Ariane V6
Re: Ariane V6
Né tohle myslím smrtelně vážně. Celkem mi to kvedlání chybí.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
No, u mě je problém ten, že neumim a nemusim termiku
prostě si neumim představit, že bych se plužil víc než 5min v kuse. Ono jen doklouzat z max výšky s arianou a po 3 min jsem nervozní a chtěl bych si švihnout průlet.....
Takže abych neplánoval něco a nelítal s tim jak s hotlinerem.... na druhou stranu proč ne, jen s tim, že když budu někdy termiku, tak můžu...
Takže abych neplánoval něco a nelítal s tim jak s hotlinerem.... na druhou stranu proč ne, jen s tim, že když budu někdy termiku, tak můžu...
Staifus píše:No, u mě je problém ten, že neumim a nemusim termikuprostě si neumim představit, že bych se plužil víc než 5min v kuse. Ono jen doklouzat z max výšky s arianou a po 3 min jsem nervozní a chtěl bych si švihnout průlet.....
Hmm tak si kup vrtulník...budeš s tím 5 minut zmítat vzduchem jak v záchvatu padoucnice. Víc baterky nedají
-
petrajksner
Staifus píše:No, u mě je problém ten, že neumim a nemusim termikuprostě si neumim představit, že bych se plužil víc než 5min v kuse. Ono jen doklouzat z max výšky s arianou a po 3 min jsem nervozní a chtěl bych si švihnout průlet.....
Ono s přibývajícím rozpětí a velikostí, to příjde samo, když ti 3 metry rozpětí prolítne pomalu nad hlavou, tak tě to v tu chvíly bavit začne
Nebo zkus pyloňáka dáš 10 startů po 90sekundách a budeš mít fofru dosytosti
Tak dnes jsme dali spřátelené polítání s Petrajksner...
Super pokec a polítání, viděl jsem konečně pořádnýho BF naživo. Akorát ta Arianka je takový miminko, nicméně bych řekl, že stoupáním mu stíhala statečně
Ten BF má dokonalej kluz, lítá to jak kráva bez motoru, žádné opadání a jezdí nekonečně doleva-doprava-doleva-doprava a furt stejně vysoko... a umí krááásně i krokem.
No a přistáníná jak papírák na flek, jako nic...
Super pokec a polítání, viděl jsem konečně pořádnýho BF naživo. Akorát ta Arianka je takový miminko, nicméně bych řekl, že stoupáním mu stíhala statečně
Ten BF má dokonalej kluz, lítá to jak kráva bez motoru, žádné opadání a jezdí nekonečně doleva-doprava-doleva-doprava a furt stejně vysoko... a umí krááásně i krokem.
No a přistáníná jak papírák na flek, jako nic...
-
petrajksner
I mě byla čest pane kolego
Ještě si zapomněl napsat, že jsem tě o tu Arianu připravil a novému majiteli se moooc líbí a když jsem mu ukázal BF1 a podotknul, že Ariana umí stoupat stejně, tak byl nadšen.
Ty si to ladil aby to pořádně stoupalo a já to jdu zase trošku zkrotit
aspoň na půlku....
Ještě si zapomněl napsat, že jsem tě o tu Arianu připravil a novému majiteli se moooc líbí a když jsem mu ukázal BF1 a podotknul, že Ariana umí stoupat stejně, tak byl nadšen.
Ty si to ladil aby to pořádně stoupalo a já to jdu zase trošku zkrotit
No musim říct, že jsem teda čuměl, že to mastí nahoru hodně podobně neli stejně. Já mam změřeno kolem 65m/s a je tam 4S a cca 200A - ale jasný je, že Ariana je mimino oproti BF a hmotní taky míň, tak na druhou stranu proč ne.
Doufam že mě nebude štvát, že jsem ti tu s Lehnerem nechal a ponechal si tu Megu.... ale tam je zas vrtule 16x17 a řekl bych že to chodí dost podobně...
Každopádně pro novýho majitele asi super, na to že to bude první hotliner. Jsem zvědavej jak to bude s tima 3S, nadprůměrný to bude asi určitě.
Ale mít tu dvě takhle stejný éra je fakt blbost...
Doufam že mě nebude štvát, že jsem ti tu s Lehnerem nechal a ponechal si tu Megu.... ale tam je zas vrtule 16x17 a řekl bych že to chodí dost podobně...
Každopádně pro novýho majitele asi super, na to že to bude první hotliner. Jsem zvědavej jak to bude s tima 3S, nadprůměrný to bude asi určitě.
Ale mít tu dvě takhle stejný éra je fakt blbost...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Jaký listy budeš dávat?
-
petrajksner
Mým cílem je, to omezit alespoň na tech 30m/s, tak doufám že to tím tříčlánkem zkrotím 
Staifus píše:Jaký listy budeš dávat?
14x10 nejde mi o absolutní rychlost
SOVA is YouR CO-pilot
To je docela prdel, ladit to takhle obráceně 
14X10 jsem snad i testoval na 4S a jestli to bylo 75A myslim ....
jj to sedí
sem na to zvědavej, když to bude na mne moc tak to bude ideální pohon do nějakého F3B ... ale 28 m/s v 1,4m na mne byly moc nuda
tak to snad uřídím ...
SOVA is YouR CO-pilot