Rozdíl pohonné vs vysílačové lipol
Rozdíl pohonné vs vysílačové lipol
zdravim, mam novou rc volantovku gt3b
mam tady pohonny pack lipol 2200mah 3S
lze jej do teto vysilacky pouzit? zajimal by me rozdil pohonne vs vysilacove v cem je?
mam tady pohonny pack lipol 2200mah 3S
lze jej do teto vysilacky pouzit? zajimal by me rozdil pohonne vs vysilacove v cem je?
Re: rozdil pohonne vs vysilacove lipol
Pokial sa do nej vojde,nevidim v tom problem.
- MartinMartin
- Kontaktovat uživatele:
No rozdíl je ve vybíjecím proudu který je u vysílačové lipol malí většinou max 2A a tudíž je lipolka mnohem menší a do vysílače se vleze lipol s velkou kapacitou. Pokud je ten vysílač stavěný na lipol a vleze ti do něj i pohoná tak je to jedno klidně ji můžeš použít.
to prave nevim zda je staven na lipol:( Je to na 8x AA baterii. ale napeti mi vyhazi +- stejne
8x1,5V =12V
3x4,2V =12,6V .
vybijeni bych si pohlidal. slo by to?
8x1,5V =12V
3x4,2V =12,6V .
vybijeni bych si pohlidal. slo by to?
Re: Rozdíl pohonné vs vysílačové lipol
To bude fungovat v pohodě. Jen pozor na podvybití, jak píšeš -hlídat min 11V.
Mě by zajímalo jestli je přijímačová lipol stejná jako pohoná.
Protože, výrobce udává že přijímačová Lipol může být dlouho nabitá a baterie to snese, protože je na to stavěná. To mi přijde divné. Asi nelí LiPol jako LiPol
Protože, výrobce udává že přijímačová Lipol může být dlouho nabitá a baterie to snese, protože je na to stavěná. To mi přijde divné. Asi nelí LiPol jako LiPol
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
opilejpes píše:zdravim, mam novou rc volantovku gt3b...............
Proč tam nedáš 8ks bezproblémových Eneloopů?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
nechtelo se mi kupovat nove aku, kdyz tu mam dvakrat letany lipol 2200mah. ale nevejdou se nakonec. ale mam tu 3xli-fe tak asi tam pujdou ty:)
opilejpes píše:.... ale mam tu 3xli-fe .....
tak neni co resit, dej je tam a budes vysmatej.
(mam je v radiu taky, neteoretizuju)
jyrry.webnode.cz
Tak jsem se asi nějak sekl, zkoušel jsem je zkontrolovat na nabíječce a pro li-fe mi to psalo vysoké napětí. Jediné na čem to jede nabíjení je li-ion. nepoznal by někdo dle obalu o jaké baterie se jedná?
Dejfak píše:Mě by zajímalo jestli je přijímačová lipol stejná jako pohoná.
Co??? U LiPolky je snad jedno, jak dlouho je nabitá, ne? Nepočítám samozřejmě delší časy jako třeba pár měsíců. LiPolky nechávám nabitý třeba měsíc, než s nima du jezdit nebo lítat a nijak se neliší od těch, co používám častějc, spíš naopak.
DX6i + T-rex 450, T-rex 500 ESP, Blade mCP X BL, E-maxx Brushless, X-Maxx 8s.
- BambiSpP
- Kontaktovat uživatele:
No neměl bys je skladovat plně nabitý měsíc už je dost ja je nenechávam ani tejden,měli by jse skladovat nabitý 3,8v na článek.A já je mam v lednici
Futaba T8FG/ABSOLUTION/Rytmus mini VH model/Excel 2000+Asp 7,5/Easy star II
Za měsíc se jim nic nestane.
Za 5 let používání lipo mám tyhle srandy vč. lednice vyzkoušený a nic se nijak zásadně neprojevuje. Na storage nabíjím jen v listopadu, když tak nějak končí lítání, po začátku sezony po lítání vždy naplno, abych byl ready. Jediná věc, co mám vypozorované - nepodvybíjet, raději lítat o minutu míň.
Za 5 let používání lipo mám tyhle srandy vč. lednice vyzkoušený a nic se nijak zásadně neprojevuje. Na storage nabíjím jen v listopadu, když tak nějak končí lítání, po začátku sezony po lítání vždy naplno, abych byl ready. Jediná věc, co mám vypozorované - nepodvybíjet, raději lítat o minutu míň.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
opilejpes píše:.... dle obalu o jaké baterie se jedná?
LiIon 18650 1100mAh (mozna 1500mAh). nic moc kapacita a do radia trochu tezke...
jyrry.webnode.cz