Začínám s heli

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
corona

Re: Začínám s heli

#31 Příspěvek od corona »

Petr124 píše:jj koukám že jsem méně ceny když chci začít s něčím jinym než s rexem no nic takovej je život.Možná že se tu najde i někdo kdo mi odpoví na otázku že...

Neber tragicky....

Ale ta "vymazlená" Creata je přímo ikona pro takový případy.
Hlavně mít tučnou zásobu oběžných kol, skoro jedno na pokus o start, do dílů pak budou lítat svazky bankovek a na konci horko těžko bude zalítnutá osmička....
Petr124

#32 Příspěvek od Petr124 »

ciko7 právě že si vážim názoru ale i tak si myslim že na to abych zjistil jak a co se s heli děje a pochopil co dělat a co nedělat,myslim že stačí heli se kterou když seknu tak to nebude tak mrzet jako drahé heliny...jak jsem řek nasledné investice se nebojím le na začátek chci něco z druhý ruky u čeho když to nepůjde tak tak to prostě nepůjde a půjde to do skříně...

navíc otázka byla daná a odpovědi jsou tak trochu jiné a zruky...sry za to že si nechci pořídit sedmikilo a vysílačku za 20...prostě si chci polítat za rozumný peníz a časem se uvidí...
Beep
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Beep »

Některé zkušenosti jsou nepřenositelné.
Je nesmysl : ...prostě si chci polítat za rozumný peníz(5000kč) a časem se uvidí...

to Petr124: Prosím tě napiš sem pak svoje zkušenosti na co jsi se svou filosofií přišel. Předem ti dík, pomůžeš ostatním.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
Petr124

#34 Příspěvek od Petr124 »

corona nehodlám lítat styl Alan Szabo nebo jak se ten uchyl jmenuje to ani není hezky chci se jen obyčejně polítat na louce...potřebuju nějakou zabavu a odeagování...až budu zvládat zaklad tak pak určitě časem budu muset kupovat něco co zvladne i nějakej přemet a výkrut ale to je hudba budoucnosti...
ciko7

#35 Příspěvek od ciko7 »

Petr124 píše:ciko7 právě že si vážim názoru ale i tak si myslim že na to abych zjistil jak a co se s heli děje a pochopil co dělat a co nedělat,myslim že stačí heli se kterou když seknu tak to nebude tak mrzet jako drahé heliny...jak jsem řek nasledné investice se nebojím le na začátek chci něco z druhý ruky u čeho když to nepůjde tak tak to prostě nepůjde a půjde to do skříně...

navíc otázka byla daná a odpovědi jsou tak trochu jiné a zruky...sry za to že si nechci pořídit sedmikilo a vysílačku za 20...prostě si chci polítat za rozumný peníz a časem se uvidí...

Tady nikdo nepředhazuje sedmikilo. Tak se koukni po 450Tarot,je to solidní klon Alignu. Nebo už ve Tvém výběru je i ten Blade 450. Takže něco z těch dvou..
Na modelbazaru jsou k sehnání i MiniTitan za rozumný peníz, což taky je obstojná heli
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Petr124

#36 Příspěvek od Petr124 »

Beep....zas jeden co poradil....nevim proč se do mě navážíš jen kvuli tomu že chci utrati jen 5tis. Chtěl jsem znát názor co z mého výběru se nejvíc hodí...
cilek

#37 Příspěvek od cilek »

Píšeš, že ti nikdo nechce odpovědět, kterou z těch tvých tří vybraných. Hned na začátku ti čiko7 poradil Blade 450. Tak co bys ještě chtěl? :roll:
Petr124

#38 Příspěvek od Petr124 »

však jo poradil, nevšiml jsi si že jen reaguju na ty ostatní?Co bych asi tak chtěl?Normální odpověd na mojí otázku,tak jako pochopil Corona,Ciko7 a tsisters nenaváží se do mě a normálně se snaží komunikovat,docela mě zamrzel přístup některých...
JakubS8

#39 Příspěvek od JakubS8 »

for: Petr124

Proč si to tady fšecko pořádně nepročteš???????????
Seš marnej případ... když na to nemáš a nenecháš si ani poradit od zkušenějších. Ty seš jak reklama na lidskou omezenost - tak si kup co chceš a neotravuj tady už.
Tady je to o opravdových modelech a ne o hračkách ze Sparkysu!
Naposledy upravil(a) JakubS8 dne ned 10.03.2013 22:42, celkem upraveno 1 x.
Petr124

#40 Příspěvek od Petr124 »

JakubS8 píše:for: Petr124

Seš marnej případ... když na to nemáš a nenecháš si ani poradit od zkušenějších. Ty seš jak reklama na lidskou omezenost - tak si kup co chceš a neotravuj tady už.

nikoho nenutim reagovat a číst to tu...další co si jen chce rýpnout...
cilek

#41 Příspěvek od cilek »

Petr124 píše:však jo poradil, nevšiml jsi si že jen reaguju na ty ostatní?Co bych asi tak chtěl?Normální odpověd na mojí otázku,tak jako pochopil Corona,Ciko7 a tsisters nenaváží se do mě a normálně se snaží komunikovat,docela mě zamrzel přístup některých...

Tak se přidávám a píšu, že z těch tří je nejlepší Blade 450. Jinak si to tady "rozviřuješ" sám, když už máš stejně vybráno. Není potom proč na ostatní reagovat.
ciko7

#42 Příspěvek od ciko7 »

Hoši v klidu.
Myslím si, že Petr124 si něco vybere. Má tady tak 2-3 nabídky, které mohou pokrýt jeho možnosti.
Takže za mě:
1... MiniTitan
2...Tarot
3...Blade 450
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
zdzd

#43 Příspěvek od zdzd »

Petr124 píše:
Bota píše:Tu je to normální, jak máš něco na úrovni HK tak nepočítej s podporou.

jj koukám že jsem méně ceny když chci začít s něčím jinym než s rexem no nic takovej je život.Možná že se tu najde i někdo kdo mi odpoví na otázku že...

Kdyby jsi odhodil nemístné emoce a předsudky, tak by ti možná došlo, že ti tu lidi chtějí pomoci a dobře poradit. Podporu dostáváš a to mnohem větší, než jsi v daném okamžiku vůbec schopen pochopit.

Většina z nich si tím už totiž prošla. Nikdo si z tebe neutahuje, že do toho nechceš dát ohromující sumu. Všichni se ti jen snaží sdělit, že pokud do toho neinvestuješ aspoň to základní minimum, hážeš prachy do kanálu. A pokud je to základní minimum nad tvé možnosti, je řešení jednoduché. Vykašli se na to rovnou. Je to ta nejlepší rada, jako můžeš dostat.

Pokud ji nepobereš, tvůj problém, tvé prachy. Takových koumáků už tu bylo mraky. Výsledek? Buď zbytečně vyházeli spoustu peněz a na heliny se vyprdli, protože to nefungovalo. Nebo vyházeli spoustu peněz za kraviny, které pak vyhodili taky a nakoupil všechno znovu a odpovídajícím způsobem.

Ať tak, nebo tak, nejlevnější je nesmlouvat, poslechnout co říkají zkušenější a zařídit se podle toho.
Petr124

#44 Příspěvek od Petr124 »

nemám vybráno,proto jsem sem napsal...chtěl jsem vědět který z těch tří by byl zhruba tak nejlepší na to abych poletal...nečekal jsem takovou spršku za to že nechci investovat rance...ale tak to je no,vidim že tu není moc ochotných lidí kteří by byli schopni akceptovat nějakou tvojí představu a jen pohanily co se dá...no neva asi to vypadá na tu 450ku už 3mi ji doporučily a o dvouch zbylích ani zmínka mimo ty kreaty která nejspíš beztak bude forova jako ostatní walkery ..
Petr124

#45 Příspěvek od Petr124 »

zdzd nemístné emoce?Odpovídám a reaguju naprosto v klidu,možná by to bylo klidnější kdybys třeba zrovna ty neměl takovou přihlouplou narážku že...chtěl jsem poradit a ne aby si ze mě někdo dělal dobrej den víš...
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“