Projekt "Nemo" - Stavba quadcoptery

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Troll

Re: Projekt "Nemo" - Stavba quadcoptery

#76 Příspěvek od Troll »

Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.
jakub.cr

#77 Příspěvek od jakub.cr »

macil píše:Áno, pasujú. Tak, ako aj na obrázku na prvej strane. :wink:

Do děr na rámu přesně nepasují.. ;) Možná dvě díry, ale zbytek je docela mimo.
Aragor
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Aragor »

Troll píše:Aragore, ...

Tak já to raději smáznul.
Taranis SE, Optic 6 Assan, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109
tomashr

#79 Příspěvek od tomashr »

Troll píše:Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.

Nezlob se, ale to si opravdu myslíš, že jsou na celnici a poště takoví kreténi, že situaci moc dobře neznají??? Pokud ano, tak doporučuji studenou sprchu...
Ona je ta situace všem moc dobře jasná, ale pokud mají dodržovat rozumné termíny a zároveň si nezvyšovat náklady velkým počtem pracovníků, tak prostě není jiná cesta než víceméně namátková kontrola. Proclí se to, co je rovnou deklarováno na vyšší hodnotu (čehož vůbec není málo) a ze zbytku se vezmou věci velké či něčím na rtg podezřelé, což v celkovém počtu také není málo - v podstatě dost realistický přístup.

On se stejně problém časem sám vyřeší i bez nějaké velké aktivity celníků. Ceny v Číně neustále zvolna rostou, navíc velcí dodavatelé typu HK mají tendenci vytvářet zvolna pobočky i v EU, odkud to mohou za mírně vyšší cenu posílat zcela legálně a naopak si tím rozšíří okruh zájemců. Nebude to hned, ale jsem se ochoten vsadit, že tak do dvou let už bude pokles objednávek přímo z Asie docela patrný...
zskal
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od zskal »

tomashr píše:
Troll píše:Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.

Nezlob se, ale to si opravdu myslíš, že jsou na celnici a poště takoví kreténi, že situaci moc dobře neznají??? Pokud ano, tak doporučuji studenou sprchu...

Já si myslím že Troll vůbec nepotřebuje sprchu a tohle ví taky moc dobře...Jde spíš o to, že není třeba tady tyto "celní úspěchy" rozmazávat a zbytečně tím někoho dráždit a upozorňovat. Tohle si klidně můžeme sdělit i do SZ.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
jakub.cr

#81 Příspěvek od jakub.cr »

Celnici neřešte, někomu to projde, někomu ne.. ;)
macil

#82 Příspěvek od macil »

jakub.cr píše:
macil píše:Áno, pasujú. Tak, ako aj na obrázku na prvej strane. :wink:

Do děr na rámu přesně nepasují.. ;) Možná dvě díry, ale zbytek je docela mimo.

Neviem, aké diery máš na mysli, ale upevňovacie otvory pre motor na ramenách rámu majú rovnakú rozteč, ako upevňovacie otvory v základni motora. Teda 16mm a 19mm.
tomashr

#83 Příspěvek od tomashr »

jakub.cr píše:Celnici neřešte, někomu to projde, někomu ne.. ;)

Přesně tak - tohle nemá cenu brát jinak než jako určitý "sport" :) Prostě leccos projde a když ne, tak se to zaplatí. trápit se s tím je naprosto zbytečné...
jakub.cr

#84 Příspěvek od jakub.cr »

Pro jistotu se ještě na to kouknu, koukl jsem se narychlo když to přišlo a mám dojem, že to nepasovalo. Dodám foto.
macil

#85 Příspěvek od macil »

Kľudne sa s tebou stavím. :)
jakub.cr

#86 Příspěvek od jakub.cr »

nehádám se, jen jsem to na rychlo zkusil - prvotní nadšení ze zboží.. :)). Dnes se na to v klidu podívám.
ananas

#87 Příspěvek od ananas »

Diry pasuji jen kabely jsou pootoceny o 90° nez je standard.. Pri uchyceni.. Takze kabliky pudou do boku teda aspon podle foto to tak je..
jakub.cr

#88 Příspěvek od jakub.cr »

Ano.. ano.. sedí. .Sypu si popel na hlavu.. :)
Drondys

#89 Příspěvek od Drondys »

Poslední dobou to už stejně zpřísnili a jak pozoruji a není to jen ten můj případ z před několika týdnů, ale i pár dalším lidem se to v poslední době stalo, že jim Česká pošta schválně zadržela i menší balíček/obálku jen, aby vybrali výpalné 96 kč. Dřív to bylo spíš dost výjimečné, ale teď začínají stále častěji schválně zadržovat i menší balíky/obálky pod limitem i když jsou k nim přiložené doklady jen, aby vybrali víc výpalného a při vyžádání dokladů si pak při doručení naúčtují aspoň 96 Kč i když DPH není stanoveno.

Začínám z toho mít pocit, že na poště Praha 120 začínají honit nějaký interní plán s požadavkem na obecně větší výběr výpalného za každou cenu tedy i vyloženě u drobných zásilek.
jakub.cr

#90 Příspěvek od jakub.cr »

Drondys:

osobně kupuju ze zahraničí cca 10let a poslední dobou opravdu chytají i balíky s hodnotou pod pár korun, opravdu třeba A5 obálku ve ketrý může být leda tak prd..
Odpovědět

Zpět na „Coptery - projekty“