Nastaveni gyra GY520

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jarous

Nastaveni gyra GY520

#1 Příspěvek od jarous »

Zdravim začinam létat vrtulniky mam t rexe 450 . Pořídil jsem si gyro futaba GY 520,chci se vas zeptat o umistěni zda nevadi že jsem ho nalepil kablikem do boku ale samolepkou obracene na gyru.Dále bych se chtel zeptat na nastaveni gyra .Servo to chapu nevim ty dalsich 5 bodu .Mohu poprosito radu děkuji moc.
Naposledy upravil(a) jarous dne pát 01.03.2013 21:17, celkem upraveno 1 x.
milode

Re: nastaveni gyra

#2 Příspěvek od milode »

"Předmět se snaž vyplnit velmi přesně k tématu.

Gramaticky správně a s diakritikou. První písmeno velké. Tak, jak předmět vyplníš, tak bude celé vlákno nazváno.

Vhodným textem si výrazně zvyšuješ šanci na získání kvalitní a rychlé odpovědi. A naopak.

Nevkládej do předmětu smajlíky, otazníky, vykřičníky, atd..

Děkujeme.
Moderátoři " konec citace

Nedá mi to. Když jsi zakládal toto vlákno, tak výše uvedený text bije do očí.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
dagx
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od dagx »

https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
paveld

#4 Příspěvek od paveld »

jarous píše:Zdravim zacinam letel vrtulniky mam t rexe 450 a poridil jsem si gyro futaba gy 520,chci se vas zeptat o umisteni zda nevadi ze jsem ho nalepil kablikem do boku ale samolepkou obracene na gyru.Dale bych se chtel zeptat na nastaveni gyra servoto chapu nevim ty dalsich 5 bodu .Mohu poprosito radu dekuji moc.

Rád bych Ti pomohl, toto gyro mám, ale dorozumím se jen obyčejně "po našem". S překladem a pochopením Tvého dotazu mám trošku problémy.
Tedy, nejsi si jist, zda jsi gyro správně umístil ?
Z návodu je Ti jasný pouze bod č. 1 nebo se jedná o bod č. 1 v samotném nastavení dle GY520 Parameters and Settings Table a ostatním bodům v tabulce nastavení nerozumíš ?
jarous

Re: Nastaveni gyra GY520

#5 Příspěvek od jarous »

Dekuji a omlouvam se za to moje vyjadrovani .Jen jsem se chtel zeptat nalepil jsem gyro kablikem do boku akorad jak je ta samolepka na gyru zvrch zda to nevadi ze pismena se ctou kdyz se divam proti vrtulniku a ne zezadu .Jak ma byt spravne nalepeny a umysteny. Jeste k tem bodum to myslim programovani prvni bod me je jasny a ty dalsi lustim .Dekuji predem.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od OPR »

To zda to vadí a budeš muset obracet smysl kompenzace, nebo obracet povely od kniplu
zjistíš při nastavování a následné kontrole, zda Ti vše chodí tím správným směrem. Musíš jen u toho trochu zapřemýšlet zda to co ti vyšlo je správně. Než s tím půjdeš do vzduchu.
Povel knipem vrtulky do prava znamená pohnout kabinkou a otáčet s ní také také do prava, tedy po směru hodinových ručiček.

Od toho to odvodíš všechny potřebné informace.

Mimo jiné, tuším, že tohle vše je popsáno v návodu u gyra.
jarous

#7 Příspěvek od jarous »

Dekuji moc, chapu mohu se zeptat zda se da koupit ty penove obostranky na pridelani gyra .
OPR
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od OPR »

Určitě dají. Ale šetři s nima, nejlépe se mi osvědčili právě ty origo co byli přibalné.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“