Ariane V6
Re: Ariane V6
Krytka náhonů asi bude, nerad bych hned urazil páky. No mít to schovaný by bylo pěkný, ale neumim si představit tu gyndu...
-
petrajksner
Ono když půjdeš do extrémů, tak ani avionic F5B nadává náhony do křídel, vše je vidět venku.
U F5D to ani snad nejde, servo se nevejde ani do křídla. Ono by to šlo, kdyby to někdo udělal už ve formě nebo nějak tak
U F5D to ani snad nejde, servo se nevejde ani do křídla. Ono by to šlo, kdyby to někdo udělal už ve formě nebo nějak tak
OK ,já chtěl jen Stifuse trochu popíchnout.
Ty krytky má i moje OPTIMA, tak proč né Ariana. I právě kvůli tomu možnému utržení při přistání.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Nevím jak avionic, ale když se to vejde Skorpionovi na Backfire2 ... Asi lepší oddíl. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
-
petrajksner
ST píše:Nevím jak avionic, ale když se to vejde Skorpionovi na Backfire2 ... Asi lepší oddíl.
jojo vejde a taky to upřednostňuje, když jsem si od něj bral BF1 samozřejmě vše ukryto, ani výstupek na křidýlkovým servu, čistota a domazleno do posledního detailu a když jsem tam jel podruhý s kolegou, ten si bral BF2, tak tam Petrovi leželo křídlo na stole a dokonce si někdo objednal že chce táhla venku, normálně klasicky a ani on nevěděl proč
Jinak u F5D se mi nevešla ani vidlička, hold 1mm drát správně naohýbaný, který se plazý po křídle
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jde to udělat takto:

A přesto kryt z průhledné lepenky.
A přesto kryt z průhledné lepenky.
-
petrajksner
Tomáši prosím tě, jen otázečka, to táhlo a páku máš taky nějak zakrytkovanou? A kdyby nějaká fotečka..... pro inspiraci 
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak fotečku nemám a udělat už nejde. Model statečně padnul... Serva jsem dal do halovky na křidélka.
Ale měl jsem to zakrytkované pomocí lepící pásky. Prostě jsem s několika kusu slepil krytku přímo kolem. Na táhlo a páku stačí kapka oleje, aby se to nepřilepilo.
Ale měl jsem to zakrytkované pomocí lepící pásky. Prostě jsem s několika kusu slepil krytku přímo kolem. Na táhlo a páku stačí kapka oleje, aby se to nepřilepilo.
-
petrajksner
Padnul? co pa se stalo? na technický zádrhel? nebo na .....?
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Pilotní chyba. Měl jsem už jeden sek a moc jsem se snažil. Za pylonem č.3 jsem ve 12.rundě na MS přiletěl tak blízko k zemi, že jsem si škrtnul o zem. Na místě zůstal kousek křídla a zbytek modelu skončil tak 50metrů od pylonu č.1.
Moc to nechápu, jak po konci křídla může být na zemi stopa a model odletět dál.

Moc to nechápu, jak po konci křídla může být na zemi stopa a model odletět dál.
Tak hlásim, mam zalítnuto.... i když zálet bych si představoval jinak, tady to prostě po odhodu letělo jak mělo
Máte někdo zkušenost s Phasor Race 2026/5500 - kolik A si tak může říct při 4S a vrtuli 16x16
Jo a ta červená je ve vzduchu boží...
Máte někdo zkušenost s Phasor Race 2026/5500 - kolik A si tak může říct při 4S a vrtuli 16x16
Jo a ta červená je ve vzduchu boží...
-
petrajksner
já si myslím ,že na 16/16 ten motor přetočíš. Jen počítej 70 000 maximální ot/min vydělit 5500 ot. na volt je 12,72 Voltů děleno 4 články se rovná max. 3,18V na článek, při zatížení. Musíš ten motor přetížit jsou to ve své podstatě Fajky, které kolikrát běhají na vysokém proudu.
Je pravda, že při použití menší kapacity baterek se dostaneš na ten pokles taky cca 2200mAh, který dají do cca 150A
Jinak ten motor v tvém případě (počítám že máš kapacitu 2200mAh) při 16/16 si veme co ty baterky dají, alespoň si to myslím.
Je pravda, že při použití menší kapacity baterek se dostaneš na ten pokles taky cca 2200mAh, který dají do cca 150A
Jinak ten motor v tvém případě (počítám že máš kapacitu 2200mAh) při 16/16 si veme co ty baterky dají, alespoň si to myslím.
sakra si byl rychlejsi jak ja :-d ja jestli vse vyjde pohonim o vikendu :-d tak nebo tak :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Sakra vy ty RFMka proháníte.
To mě nenapadlo s tim přetočenim.... že prostě bude vrtule moc lehká? Tak jedině zkusit klasiku širokou nebo jestli se vejde 17" ka , ale myslim že ne.