Jaké listy na heli

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
hosa

Re: Jaké listy na heli

#46 Příspěvek od hosa »

Tak pozorně sleduji toto vlákno o problematice polo, nebo nesouměrných listů pro maketové létání. U mne stejný problém, protože 3D nelétám a ani nebudu. Před měsícem jsem si cvaknul listy o ocas. trubku a ty se rozlouply, jako ořech, tak jsem začal špekulovat, že z půlek udělám polosymetriky, vyztužím uhlíkem a vyplním purexem, začistím. Otázka, co to udělá, až to roztočím :mrgreen: . Oslovil jsem MScomposit, jak je velký problém, takové listy vyrábět, zatím nemám odpověď. Zdraví hosa :) .
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od pkotatko »

Vyrabet takove listy pro MSC asi problem neni. Problem bude je prodat. Dneska to neni az tak v mode a moc lidi je nechce.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
karlosmikos

#48 Příspěvek od karlosmikos »

http://www.scaleflying.com/Bell-UH-1-Sc ... _1867.html

Tak narazil jsem u nás v práci na borce, co je schopen zajistit dovoz 3 párů listů z nabídky výše uvedeného eshopu za poplatek 400kč za zprostředkování(do Ostravy). Mi by se ty z odkazu nahoře líbí a asi bych jedny vzal takže pokud by mněl ještě někdo zájem???
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
zdzd

#49 Příspěvek od zdzd »

karlosmikos píše:http://www.scaleflying.com/Bell-UH-1-Scale-Rotor-Blades--1-Pair-450-Size-Includes-2-FREE-Tail-Blades_p_1867.html

Tak narazil jsem u nás v práci na borce, co je schopen zajistit dovoz 3 párů listů z nabídky výše uvedeného eshopu za poplatek 400kč za zprostředkování(do Ostravy). Mi by se ty z odkazu nahoře líbí a asi bych jedny vzal takže pokud by mněl ještě někdo zájem???

A proč si to neobjednáš rovnou sám?
OPR
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od OPR »

Hlavně nechápu proč jde do listů o kterých nikdo nic neví, na začátek to nevidím jako dobrý nápad.

Pokud chceš nějaký fajn listy mrkni sem.
http://www.mscomposit.cz/mscomposit/esh ... 5-cm-4-5-3
Jakej jkoliv problém by s listama byl, můžeš jim je okamžitě otočit a problém vyřeší.

Neber listy o kterých nic nevíš a nemáš na ně žádné doporučení od někoho, kdo je létá. Je to cesta okolo pekla.
karlosmikos

#51 Příspěvek od karlosmikos »

No protože když jsem si to zkoušel objednat sám vybaflo to na mně 20 doláčů poštovné, když jich vezmu víc párů zase to neunikne poplatkům celníků:-( A jinak na těch stránkách jsou i levnější varianty a to už by za vyzkoušení stálo.

Původní záměr tohoto vlákna byl dopídit se odkazu na nějaké levné nesymetrické listy z číny které si třeba někdo i omylem objednal. Místo toho se tady kupí odkazy na listy od 600 za pár. To se mi dávat nechce, protože to sice možná na vlastnostech heli poznam, ale do měsíce max do dvou je roztluču. Když si objednám na zkoušku ty z USA - nejlevnější tam stojí 15dol) a seženu ještě někoho kdo by je chtěl zkusit a složí se tím pádem na dopravu, tak to není špatná cena ani pro mě.

Jinak ty listy z odkazu sice stojí 25dol, ale jsou k nim zdarma ocasní vrtulky :-)
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
Drop

#52 Příspěvek od Drop »

:idea: ...
(Blade CP - Prodán)(T-Rex 500 CF-Prodán)(T-rex 600 ESP-Flybarless+MicroBeast-Prodáno)(T-rex 600,FBL
hosa

#53 Příspěvek od hosa »

Tak MS composit, potřebuje nejméně 80 zájemců, aby se mu vyplatila výroba formy a KOK Kompozit se zatím nevyjádřil, ale bude to asi stejné. Já sháním 280mm a na ty jsem nenarazil zatím nikde. hosa :(
shake13

#54 Příspěvek od shake13 »

pkotatko píše:Vyrabet takove listy pro MSC asi problem neni. Problem bude je prodat. Dneska to neni az tak v mode a moc lidi je nechce.

Pani, myslite si ze by ich Spin Bldes vyrabali, keby sa im nepredavali? Nie vsetci heli piloti su 3D maniaci. Ja tiez nie. Na svoje heli sa chystam tiez kupit tieto listy. Keby ich vyrabal MS, mozna by som kupil od nich. Ale ich zatial nevyrabaju.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“