Nákup z Hobby Kingu a sledování zásilky

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Nákup z Hobby Kingu a sledování zásilky

#16 Příspěvek od Drondys »

Pajas píše:Ahoj, je to OT, ale zeptám se TU. Jde objednat na HC něco, co je v Německu a ještě k tomu přidat něco ze "světového skladu"? Jak to potom funguje jestli to jde?

V rámci jedné objednávky to nejde tj. je potřeba udělat jednu samostatnou objednávku složenou jen z položek zboží z DE Warehouse a pak druhou samostatnou objednávku složenou z položek z Hongkongu.
Angusss

#17 Příspěvek od Angusss »

Ahoj,

7.3. jsem si objednal SBach z hobbyking a dostal jsem toto číslo CP847712527HK . NEní divné, že po 5ti dnech stále nejde sledovat? Kde bych našel sledování?Děkuji
Drondys

#18 Příspěvek od Drondys »

Angusss píše:Ahoj, 7.3. jsem si objednal SBach z hobbyking a dostal jsem toto číslo CP847712527HK . NEní divné, že po 5ti dnech stále nejde sledovat?

Je zázrak, že ve stejný den objednávky dostal balík sledovací číslo, protože se běžně stává, že od objednání trvá i několik dnů než je přiděleno sledovací číslo, ale to ještě ani zdaleka neznamená, že byla zásilka odeslána. To, že i po přidělení sledovacího čísla trvá i několik dalších dnů než je zásilka sledovatelná se stává celkem běžně a někdy to trvá třeba i 10 dnů či dokonce déle. Důvod je popsán v mé dřívější odpovědi viz tento odkaz.

Angusss píše:Kde bych našel sledování?

Na sledování vede odkaz přímo kliknutím na tom podacím čísle zásilky v seznamu objednávek viditelném po přihlášení na HobbyKingu. Seznam objednávek se zobrazí po kliknutí na CHECK.

Objednávky: XX CHECK

Další možnost sledování je třeba viz tento odkaz a nebo rovnou na sledovací stránce HongKong post viz tento odkaz směrovaný přímo na sledování CP847712527HK a tam kliknout na tlačítku s nápisem Enter s tím, že to editační políčko pro Enquiry Reference Number ponechat prázdné. Dokud ovšem zásilka skutečně nebude přijata na HongKong post tak se tam zobrazí The tracking result of the item (CP847712527HK) is presently not available. Please try again later. Poté co zásilka dorazí do ČR může být sledovatelná i na webu České pošty viz tento odkaz.
elvira

nákup na Hoby king

#19 Příspěvek od elvira »

zdravím ve spolek, chtěl bych si něco objednat na hoby king, dá te mi někdo info jak to funguje, platba, clo, doprava atd?
díky moc
corsair
Kontaktovat uživatele:

Re: nákup na Hoby king

#20 Příspěvek od corsair »

tak kdo první vyměkne ?
cilek

#22 Příspěvek od cilek »

A navíc je na to tady celá sekce. :wink:
2952

#23 Příspěvek od 2952 »

elvira píše:zdravím ve spolek, chtěl bych si něco objednat na hoby king, dá te mi někdo info jak to funguje, platba, clo, doprava atd?
díky moc

Víš, co je smutné?...že Sojka se kvůli tobě namáhal hledat požadované informace a ty nemáš ani čas
správně psát česky. A věř, že spousta lidí ti díky tomu ani neodpoví....
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Pajas »

Nevím no, někdo je prostě velice sběhlej, je tu hromady let, tak tlačítko hledat zná. Někdo není s počítačem kamarád a chtěl by něco aspoň nějak zjistit, neorientuje se v prostředí internetu, proto může být pro něj TABU celý internet.
elvira

#25 Příspěvek od elvira »

tak děkuji všem za informace, za tu češtinu se velice omlouvám, tlačítko hledat jsem použil, ale nic mi nenašlo, proto jsem založil nové téma, ještě jednou se omlouvám
mascom22

#26 Příspěvek od mascom22 »

elvira píše:tak děkuji všem za informace, za tu češtinu se velice omlouvám, tlačítko hledat jsem použil, ale nic mi nenašlo, proto jsem založil nové téma, ještě jednou se omlouvám

Ahojky máš soukromou zprávu.
KarelCuk

#27 Příspěvek od KarelCuk »

Pajas píše:Nevím no, někdo je prostě velice sběhlej, je tu hromady let, tak tlačítko hledat zná. Někdo není s počítačem kamarád a chtěl by něco aspoň nějak zjistit, neorientuje se v prostředí internetu, proto může být pro něj TABU celý internet.

No, v tom případě by asi na HK vůbec neměl nakupovat.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od TomasC »

nahoruuuuuuuuuuu
mato1221
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od mato1221 »

viem nejako zistiť v akej krajine sa reálne nachádza môj balík ? TN mám ale na SK pošte píše len 12.3. Výstup z krajiny podávateľa, viac nič
Papir
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Papir »

mato1221 píše:viem nejako zistiť v akej krajine sa reálne nachádza môj balík ? TN mám ale na SK pošte píše len 12.3. Výstup z krajiny podávateľa, viac nič

Uvidíš ho až ve chvíli, kdy se objevý v SK. V Čechách je to taky tak.
DJANGO - výrobce, ION, ASW 28, LF 109, ..., T14SG
www.vpmodel.cz
Zamčeno

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“