Začínám s heli

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

Re: Začínám s heli

#76 Příspěvek od OPR »

Pokud ses ještě nezastvil na Sobínce, v Práglu na Zličíně, tak kdybys něco potřeboval ... můžeš napsat. Sice neumím létat, ale za to toho moc nevím. :D
Joshuax

#77 Příspěvek od Joshuax »

:-) Ne jeste jsem tam nebyl, ono chodit nekam jenom tak bez domluvy nebo bez pozvani, se prilis nehodi :) Navic, kdyz netusis jestli tam nekdo bude....
OPR
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od OPR »

No tak až budeš mět namířeno tam tím směrem, tak se ozvi. Nebo by bylo lepší dát vědět trošku dopředu.
Joshuax

#79 Příspěvek od Joshuax »

Delam na Ruzyni (na letisti), takze jsem tam od pondeli do patku :) Tzn pro me neni problem tam dojet kdykoliv, spis aby tam byl nekdo z vas ;)
paveld

#80 Příspěvek od paveld »

Také občas pracuji na Ruzyni - zrovna příští pondělí a úterý.
mamoulian

#81 Příspěvek od mamoulian »

Jako moje žena. Pokládá otázky na které nechce slyšet odpověď,ale pořád na nich trvá. :D
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
Petr124

#82 Příspěvek od Petr124 »

mamoulian píše:Jako moje žena. Pokládá otázky na které nechce slyšet odpověď,ale pořád na nich trvá. :D

jj,já položil otázku a spíš než odpovědi tu otázku se mi dostalo až na pár vyjímek spíše rýpání a odpovědi na jinou :-) ,dokonce jsem i psal že vim že rex by byl nej ale i to jsem zduvodnil proč ne...

Jinak teda půjdu do Blade ceny celkem pijatelný,skladem všude a zas tak moc negativních ohlasl na něj není....
zdzd

#83 Příspěvek od zdzd »

Ty jsi nepoučitelný.

Položil jsi otázku, zda slaňovat skálu na prádelní šňůře nebo cukršpagátu.

Když ti někdo řekne, že si na to máš pořídit slušné lano, tak je za podjebávače, protože lano přece kupovat nebudeš, ne?

Snažíš se aspoň trochu pochopit, to ti tu kdo vlastně říká?
mamoulian

#84 Příspěvek od mamoulian »

Petr124 píše:
mamoulian píše:Jako moje žena. Pokládá otázky na které nechce slyšet odpověď,ale pořád na nich trvá. :D

jj,já položil otázku a spíš než odpovědi tu otázku se mi dostalo až na pár vyjímek spíše rýpání a odpovědi na jinou :-) ,dokonce jsem i psal že vim že rex by byl nej ale i to jsem zduvodnil proč ne...

Jinak teda půjdu do Blade ceny celkem pijatelný,skladem všude a zas tak moc negativních ohlasl na něj není....

Ale já to myslel na tebe. :D
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
FlyBear

#85 Příspěvek od FlyBear »

Petr124 píše:zdzd: Chci si vyzkoušet, jak mne bude bavit parašutismus..asi si nejdřív za pár korun koupíš tandem že než kupopat padák za hektar že, zní ti to rozumně??Asi jako můj přístup k heli...

Tahle reakce IMHO popisuje velmi přesně celý problém, kdy člověk sice ví, ale zjevně nechce pochopit :wink:

Protože stejně tak, jako si na zkoušku s padákem ve skutečnosti nebudeš nic kupovat - a už vůbec né ta prostěradla na hupsnutí z mostu - ale prostě si zaplatíš tandemový seskok na skutečném padáku s kvalifikovaným instruktorem, tak i s RC helinou můžeš udělat principiálně to samé: zaplať si jednu výukovou hodinu s profesionálním instruktorem.

To je celkem běžná služba, kdy budeš lítat se skutečnou RC helinou. Většinou asi TRexem 450, záleží na tom, co má ten instruktor. Budeš na kabelu, instruktor kdykoliv při problému převezmě řízení, ukáže ti a vysvětlí co a jak. Na to, aby sis tuhle činnost vyzkoušel, jestli je to něco pro tebe a jestli tě to chytne, nemusíš kupovat vůbec nic, stačí to jen zkusit...
Gajdy

#86 Příspěvek od Gajdy »

Tak já pořídil Blade SR...Není to nic extra ale tak na to abych se s tim něco naučil bude stačit...Pantáta to šteloval a seřídil,ještě se bude muset pohrát s gyrem ale už nebyl čas...dlouho trvalo než pochopil serva,jsou tu totiž jen tři a na vrtulku je jakýsi potenciometr což byl asi největší problém a pyplačka...ale v celku byl spokojenej a řikal že to do začátku s 6ch bude stačit.Když ho zalítával tak byl teda zaskočenej že je to docela živy,čekal že diky zadnímu motorku to bude lenoch do zatáček a že je to neposeda ale na otázku zdali je jeho Rex klidnější už nedokázal odpovědět,spíš že už je na něj zvykly...
Joshuax

#87 Příspěvek od Joshuax »

Cim mensi, tim obratnejsi...
Troll

#88 Příspěvek od Troll »

Gajdy píše:Tak já pořídil Blade SR...Není to nic extra ale tak na to abych se s tim něco naučil bude stačit...Pantáta to šteloval a seřídil,ještě se bude muset pohrát s gyrem ale už nebyl čas...dlouho trvalo než pochopil serva,jsou tu totiž jen tři a na vrtulku je jakýsi potenciometr což byl asi největší problém a pyplačka...ale v celku byl spokojenej a řikal že to do začátku s 6ch bude stačit.Když ho zalítával tak byl teda zaskočenej že je to docela živy,čekal že diky zadnímu motorku to bude lenoch do zatáček a že je to neposeda ale na otázku zdali je jeho Rex klidnější už nedokázal odpovědět,spíš že už je na něj zvykly...

Nerad Tě obírám o iluze, ale pantáta Ti neřekl všechno, co by měl. Ale to nutně nemusí být jeho chyba. Nejspíš to ani sám neví když má potíž pochopit tři serva a neumí porovnat jak létá Trex a Blade SR. Až se to s tím Bladem naučíš a přejdeš na šestikanál, budeš se učit znova, sice ne úplně všechno,ty nejzákladnější návyky ti to dá , a i některé špatné co se budeš muset přenaučit :( .
Gajdy

#89 Příspěvek od Gajdy »

ale to je šestikanál...a jen s nim povisel ještě nebyl čas....
Troll

#90 Příspěvek od Troll »

Aha, omlouvám se, já si to spletl s mSR, to je malá mikromrcha. Holt starý člověk, už prd vidím. :(
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“