Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gajdy

Re: Easycopter V4.5 COLIBRI

#976 Příspěvek od Gajdy »

Pajas píše:
Gajdy píše:jj pasuje..mam oba jak solo pro tak colibry a jsou totožné...občas se mi tak cvrnkne vahadlo o ocas ale není to tak že by se mi zaseklo to se mi stalo u sola a bylo to tim že vahadlo bylo uvolněné,rozebrat a znovu složit popřípadě vyměnit takovy jakoby čem co drží to vahadlo a pohoda...

No mně se to zaseklo po pádu, ono to letělo nekontrolovaně. Jinak nezkoušel jsi spárovat vysílač od Colibri se základní deskou ze Solo PRO? Celkem by mě to zajímalo, kdyby mi odešla základovka. Nechtělo by se mi platit litr za tu od Pelikána k Colibri, když na HK je k Solo za 23 dolarů. Šlo by to nebo nešlo? Dí moc :-)

Tak jsem to zkusil a obě vysílačky fungujou... solo visílačka na vrtulník colibry a i colibry vysílačka na solo opačně....tudíž stejný vrtulník stejný díl. jinej název...
Hanzz

#977 Příspěvek od Hanzz »

Mám taky dotaz ohledně Kolibříka. Při klonění doprava se krásně nahne a při klonění na opačnou stranu není klonění tak znát. Nakloní se jen mírně. Zkoušel jsem nastavovat serva, cykliku, ale bez výsledku. Díky za rady. Hanzz
Easycopter Colibri V4.5 Profipack
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#978 Příspěvek od Pajas »

To je v pořádku, měl by však letět stejně rychle na obě strany.
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#979 Příspěvek od Pajas »

Ahoj, mám dotaz. Taky vám dělá, že když s Colibri fláknet, tak občas vypadnou kontrolky ve vrtulníku a motor se roztočí bez možnosti zastavení, pouze vysunutím aku? Jinak vrtulník normálně funguje. Měl jsem ho na reklamaci a díky JINU, kde napsali bĺbě reklamační protokol (odlišně, mnohem víc odlehčeně, než jsem jim to vysvětloval) a díky Pelikánu, kde na vrtulník ani nemrkli, jen vyměnili vysílač nevím, zda je to nějak moc na závadu. Ale odstranilo se náhlé vzlétnutí vrtulníku do nebe a časté výpadky signálu.
Bozha

#980 Příspěvek od Bozha »

To že vypadnou kontrolky se mi po nárazu stavalo (bylo potřeba vysunout a zasunout baterku), nikdy ale že by se roztočil motor...
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#981 Příspěvek od Pajas »

Ahoj, mám druhej podvozek a stalo se mi to samé, co s prvním. Ulomila se mi noha pravo vepředu aod držáku na aku. Dost mě to štve. Vyřešil to někdo prosím nějak jinak než koupí novýho podvozku? Dík.
Gajdy

#982 Příspěvek od Gajdy »

Pajas píše:Ahoj, mám druhej podvozek a stalo se mi to samé, co s prvním. Ulomila se mi noha pravo vepředu aod držáku na aku. Dost mě to štve. Vyřešil to někdo prosím nějak jinak než koupí novýho podvozku? Dík.

nekupuj originál podvozek,ten hrozně rád křupe ale myslim že Extrem nebo tak se ta firma jmenuje ta vyrábí poměrně odolnější podvozek...
Bozha

#983 Příspěvek od Bozha »

http://www.rcking.eu/cs/solo-pro-i-ii/6 ... treme.html

Jednoznačně doporučuju, vydrží víc a hlavně jsou včetně konektoru - pokud si při nákupu originálních lyžin nedáte pozor, budou bez konektoru, takže máte o starost navíc - existují totiž varianty s i bez.

Nicméně, pokud by někdo z Prahy měl zájem, mám doma ještě pár origo lyžin co mi zbyly, tak je můžu nechat za symbolickou cenu...
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#984 Příspěvek od Pajas »

Tak jsem to objednal s poštovným zdarma. Doufám, že to dorazí :D.
Rampa McKvák

#985 Příspěvek od Rampa McKvák »

Neboj, já u nich objednávám často a nikdy žádný problém ;) Lyžiny Extreme už drží rok :)
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#986 Příspěvek od Pajas »

Ahoj, tak mi došly lyžiny, vypadají robustně, ale trochu mi vadí, že otvor pro baterky je hrozně těsný a já ještě ke všemu používám 160mAh nanotechy. Ten podvozek mi sloupával fólii, tak jsem ji částečně strhnul. Taky mám problém, že při posunování aku vypadává napájení, ale snad to bude všechno v pohodě a na to, že se s baterkama nedá moc hýbat si zvyknu.
Rampa McKvák

#987 Příspěvek od Rampa McKvák »

No joo :) Nanotechy mám taky, musí se tam trochu cpát, a kontakty na podvozku je třeba občas trochu přihnout.

Pořád lepší než kupovat nové podvozky :)
ifin

#988 Příspěvek od ifin »

Pokud by se někomu doma válel nevyužitý nabíječ na elektronickou cigaretu a rozlámaný podvozek z kolibříka, tak si může vyrobit síťovou nabíječku pro kolibříka a spol...

Dává to ovšem pouze 200 mA, takže nabíjí o něco déle než ta integrovaná ve vysílači. Při dobíjení svítí červená, po nabití zelená. Dovnitř jsem implementoval konektor z rozlámaného starého podvozku.

http://ifin1.rajce.idnes.cz/nastenka
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
Rampa McKvák

#989 Příspěvek od Rampa McKvák »

Super nápad :)
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#990 Příspěvek od Pajas »

Ahoj, mám zase zlomený stabilizátor, pohledal jsem na netu a našel jsem tohle: http://www.rcking.eu/cs/solo-pro-i-ii/6 ... treme.html . Máte s tím někdo zkušenost? Je to lepší než origo flybar? Dík.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“