi stejným proudem, což je relativně větší C jsou naprosto v pohodě
1300/45C mám více sad a dost je namáhám (opět proud něco nad 40A, což je tady už přes 30C) vesměs drží, snad jen jedny se přifoukly "trochu", jako ty 2250. U některých sad mám jisté výhrady k postupnému horšení Ri, ale řekl bych, že to je adekvátní využívání.
Takže ironicky bych řekl, že v mém případě čím jsou méně zatížené, tím se nafoukly více

A o tomhle jsou celé debaty kolem NanoTechu, články to jsou dobré, ale značně nevypočitatelné, jedna sada je OK, druhá (byť třeba méně zatěžovaná) se za chvíli přifoukne. Popravdě mě tato loterie do značné míry přestala bavit a moje letošní nákupy už NanoTech není