Nejlepší vrtulník do 6000

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
milode

Re: Nejlepší vrtulník do 6000

#31 Příspěvek od milode »

Bylo by dobrý si pořádně přečíst název vlákna. Tazatel přeci neshání simulátor.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
seltino

#32 Příspěvek od seltino »

co nějakou bazarovku? třeba: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/489433/upravit/
máš to do 5K i s rádiem, nelítá to špatně, jen cena náhradních dílů je vyšší a tu kamerku ti to unese z přehledem. Jen by to chtělo i sim abys to hned neroznesl...
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Homer.Simpson

#33 Příspěvek od Homer.Simpson »

milode píše:Bylo by dobrý si pořádně přečíst název vlákna. Tazatel přeci neshání simulátor.
Ale za tie peniaze by to bolo rozumnejsie :D
napr toto viewtopic.php?f=98&t=56419 a este ti ostane zaklad na nabijacku :mrgreen:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
raging

#34 Příspěvek od raging »

Ty to nechceš evidentně pochopit!On neshání žádný simulátor,chce si za svých šest litrů jenom hrát a věř tomu,že se za tyhle peníze dá něco za tímto účelem sehnat :!:
Homer.Simpson

#35 Příspěvek od Homer.Simpson »

raging píše:Ty to nechceš evidentně pochopit!On neshání žádný simulátor,chce si za svých šest litrů jenom hrát a věř tomu,že se za tyhle peníze dá něco za tímto účelem sehnat :!:

Ale sak dychaj...Jasne, ze kazdy by sa chcel iba "hrat"...len som mu radil zo svojej vlastnej skusenosti...kupa simulatoru bola asi najrozumnejsia kupa zo vsetkych, co sa tykalo RC a dnes by som zacal prave nim...
Si to trafil po hlavicke...za tie peniaze sa mozes chvilu pohrat, alebo ich rozumne investovat do svojej RC-buducnosti :wink: Je na kazdom ako sa rozhodne...
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
cilek

#36 Příspěvek od cilek »

Homer.Simpson píše:[..len som mu radil zo svojej vlastnej skusenosti..

S jakou helinou lítáš? Základní akrobacii nebo 3D?
Joshuax

#37 Příspěvek od Joshuax »

Jestli chces vazne poradne poradit a ne dostavat tady ty hustonazory, tak poslouchej poradne, protoze jenom ja jsem ten pravy. Mam doma totiz hodne obrazku vrtulniku a videl jsem i hodne filmu s nima. Taky umim s joutube a vcera jsem nahusto zmaknul skouknout instruktazni video k nastaveni bezsackoveho vysavace, coz sice neni uplne vrtulnik, ale taky je v tom motor a dela to podobny kraval a pruvan !

Model MJX F-39 (F639) je pro tebe ta prava volba.

http://www.youtube.com/watch?v=lbXykxXNeEQ

Maloktery vrtulnik ma takhle velkou krabici a aerobik funkcion a to se vyplati ! A za 600 korun navic se k tomu da dokoupit primo originalni kamera, kterou ovladas nativne primo z originalniho vysilace.

A ted vazne. Pokud chces litat, vyser se na kraviny s kamerou a litej s necim, co ti to dali drive treba z tech bazarovek, ale aspon ten blade 3d, pokud chces nahravat s kamerkou, kup si tohle, protoze se muzes soustredit na nahravani s kamerou a blbnuti a nemusis resit nejake ovladani, pac ten koax to poresi za tebe... Neni to nic potupneho litat s timhle strojem, svoji praci odvede, ty se pobavis a vydrzi docela dost. Viz video...
geriatrix

#38 Příspěvek od geriatrix »

Nevím jestli to odpovídá zadání, ale zkusil bych tohle, za ty peníze neprohloupíš a chová se to stejně, jako trex 450

http://rcmodelbazar.cz/index.php/14-elektropohon/49-t-rex-450-clone

nebo tohle, Blade je ale trochu neposeda. S bladem když se naučíš ukočíruješ už asi všechno

http://rcmodelbazar.cz/index.php/14-elektropohon/125-blade-450-3d
beginner99

#39 Příspěvek od beginner99 »

S tím MJX si děláš srandu , ne? Až na F-45 ty vrtulníky patří do hračkářství ! Jo a potom přijde mi , že autor na toto téma nějak zapomněl :-) jeho poslední příspěvek je na začátku . Asi jsme ho zastrašili :D . Ještě ani nevíme , co měl za modely a vy by jste mu už kupovali 3D heliny 8) , já bych to třeba po koaxiálu určitě rozbil , možná teprve potřebuje nějakou heli na způsob F- 45 .
corona

#40 Příspěvek od corona »

tomikturon píše:... 4ch nebo 6ch vrtulník do 6000.Pár vrtulníku jsem už měl.Chtěl bych něco lepšího a většího protože bych na ní připevnil miniaturní kamerku.Díky!!

Co jsi měl za vrtulníky a co jsi s nima zalítnul......?
Kovboj

#41 Příspěvek od Kovboj »

tomikturon píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat na 4ch nebo 6ch vrtulník do 6000.Pár vrtulníku jsem už měl.Chtěl bych něco lepšího a většího protože bych na ní připevnil miniaturní kamerku.Díky!!

Jestli to chceš na kameru tak ještě trošku přihoď peníze a pořiď si kvadrocopter.
Joshuax

#42 Příspěvek od Joshuax »

beginner99 píše:S tím MJX si děláš srandu , ne? Až na F-45 ty vrtulníky patří do hračkářství ! Jo a potom přijde mi , že autor na toto téma nějak zapomněl :-) jeho poslední příspěvek je na začátku . Asi jsme ho zastrašili :D . Ještě ani nevíme , co měl za modely a vy by jste mu už kupovali 3D heliny 8) , já bych to třeba po koaxiálu určitě rozbil , možná teprve potřebuje nějakou heli na způsob F- 45 .

Sorry, nechci Ti brat iluze, ale F-45 patri do stejneho hrackarstvi, jako jakykoliv jiny model od MJX... Jde jenom o to, jestli ten clovek chce spise litat, nebo spise natacet videa z kamerky... Pokud chce spis litat, pak sice muze zacit na F-45, ale mel jsem to, vim co to umi a vim jake to ma chyby a vim kolik je potreba zainvestovat do prestavby na strdaky a podobne... A tam uz se bavime o cenach, kde uz neni problem koupit bazarovku...
Pokud chce ale spis blbnout a nahravat kravinky, pak je pro nej i v ramci stability nahravky lepsi porad koax, jinak z toho nahravani nic mit nebude... A tam je F-39 vhodnejsi, nez F-45, nebo jiny sestikanal, ktery s nejvetsi pravdepodobnosti neuridi...

Autor si musi ujasnit fakt, jestli chce letat, nebo blbnout s hrackama (poletovat), ale na LETANI bude potrebovat obavam se trochu vic penez.

Resil jsem to same ted v lednu, jsem v tom aktualne za neco malo pres 20k (450tka + simu + vysilac + novy nabijec na lipolky + nekolik baterek) a do toho nepocitam naklady na druhy vysilac (nepotreboval jsem, ale chtel jsem), polomaketu, aktualne realizovanou prestavbu na ctryslist a stabilizacni system a jsme na dalsich 20k....
A pokud mel autor puvodne ve jmenu topicu cenu 2000, pak se mu zrejme prilis penez investovat nechce...
Ono je poteba si ujasnit, jestli jsi ochoten, smiren a mas kde cerpat, nebo nejsi ochoten a smiren s tim, ze to neco stoji a ze by za to v tech pripadech vetsich helin mohlo byt za par let treba krasny novy auto :)
beginner99

#43 Příspěvek od beginner99 »

tayk možnost pohledu , ale s rozpočtem 6 tisíc mi přijde kupovat koax škoda :-) , každopádně se msí do diskuse prvně zapojit autor , napsat co má , co měl , baterky , vysílačka a co vlastně chce . :wink:
Naposledy upravil(a) beginner99 dne stř 06.03.2013 16:13, celkem upraveno 1 x.
Kovboj

#44 Příspěvek od Kovboj »

beginner99 píše:tayk možnost pohledu , ale s rozpočtem 6000 tisíc mi přijde kupovat koax škoda :-) ,

No s rozpočtem 6000 tisíc (tedy 6 milionů) by možnosti byly opravdu jiné :-)
Joshuax

#45 Příspěvek od Joshuax »

Tak treba je to v eurech, ze jo...
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“