juraj.jurej píše:..... Išlo to až po dlhkšej dobe. ...
pokud mam v objednavce neco "BK", po nejake dobe se objevi volby - tu vec "BK" z objednavky vyjmout a zbytek poslou, nebo stornovat celou objednavku. Je to ale tak po 2 tydnech, myslim. Aku zatim nejsou, to je jeste brzy.
juraj.jurej píše:To som rád už som o niečo kľudnejší. Ja som objednával 8-9.2.2013 tak zatiaľ čakám. Podla vás my to vychádza na druhý týždeň, tak uvidím.
Jen abys to nezakřikl a nakonec jsi nečekal mnohem déle. Raději si na to pro jistotu pořádně zaklepej na dřevo.
Bolo by dobré, keby mali široký sortiment v NL. Budem radšej objednávať batérie od tade, ako tŕpnuť či to príde zo Singapuru. Moja objednávka z 8.2.2013 bola 23.2.2013 odoslaná na Slovensko. Budúci týždeň by to malo byť doma. Aspoň dúfam. Zatiaľ to vyzerá v poriadku a to bol ešte akurát týždeň Čínsky nový rok.
Dnes prijaté do krajiny prijatia. Vypadá to, že to bude trvať zhruba 3 týždne. Baterky my vždy chodili aj cez Švajčiarsko tak isto dlho. Tak zatiaľ od nového roku cez Singapur žiadny problém.
Nemáte potuchy, jak to je teď s baterkama z Hobbykingu? Mám objednáno a zaplaceno měsíc a nikde nic. Stále to hlásí zaplaceno, zpracovává se. Někde v podmínkách mají zmíněno ze začátku září, že je s dovozem LiPol nějaký problém. Jde mi o to , jestli je to tímto problémem, nebo mám smůlu zrovna já. Psal jsem meila a komunikace téměř nulová. Ne jeden meil mi odepsali, abych si to vyzvedl u nich na prodejně a jejich otvírací dobu. Tak jestli vůbec pochopili, oč jde.