Nejlepší vrtulník do 6000
Re: Nejlepší vrtulník do 6000
Bylo by dobrý si pořádně přečíst název vlákna. Tazatel přeci neshání simulátor.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
co nějakou bazarovku? třeba: http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/489433/upravit/
máš to do 5K i s rádiem, nelítá to špatně, jen cena náhradních dílů je vyšší a tu kamerku ti to unese z přehledem. Jen by to chtělo i sim abys to hned neroznesl...
máš to do 5K i s rádiem, nelítá to špatně, jen cena náhradních dílů je vyšší a tu kamerku ti to unese z přehledem. Jen by to chtělo i sim abys to hned neroznesl...
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
- Homer.Simpson
Ale za tie peniaze by to bolo rozumnejsiemilode píše:Bylo by dobrý si pořádně přečíst název vlákna. Tazatel přeci neshání simulátor.
napr toto viewtopic.php?f=98&t=56419 a este ti ostane zaklad na nabijacku
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Ty to nechceš evidentně pochopit!On neshání žádný simulátor,chce si za svých šest litrů jenom hrát a věř tomu,že se za tyhle peníze dá něco za tímto účelem sehnat 
- Homer.Simpson
raging píše:Ty to nechceš evidentně pochopit!On neshání žádný simulátor,chce si za svých šest litrů jenom hrát a věř tomu,že se za tyhle peníze dá něco za tímto účelem sehnat
Ale sak dychaj...Jasne, ze kazdy by sa chcel iba "hrat"...len som mu radil zo svojej vlastnej skusenosti...kupa simulatoru bola asi najrozumnejsia kupa zo vsetkych, co sa tykalo RC a dnes by som zacal prave nim...
Si to trafil po hlavicke...za tie peniaze sa mozes chvilu pohrat, alebo ich rozumne investovat do svojej RC-buducnosti
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Homer.Simpson píše:[..len som mu radil zo svojej vlastnej skusenosti..
S jakou helinou lítáš? Základní akrobacii nebo 3D?
Jestli chces vazne poradne poradit a ne dostavat tady ty hustonazory, tak poslouchej poradne, protoze jenom ja jsem ten pravy. Mam doma totiz hodne obrazku vrtulniku a videl jsem i hodne filmu s nima. Taky umim s joutube a vcera jsem nahusto zmaknul skouknout instruktazni video k nastaveni bezsackoveho vysavace, coz sice neni uplne vrtulnik, ale taky je v tom motor a dela to podobny kraval a pruvan !
Model MJX F-39 (F639) je pro tebe ta prava volba.
http://www.youtube.com/watch?v=lbXykxXNeEQ
Maloktery vrtulnik ma takhle velkou krabici a aerobik funkcion a to se vyplati ! A za 600 korun navic se k tomu da dokoupit primo originalni kamera, kterou ovladas nativne primo z originalniho vysilace.
A ted vazne. Pokud chces litat, vyser se na kraviny s kamerou a litej s necim, co ti to dali drive treba z tech bazarovek, ale aspon ten blade 3d, pokud chces nahravat s kamerkou, kup si tohle, protoze se muzes soustredit na nahravani s kamerou a blbnuti a nemusis resit nejake ovladani, pac ten koax to poresi za tebe... Neni to nic potupneho litat s timhle strojem, svoji praci odvede, ty se pobavis a vydrzi docela dost. Viz video...
Model MJX F-39 (F639) je pro tebe ta prava volba.
http://www.youtube.com/watch?v=lbXykxXNeEQ
Maloktery vrtulnik ma takhle velkou krabici a aerobik funkcion a to se vyplati ! A za 600 korun navic se k tomu da dokoupit primo originalni kamera, kterou ovladas nativne primo z originalniho vysilace.
A ted vazne. Pokud chces litat, vyser se na kraviny s kamerou a litej s necim, co ti to dali drive treba z tech bazarovek, ale aspon ten blade 3d, pokud chces nahravat s kamerkou, kup si tohle, protoze se muzes soustredit na nahravani s kamerou a blbnuti a nemusis resit nejake ovladani, pac ten koax to poresi za tebe... Neni to nic potupneho litat s timhle strojem, svoji praci odvede, ty se pobavis a vydrzi docela dost. Viz video...
Nevím jestli to odpovídá zadání, ale zkusil bych tohle, za ty peníze neprohloupíš a chová se to stejně, jako trex 450
http://rcmodelbazar.cz/index.php/14-elektropohon/49-t-rex-450-clone
nebo tohle, Blade je ale trochu neposeda. S bladem když se naučíš ukočíruješ už asi všechno
http://rcmodelbazar.cz/index.php/14-elektropohon/125-blade-450-3d
http://rcmodelbazar.cz/index.php/14-elektropohon/49-t-rex-450-clone
nebo tohle, Blade je ale trochu neposeda. S bladem když se naučíš ukočíruješ už asi všechno
http://rcmodelbazar.cz/index.php/14-elektropohon/125-blade-450-3d
-
beginner99
S tím MJX si děláš srandu , ne? Až na F-45 ty vrtulníky patří do hračkářství ! Jo a potom přijde mi , že autor na toto téma nějak zapomněl
jeho poslední příspěvek je na začátku . Asi jsme ho zastrašili
. Ještě ani nevíme , co měl za modely a vy by jste mu už kupovali 3D heliny
, já bych to třeba po koaxiálu určitě rozbil , možná teprve potřebuje nějakou heli na způsob F- 45 .
tomikturon píše:... 4ch nebo 6ch vrtulník do 6000.Pár vrtulníku jsem už měl.Chtěl bych něco lepšího a většího protože bych na ní připevnil miniaturní kamerku.Díky!!
Co jsi měl za vrtulníky a co jsi s nima zalítnul......?
tomikturon píše:Zdravím, chtěl jsem se zeptat na 4ch nebo 6ch vrtulník do 6000.Pár vrtulníku jsem už měl.Chtěl bych něco lepšího a většího protože bych na ní připevnil miniaturní kamerku.Díky!!
Jestli to chceš na kameru tak ještě trošku přihoď peníze a pořiď si kvadrocopter.
beginner99 píše:S tím MJX si děláš srandu , ne? Až na F-45 ty vrtulníky patří do hračkářství ! Jo a potom přijde mi , že autor na toto téma nějak zapomněljeho poslední příspěvek je na začátku . Asi jsme ho zastrašili
. Ještě ani nevíme , co měl za modely a vy by jste mu už kupovali 3D heliny
, já bych to třeba po koaxiálu určitě rozbil , možná teprve potřebuje nějakou heli na způsob F- 45 .
Sorry, nechci Ti brat iluze, ale F-45 patri do stejneho hrackarstvi, jako jakykoliv jiny model od MJX... Jde jenom o to, jestli ten clovek chce spise litat, nebo spise natacet videa z kamerky... Pokud chce spis litat, pak sice muze zacit na F-45, ale mel jsem to, vim co to umi a vim jake to ma chyby a vim kolik je potreba zainvestovat do prestavby na strdaky a podobne... A tam uz se bavime o cenach, kde uz neni problem koupit bazarovku...
Pokud chce ale spis blbnout a nahravat kravinky, pak je pro nej i v ramci stability nahravky lepsi porad koax, jinak z toho nahravani nic mit nebude... A tam je F-39 vhodnejsi, nez F-45, nebo jiny sestikanal, ktery s nejvetsi pravdepodobnosti neuridi...
Autor si musi ujasnit fakt, jestli chce letat, nebo blbnout s hrackama (poletovat), ale na LETANI bude potrebovat obavam se trochu vic penez.
Resil jsem to same ted v lednu, jsem v tom aktualne za neco malo pres 20k (450tka + simu + vysilac + novy nabijec na lipolky + nekolik baterek) a do toho nepocitam naklady na druhy vysilac (nepotreboval jsem, ale chtel jsem), polomaketu, aktualne realizovanou prestavbu na ctryslist a stabilizacni system a jsme na dalsich 20k....
A pokud mel autor puvodne ve jmenu topicu cenu 2000, pak se mu zrejme prilis penez investovat nechce...
Ono je poteba si ujasnit, jestli jsi ochoten, smiren a mas kde cerpat, nebo nejsi ochoten a smiren s tim, ze to neco stoji a ze by za to v tech pripadech vetsich helin mohlo byt za par let treba krasny novy auto
-
beginner99
tayk možnost pohledu , ale s rozpočtem 6 tisíc mi přijde kupovat koax škoda
, každopádně se msí do diskuse prvně zapojit autor , napsat co má , co měl , baterky , vysílačka a co vlastně chce . 
Naposledy upravil(a) beginner99 dne stř 06.03.2013 16:13, celkem upraveno 1 x.
beginner99 píše:tayk možnost pohledu , ale s rozpočtem 6000 tisíc mi přijde kupovat koax škoda,
No s rozpočtem 6000 tisíc (tedy 6 milionů) by možnosti byly opravdu jiné
Tak treba je to v eurech, ze jo...