HelisimRC.FMS + transmiter6
HelisimRC.FMS + transmiter6
Ahoj,mám trochu problém s nastavením a kalibrací ovladače,helina si dělá co chce nereaguje na povely přitom ovladač jsem nakalibroval ve win tak i v simu dělají to ba simy tak že by byla chyba v ovladači?Přitom ale fungoval normálně na jinym PC a hned po přijení na můj toto?přitom i ty mapy kterej kanal by měl co dělat jsem nastavoval ale přijde mi že vubec některy funkce nefungujou 
Re: HelisimRC.FMS + transmiter6
Gajdy píše:Ahoj,mám trochu problém s nastavením a kalibrací ovladače,helina si dělá co chce nereaguje na povely přitom ovladač jsem nakalibroval ve win tak i v simu dělají to ba simy tak že by byla chyba v ovladači?Přitom ale fungoval normálně na jinym PC a hned po přijení na můj toto?přitom i ty mapy kterej kanal by měl co dělat jsem nastavoval ale přijde mi že vubec některy funkce nefungujou
Vůbec se nedivím, že Ti nikdo neodpovídá. Napřed si oprav tu tvoji slátaninu, potom možná někdo pochopí, na co ses vlastně ptal a odpoví Ti. Například část věty "...po přijení na můj toto?" To je tatarsky?
Podmět je "PC".cilek píše:..... Například část věty "...po přijení na můj toto?" To je tatarsky?
On chtěl říci, že po přepojení na jeho PC nastal tento stav, tj. "toto".
Větně to tedy rozebrat lze; ovšem stylizace je příšerná....
corona píše:Podmět je "PC".cilek píše:..... Například část věty "...po přijení na můj toto?" To je tatarsky?
On chtěl říci, že po přepojení na jeho PC nastal tento stav, tj. "toto".
Větně to tedy rozebrat lze; ovšem stylizace je příšerná....
Díky za rozbor. To bych fakt sám "nedal"
Win mi hlasí ovladač jako ppm to by mělo být správně ne,i kanály se hybou podle páček ale v simu si to pak dá co chce...
Tak se mi nějak nechtěla sladit kalibrace ve win s kalibrcí v simu...teď funguje ovladač výborně,akorát se mi nelánovaně restarutje neustále na startovní polohu.Někdy mě to nechá pár vteřin letět někdy minutu někdy hned po startu,že by chyba v nastavení?Zas tak mnoho nastavení tam není jsem z toho zmatenej teda
jedna se o HelisimRC
Tak se mi nějak nechtěla sladit kalibrace ve win s kalibrcí v simu...teď funguje ovladač výborně,akorát se mi nelánovaně restarutje neustále na startovní polohu.Někdy mě to nechá pár vteřin letět někdy minutu někdy hned po startu,že by chyba v nastavení?Zas tak mnoho nastavení tam není jsem z toho zmatenej teda