Petr124 píše:Troll píše:Teď koupíš krám za pět tisíc.Nebude to pořádně létat, nebude Tě to bavit, budeš to chtít prodat. Po pár ranách je to naprosto neprodejné, ztráta 5k. Když koupíš výbavu za 10k, bude to létat líp. Když Tě to bude bavit, necháš si to, nestratíš nic. Kdyby Tě to nebavilo, prodáš to za 5k, ztráta financí v nejhorším případě stejná a zábavy víc.
no nic...tak nějak asi nechápeš že prostě nevrazim do něcoho 10tis když nevim jestli mě to bude bavit nebo ne...myslim že po tom co jsem si tu na forku přečetl jsem vybral 3 vrtulníky co jednak se daj sehnat levně a maj uritou "kvalitu" to že to není trex asi vím že ale prostě vyběr měnit nebudu...mám nějakej danej strop a toho se budu držet.Pro mě to budou dobře investované peníze a i v mých možnostech...
Ty blade nejsou nejhorší, mám 400 3D, ale koupil jsem ho z druhé ruky a než jsem dohledal všechny chybky tak to bylo dost času. Díly jsou poměrně levné,
ale kdybych koupil nový - ušetřil bych. Udělal jsem z něj bezpádlo s kovovou hlavou a dal jiná serva.
A to nepočítám, že s vrtulníky umím. V začátcích s tím člověk dostkrát praští a pak do toho ten čas i peníze tečou daleko víc.
Jestli tě to bude bavit - asi bude když ti to půjde. Když ne, stejně nebude moc co prodávat.
Taky se snažím ušetřit, a pak peníze utratím jinak a říkám si, že jsem měl připlatit za nové a kvalitnější věci.
mám toho Blade 400 3D do počtu, tak se kdyžtak ozvi.
Ale asi bych to přehodnotil a šel bych být tebou radši do nového Rexe a spíš velikost 500.
šetřil bych na servech cykliky, asi na motoru, baterkách, použitou soupravu, starší gyro, listech, ale na mechanice asi ne.
drobnej kontakt se zemí a kvalitní mechanika kromě hřídelí přežije. Ta laciná ne.