Snad abych ještě kupoval příčné align :\
HK-250
Re: HK-250
Tak to je masakr s tou příčnou.. Koukám ta vzdálenost 5m na kterou se snazim drzet si HK od těla asi neni dostatečná
Samozrejme kdyz pristávám na krabici musím jít blíž.. Jediné co, tak používám fiber glass listy ty jsou trošku lehčí plastáky jsou tezsi..
Snad abych ještě kupoval příčné align :\[/quote]
To je jedna z mála věcí na které bys neměl šetřit
. A hlavně , budeš mít pokoj 
To je jedna z mála věcí na které bys neměl šetřit
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
To jo no ted když o tom přemýšlím, svých očí si cením víc než 120Kč za příčnou..
Myslíte že příčné třeba od tarotu jsou lepší než ty origo HK ? Nebo radeji vzít rovnou Align..
Aby ten tarot a copter X nemeli stejnej šunt jako HK
Takže místo vyhazování levných z HK bude lepší koupit origo Align a pak se jí pokusit ve svěráku srovnat
Myslíte že příčné třeba od tarotu jsou lepší než ty origo HK ? Nebo radeji vzít rovnou Align..
Aby ten tarot a copter X nemeli stejnej šunt jako HK
Takže místo vyhazování levných z HK bude lepší koupit origo Align a pak se jí pokusit ve svěráku srovnat
Radej deset hrideli hk nez jednu rovnanou ve sveraku
kuci neveste hlavy objetoval jsem jednu hridelku a oprasil kontakty a propasoval jednu hridelku na trhaci zkousku
zitra budu vedit vysledky!
Jeste jedne veci jsem si vsiml a to ze mi v urcite poloze narazi tahlo serva do zachytu reakce cykliky coz je pomerne velky pruser! Nenapada nekoho jak odstranit tenhle problem?
Jeste jedne veci jsem si vsiml a to ze mi v urcite poloze narazi tahlo serva do zachytu reakce cykliky coz je pomerne velky pruser! Nenapada nekoho jak odstranit tenhle problem?
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Super díky!! jsem zvedavý co se nameri!! Pak už by jen zbývalo porovnání s Align 
Já měl podobný problém, když jsem koupil origo desku cykliky od Align tak mi občas táhlo na kloubku od kolektivu narážel do těch výstupů co vedou ke kloubkům pro táhla od serv, taky nic moc..
Já měl podobný problém, když jsem koupil origo desku cykliky od Align tak mi občas táhlo na kloubku od kolektivu narážel do těch výstupů co vedou ke kloubkům pro táhla od serv, taky nic moc..
tadá hřídelka roztržena praskla přesně tam kde jsem si myslel v oblasti kde končí závit pro šrouby! přesnou hodnotu ale nevím pač takhle prŤavou součástku nezměřili! chtělo by to ještě jeden testík align verzus hk hřídele 
Tak to je škoda, že není nějaké konkretní číslo
Ale i tak jeto vo hubu... Nerad bych dal plný plyn a dostal listem rotoru po hubě 
toho bych se nebál prý udajně držela relativně dlouho
na to moje poletování stačí 
Tak je pravda že já letám na 60% křivky s 3900KV motorem plus mám lehčí fiber glass listy tak to snad vydrží
Ale náhoda je blbec..
Stejně si pak jednou pro porovnání koupím origo align, s touhle stačí při přistání jen malinko škrtnout o trávu a je ohlá
Díky za ty testy
Stejně si pak jednou pro porovnání koupím origo align, s touhle stačí při přistání jen malinko škrtnout o trávu a je ohlá
Díky za ty testy
az příjdou hřídelky tak tam odvezu ještě jednu ať se ale tentokrát snaží
... no zas takovou tragedii bych s teho nedělal s mojí frekvencí pádu by mě align hřídelky zruinovali 
To jo, já taky padám furt
Ale zase si říkám, že ty špatný přistání kdysem i dotáčející listy rotoru zabrzděj o trávu, by mohla ta hřídelka od Align ustát, no jednu si pak objednám a uvidím 
No já bych mněl obavu, že pokud by ten střet se zemí ustála příčná, tak to neustojí třeba něco jiného, ale je to teď z mé strany pouhá úvaha
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Já vím, co tím myslíš, ty měkké příčné jsou skvělá deformační zona
No zatím jich mámještě 7 takže align kupovat nebudu, zkusím jí až pak až tyhle dojdou..
no mě kolega nad tebou objednal taky po dvou sadách s HK jednu mám doma a jedna je na cestě takže se zásobuju
ale za 0.95 dolarů no nekupte to 
No právě, ta cena je brutální lákadlo
Já si taky neumím představit že bych za jeden pár dal 120Kč..
Jinak kdyby někdo měl zájem:)
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/T- ... ly/491041/
Jinak kdyby někdo měl zájem:)
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/T- ... ly/491041/