Motor DA50 R
Motor DA50 R
Zdravím!
Nemá někdo zkušenosti s tímto motorem ?
Je vhodný do dvoumetrového 3D akrobata ?
Nemá někdo zkušenosti s tímto motorem ?
Je vhodný do dvoumetrového 3D akrobata ?
- Bucker131
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor DA50 R
No, jasněm, je dobrej třeba i na lítání na koštěti
. Podle toho, jak si tuto otázku položil ti doporučuju se do benzínu ani nehrabat, teda pokud jsi to sem nepsal vožralej
. Pro člověka co neví jak se na tak drahou věc zeptat a neví, co to obnáší je lepší se prvně trochu poučit a proserfovat net, tam se základy stoprocentně dozvíš. Napiš co máš za éro, zkušenosti atd...
Desert Aircraft jsou špičkové, kvalitní, a zaslouženě drahé motory co používají mistři. 50ccm se mi zdá akorát přemotorované na nějáké lehké 2m 3D akro kolem 7kg. Cena je opakuji dost vysoká, a investice nemá cenu pri začínajcího benzínáře.
Dále mám pochyby že motor seženeš v nejbližší době novej, protože DA má momentálně pozastavenou výrobu kvůli sériové závadě na motorech.
Doufám že jsem skočil nějákýmu chytrákovi na spam s jednim příspěvkem

Desert Aircraft jsou špičkové, kvalitní, a zaslouženě drahé motory co používají mistři. 50ccm se mi zdá akorát přemotorované na nějáké lehké 2m 3D akro kolem 7kg. Cena je opakuji dost vysoká, a investice nemá cenu pri začínajcího benzínáře.
Dále mám pochyby že motor seženeš v nejbližší době novej, protože DA má momentálně pozastavenou výrobu kvůli sériové závadě na motorech.
Doufám že jsem skočil nějákýmu chytrákovi na spam s jednim příspěvkem
- Bucker131
- Kontaktovat uživatele:
Ještě trochu k tomu...
Existujím jiné dobré motory co jsou mnohem levnější a dají se využít i pro pokročilé modeláře. Například DLE, ale jsou i jiné. Nechci tu dělat reklamu ani pomlouvat.
pardon že tak kritizuju, ale je divný že se tu někdo tak jednoduše ptá na něco tak drahýho a k tomu to je jeho první příspěvek.
Existujím jiné dobré motory co jsou mnohem levnější a dají se využít i pro pokročilé modeláře. Například DLE, ale jsou i jiné. Nechci tu dělat reklamu ani pomlouvat.
pardon že tak kritizuju, ale je divný že se tu někdo tak jednoduše ptá na něco tak drahýho a k tomu to je jeho první příspěvek.
Ahoj!
Bude to můj první benzín a cenově by nebyl tak drahý, protože mám možnost koupit 2 roky starý.
Původně jsem chtěl koupit nový RCG 50, ale 2 měsíce nebyl skladem.
Dnes ho na hobbyking.com naskladnili, takže ho asi koupím.
Silný motor chci, protože létám 3D akrobacii a pořizuji první benzín.
Dosud jsem létal elektro, ale to se u takhle velkých akrobatů nevyplácí.
Pokud se ptáš na éro, tak je to Katana 2x2m 5,7 kg (s plnou nádrží bez motoru.)
Jinak děkuji za rychlou odpověď.

Bude to můj první benzín a cenově by nebyl tak drahý, protože mám možnost koupit 2 roky starý.
Danpilot7 píše:Ahoj!
![]()
Ahoj,
jestli můžeš volit mezi DA 50 a RCG 50, a myslíš to s lítáním vážně, tak jedině DA 50. Poznáš to sám po létech provozu.
Nevím, jakou máš přesně Katanu, ale jestli 5.7kg bez motoru ale s plnou nádrží tak je to tedy na 3D opravdu hodně. DA jsou rozhodně skvělé motory, mám s nima výbornou zkušenost.
- Bucker131
- Kontaktovat uživatele:
Oukej, tak to se ti omlouvám za podezřívání a mírné narážky, ale pochop, že mi to přišlo trochu divný
- jednoduše se ptát na takovej motor, bez jakýhokoli ppopisu a jako první příspěvek 
Jo tak jestli máš výběr tak radši to DAčko. Jednoznačně. S tim érem co plánuješ to bude cvičit dobře
. Motor jestli bude běhanej tak bude od předchozího majitele snad spolehlivě seřízenej, zaběhnutej a nebudeš se s tim muset montovat a experimentovat.
Jinak gratuluji ke vstupu na RcManii, je tu super parta co poradí
Jo tak jestli máš výběr tak radši to DAčko. Jednoznačně. S tim érem co plánuješ to bude cvičit dobře
Jinak gratuluji ke vstupu na RcManii, je tu super parta co poradí
Naposledy upravil(a) Bucker131 dne úte 12.03.2013 9:26, celkem upraveno 1 x.
Danpilot7 píše:Ahoj!
![]()
praveze sa to vyplaci, pockaj az ti zdechne benzinak nad zemu, 2 m na benzin a 3d je hrubo na hovno, 2.2 s odretyma usama, skratka ine lietanie, ak uz chces lacnejsi motor kup DLE ten funguje, stary motor maximalne od koho poznam a ten motor poznam z letiska ze dobre funguje, inak ta caka trapenie.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Všem moc díky za rady!
Asi jsem rozhodnutý .
Je to první benzín a potřebuji mít spolehlivý pohon.

Asi jsem rozhodnutý .
Je to první benzín a potřebuji mít spolehlivý pohon.