Petr124 píše:pokud mě to chytne tak potom to nebudou vyhozené peníze že...
budou to vyhozene penize tak i tak, je to tu uz milionkrat odskousene... proc taky objevovat ameriku ze? radi ti dobre
Petr124 píše:pokud mě to chytne tak potom to nebudou vyhozené peníze že...
Petr124 píše:no nic...tak nějak asi nechápeš že prostě nevrazim do něcoho 10tis když nevim jestli mě to bude bavit nebo ne...myslim že po tom co jsem si tu na forku přečetl jsem vybral 3 vrtulníky co jednak se daj sehnat levně a maj uritou "kvalitu" to že to není trex asi vím že ale prostě vyběr měnit nebudu...mám nějakej danej strop a toho se budu držet.Pro mě to budou dobře investované peníze a i v mých možnostech...
Petr124 píše:no nic...tak nějak asi nechápeš že prostě nevrazim do něcoho 10tis když nevim jestli mě to bude bavit nebo ne...
Petr124 píše:ale i tak sem si pro začátek dal limit a toho se budu držet tak i tak! Udělal jsem výber a z toho chci poradit...
corona- http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/BL ... 3./489433/
Steně tak se dá sehnat blade SR i ta creata...ten SR je teda levnější...
Troll píše:Teď koupíš krám za pět tisíc.Nebude to pořádně létat, nebude Tě to bavit, budeš to chtít prodat. Po pár ranách je to naprosto neprodejné, ztráta 5k. Když koupíš výbavu za 10k, bude to létat líp. Když Tě to bude bavit, necháš si to, nestratíš nic. Kdyby Tě to nebavilo, prodáš to za 5k, ztráta financí v nejhorším případě stejná a zábavy víc.
Petr124 píše:corona- http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/BL ... 3./489433/
Steně tak se dá sehnat blade SR i ta creata...ten SR je teda levnější...
Petr124 píše:já vás plně chápu...asi máš na to aby si něco vyzkoušel za ranec vid,já na to prostě nemám,nebo spíš nechci za to dát tolik,prostě mám hranici za kterou podle tebe chci hračku...chci si tu hračku vyzkoušet jak mi to půjde a jak mě to bude bavit tot vše...pak se uvidí zda si koupim opravdou "nehračku"
Petr124 píše:jj jen si hoši rýpněte a smějte se někomu kdo si chce něco zkusit a třeba přijít na chut...
zdzd: Chci si vyzkoušet, jak mne bude bavit parašutismus..asi si nejdřív za pár korun koupíš tandem že než kupopat padák za hektar že, zní ti to rozumně??Asi jako můj přístup k heli...
Petr124 píše:jj jen si hoši rýpněte a smějte se někomu kdo si chce něco zkusit a třeba přijít na chut...
zdzd: Chci si vyzkoušet, jak mne bude bavit parašutismus..asi si nejdřív za pár korun koupíš tandem že než kupopat padák za hektar že, zní ti to rozumně??Asi jako můj přístup k heli...
Bota píše:Tu je to normální, jak máš něco na úrovni HK tak nepočítej s podporou.