Projekt "Nemo" - Stavba quadcoptery
Re: Projekt "Nemo" - Stavba quadcoptery
Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.
macil píše:Áno, pasujú. Tak, ako aj na obrázku na prvej strane.
Do děr na rámu přesně nepasují..
Troll píše:Aragore, ...
Tak já to raději smáznul.
Taranis SE, Optic 6 Assan, Toro900, MAXI SWIFT, FW-190, PZ BF-109
Troll píše:Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.
Nezlob se, ale to si opravdu myslíš, že jsou na celnici a poště takoví kreténi, že situaci moc dobře neznají??? Pokud ano, tak doporučuji studenou sprchu...
Ona je ta situace všem moc dobře jasná, ale pokud mají dodržovat rozumné termíny a zároveň si nezvyšovat náklady velkým počtem pracovníků, tak prostě není jiná cesta než víceméně namátková kontrola. Proclí se to, co je rovnou deklarováno na vyšší hodnotu (čehož vůbec není málo) a ze zbytku se vezmou věci velké či něčím na rtg podezřelé, což v celkovém počtu také není málo - v podstatě dost realistický přístup.
On se stejně problém časem sám vyřeší i bez nějaké velké aktivity celníků. Ceny v Číně neustále zvolna rostou, navíc velcí dodavatelé typu HK mají tendenci vytvářet zvolna pobočky i v EU, odkud to mohou za mírně vyšší cenu posílat zcela legálně a naopak si tím rozšíří okruh zájemců. Nebude to hned, ale jsem se ochoten vsadit, že tak do dvou let už bude pokles objednávek přímo z Asie docela patrný...
tomashr píše:Troll píše:Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.
Nezlob se, ale to si opravdu myslíš, že jsou na celnici a poště takoví kreténi, že situaci moc dobře neznají??? Pokud ano, tak doporučuji studenou sprchu...
Já si myslím že Troll vůbec nepotřebuje sprchu a tohle ví taky moc dobře...Jde spíš o to, že není třeba tady tyto "celní úspěchy" rozmazávat a zbytečně tím někoho dráždit a upozorňovat. Tohle si klidně můžeme sdělit i do SZ.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Celnici neřešte, někomu to projde, někomu ne.. 
jakub.cr píše:macil píše:Áno, pasujú. Tak, ako aj na obrázku na prvej strane.
Do děr na rámu přesně nepasují..Možná dvě díry, ale zbytek je docela mimo.
Neviem, aké diery máš na mysli, ale upevňovacie otvory pre motor na ramenách rámu majú rovnakú rozteč, ako upevňovacie otvory v základni motora. Teda 16mm a 19mm.
jakub.cr píše:Celnici neřešte, někomu to projde, někomu ne..
Přesně tak - tohle nemá cenu brát jinak než jako určitý "sport"
Pro jistotu se ještě na to kouknu, koukl jsem se narychlo když to přišlo a mám dojem, že to nepasovalo. Dodám foto.
Kľudne sa s tebou stavím. 
nehádám se, jen jsem to na rychlo zkusil - prvotní nadšení ze zboží..
). Dnes se na to v klidu podívám.
Diry pasuji jen kabely jsou pootoceny o 90° nez je standard.. Pri uchyceni.. Takze kabliky pudou do boku teda aspon podle foto to tak je..
Ano.. ano.. sedí. .Sypu si popel na hlavu.. 
Troll píše:Aragore, pokud jsi se s cenou všech svých 29. balíků vešel do limitu, tak je normální že to prošlo bez zadržení. A když je to normální postup, tak není důvod k tomu, abys nám to tady sdělil. Ale hlavní příčina proč jsem se ozval je jiná. Co se asi stane po takovémhle dotazu? Každý trouba se začne vychloubat co mu celníci nezadrželi a o kolik stát na DPH ošulil. No a pokud se to tady bude veřejně rozšiřovat, pak se to odpovědní můžou snadno dovědět. Stejně jako každý z nás. Následuje přísnější kontrola a budeme mít po ptákách. Všichni.
Poslední dobou to už stejně zpřísnili a jak pozoruji a není to jen ten můj případ z před několika týdnů, ale i pár dalším lidem se to v poslední době stalo, že jim Česká pošta schválně zadržela i menší balíček/obálku jen, aby vybrali výpalné 96 kč. Dřív to bylo spíš dost výjimečné, ale teď začínají stále častěji schválně zadržovat i menší balíky/obálky pod limitem i když jsou k nim přiložené doklady jen, aby vybrali víc výpalného a při vyžádání dokladů si pak při doručení naúčtují aspoň 96 Kč i když DPH není stanoveno.
Začínám z toho mít pocit, že na poště Praha 120 začínají honit nějaký interní plán s požadavkem na obecně větší výběr výpalného za každou cenu tedy i vyloženě u drobných zásilek.
Drondys:
osobně kupuju ze zahraničí cca 10let a poslední dobou opravdu chytají i balíky s hodnotou pod pár korun, opravdu třeba A5 obálku ve ketrý může být leda tak prd..
osobně kupuju ze zahraničí cca 10let a poslední dobou opravdu chytají i balíky s hodnotou pod pár korun, opravdu třeba A5 obálku ve ketrý může být leda tak prd..