A rýpnu si - mám takový dojem, že i ty jsi zmiňoval víc problémů než ten jediný, ono se na to špatné zapomene
Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Novy vysielac od JETI - DC-16 (DS-16)
Petře, vím například zcela spolehlivě o člověku, který ji měl podobně brzo jako ty a musel odložil pro děsné problémy s dosahem - pro F5J nepoužitelné. Ale bylo to víc o fw než o nějakém principiálním problému a už asi o půl roku později DC16 mohl užívat úspěšně a už u ní spokojeně zůstal - to je to, co jsem myslel tím, že to u JETI dávají celkem svižně do kupy a dneska už se asi není nutno bát.
A rýpnu si - mám takový dojem, že i ty jsi zmiňoval víc problémů než ten jediný, ono se na to špatné zapomene
Ale koneckonců to jen potvrzuje to, že to odladění se daří úspěšně...
Já jsem měl kdysi Futabu FC-18, létal jsem bez problémů, když začala firma Jeti vyrábět vysílací modul do různých vysílačů, tak jsem si ho nechal namontovat do FC-18 z několika důvodů: nemusím hlídat kanály a nemusím přemýšlet kam s anténou, vário do větroně a tudíš na Jetiboxu zobrazení výšky, přechod na 2,4 Ghz co kdyby náhodou, přijímače malé velikosti, model půjčit kamarádovi a ten si spáruje na svůj vysílač a zase BEZ PROBLÉMŮ. Najednou FC-18 nestačila na provoz, mixy jsem nastavoval jen v Jeti přijímačích FC-18 už pomalu nestačila ani kanálově a co dál? Hodně přijímačů Duplex, koupit vysílač jiné značky a hned tam namontovat Duplex vysílací modul
,nebo kupovat zase jiné přijímače, tak jsem se rozhodl pro DC-16 a jsem jako v nebi, jsem rád, že jsem se takto rozhodl. Nastavování modelu super, telemetrie super, hlášení hodnot super. Když jsem učitel, tak spárovat jinou značku vysílače není problém, jen je podmínka mít tam Duplex a žádné propojení kabelem mezi vysílači. Jsem velmi spokojen
zde na odkazu je důkaz:
http://www.youtube.com/watch?v=2C0Rrw88Gl4
http://www.youtube.com/watch?v=2C0Rrw88Gl4
tomashr píše:A rýpnu si - mám takový dojem, že i ty jsi zmiňoval víc problémů než ten jediný, ono se na to špatné zapomeneAle koneckonců to jen potvrzuje to, že to odladění se daří úspěšně...
Ja mel problemy dva. Tenhle jsem oznacil jako bug - bo znemoznoval pouzivani. Malem jsem na nej rozmlatil letadlo. Byl jsem z nej nestastny. Druha vec bylo hlaseni sily signalu. Nicmene po to, co jsem zjistil, ze je chyba v hlaseni a ne ve spolehlivosti/dosahu tak me to nevadilo.
Za me byla vysilacka v 100% cajku nekdy od konce srpna (jestli si dobre pamatuju jak sly update).
Ja jsem ale typicky early adopter - takze ja jsem vedel do ceho jdu a nestezuju si.
kolegovia, má niekto z vás, užívateľov Jeti DC16, problém pri napojení serv? Na nemeckých fórach som našiel zmienku o nepravidelnom chode serv, resp. trasení serv a následnom laborovaní s "output period", pričom sa ukázalo, že nastavenie na "by transmitter" daný problém rieši. Potvrdí mi niekto túto informáciu, skúšali ste to, resp. ako máte danú charakteristiku periódy nastavenú vo vysielači vy?
Ano, kvůli synchronizaci výstupu přijímače s periodou vysílače je nejvhodnější nastavit By Transmitter na přijímači a současně omezit výstupní skupiny serv na A-F (týká se osmikanálových přijímačů a vyšších).
Udělal jsem stejný range test jako předtím (722m, přijímače 1,5m nad zemí), ale s R9 přijímači. Síla signálu 3-5, tedy o dost víc než bylo s R5. To jen pro info...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Udělal jsem stejný range test jako předtím (722m, přijímače 1,5m nad zemí), ale s R9 přijímači. Síla signálu 3-5, tedy o dost víc než bylo s R5. To jen pro info...
...super
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Dal jsem je dál od sebe 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
nebolo by nejaké videjko z testu? možno s niekoľkými vymenovanými parametrami, z princípu sa radšej pozerám na pohyblivé obrázky, než statické:)
Video bohužel nemáme, je to dělané pro ověření výsledků, které naměřili Jeti (požádají betatestery o měření aby si ověřili své výsledky). Proto jsem nedělal žádnou "extra" dokumentaci, třeba příště.
Nedávno se tu řešila cena vysílačů DC 16 - u p Hořejšího jsem je našel ještě za zaváděcí cenu "25".
http://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.a ... cislo=1954
to jen kdyby měl někdo zájem...
http://horejsi.cz/Pages/DetailProdukt.a ... cislo=1954
to jen kdyby měl někdo zájem...
...hmmm a kupodivu za tu cenu dokonce i s přijímačem 
JETI DC-16
No to bych chtěl vidět za tu cenu i s přijímačem. Teď jde o to jestli to má skladem a když to objedná, tak aby se cena nezvýšila 
Píše v omezeném množství, takže očekávám, že má skladem.
...tak jsem koukal, že si DC-16ka poradila s přechodem na letní čas sama 
JETI DC-16