Ahoj, nevíte někdo, kde by se dal sehnat takový "rychloměr", jak na tomto videu? Vypadá to jak běžná čína, akorád jsem to nikde nenašel.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MW86YrbaNZk[/youtube]
Pistolový speedmetr čína
Pistolový speedmetr čína
DX6i + T-rex 450, T-rex 500 ESP, Blade mCP X BL, E-maxx Brushless, X-Maxx 8s.
Re: Pistolový speedmetr čína?
Tento není pistolový, ale fungovat by mohl stejně.
Lajbror píše:Ahoj, nevíte někdo, kde by se dal sehnat takový "rychloměr", jak na tomto videu? Vypadá to jak běžná čína, akorád jsem to nikde nenašel.
Levně třeba na eBay viz tento odkaz na už používaný za cca 82 USD i s poštovným nebo viz tento odkaz na nový za cca 130 USD i s poštovným. K cenám si připočti navíc 21% DPH z celkové sumy včetně dopravy + 218 Kč "výpalné" České pošty. Takže ten použitý z eBay vyjde celkem se všemi poplatky na cca 2150 Kč a ten nový z eBay na cca 3250 Kč. V Česku se dá koupit ovšem za poněkud jinou cenu třeba viz tento odkaz za 8672 Kč včetně DPH.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
www.vpmodel.cz
No, čekal jsem, že to bude levnější. Podobný sem taky našel, ale doufal jsem, že někdo vyloženě zná ten z toho videa. Napadlo mě, že by to mohlo být levnější, na videích to vidím celkem často. Ale těch 100 doláčů asi z bráchem investuju. Rychlost měříme celkem často a používáme k tomu GPS, ale tohle je praktičtější.
Edit: ajo, to co posílal Drondys je vlastně to samý v jiné barvě.
Edit: ajo, to co posílal Drondys je vlastně to samý v jiné barvě.
DX6i + T-rex 450, T-rex 500 ESP, Blade mCP X BL, E-maxx Brushless, X-Maxx 8s.