Najlepsia modelarska rada/tip aky ste kedy dali/dostali.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
iwojima1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Najlepsia modelarska rada/tip aky ste kedy dali/dostali.
Moj veduci kruzku: Neda sa to nepoznam, poznam iba Ide velmi tazko
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
Nedá mi to a napíši radu, kterou jsem dostal v začátcích od svého velkého učitele :
'' Nech to spadnout ! Půjde to opravit líp, než když s tím přistaneš ! ''
Díky pane Marečku.
S větroněm to platí stále
'' Nech to spadnout ! Půjde to opravit líp, než když s tím přistaneš ! ''
Díky pane Marečku.
S větroněm to platí stále
Jsem pořád malej kluk,kterej má radost z toho, že mu jeho výtvor občas letí.
A jak ten čas letí :-(
A jak ten čas letí :-(
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Mariansz píše:Taky jedna z učňovských let: Když se chce všechno jde akorát malé dítě, mrtvej kůň a otevřít deštník v prd... ne jinak vše ostatní jo.
Poopravím, všechno jde i malý dítě jde když se vede. S tím koněm a deštníkem asi fakt né
- googie
- Kontaktovat uživatele:
U nás pred dvoma rokmi, otázka začiatočníka:
Ako ako chalani zistím, či je baterka už moc vybitá?
Z davu sa ozve: Lízni si kontakty
Ako ako chalani zistím, či je baterka už moc vybitá?
Z davu sa ozve: Lízni si kontakty
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
- Pista.Wassermann
Z doslechu od kluků z letiště, já tam tehdy nebyl : kluci lítají, samozřejmě stojí kolmo k letišti / k dráze/ . Z polní cesty za nimi se přišla podívat nějaká babička ze vsi, chvíli jim stojí za zády a pozoruje a pak říká : " Synci to letiště maťe take kratke, ale tááák širóóké....
A pak jedna, co visí v klubovně na stěně : Helikoptéry nelétají, jsou jen tak ošklivé, že je země odpuzuje....
snad se vrtulníkaři neurazí 
A pak jedna, co visí v klubovně na stěně : Helikoptéry nelétají, jsou jen tak ošklivé, že je země odpuzuje....
Kniply v rukou, éro nad hlavou!!!
Manželka: vyse* se na to, stojí to akorát prachy.
pak mě chtěla pomoct, klekla si k éru a že ho bude držet při startování...........obsedla ho tak šikovně, že ho rozsedla. Tenkrát bych ji snad zabil, dnes se tomu směju.
pak mě chtěla pomoct, klekla si k éru a že ho bude držet při startování...........obsedla ho tak šikovně, že ho rozsedla. Tenkrát bych ji snad zabil, dnes se tomu směju.
Nejlepší je lítat si za hlavou a ve sluníčku..............samolitr je to ironie
Kamarád: "Pozor, přistáváš po větru". Já: "Já vím, hlavní je, že je to dole"
Zásadně přistávám z jedné strany, abych pro to nemusel chodit daleko a je mi jedno z které strany fouká 
Jedinej strom na našem letišti tak 30m od přistávací dráhy. My kamarádovi: "Dej bacha na ten strom!" "Jo, nebojte, je daleko"... Prásk!! "Ty vole, von byl blíž než jsem myslel!"
"Letím si tak volnou krajinou a najednou mi mrcha strom skočil přímo do cesty!"
Mezera mezi stromy na louce... "To proletím!" ... "Super, proletěl. Tak ještě jednou" ... "Paráda. Tak do třetice a naposled" ... Prásk!! "Že jsem se na to nevyprd...!"
Super lítací den, už je pomalu čas jet domů... "Tak ještě dám poslední let." ... Prásk!!
Super lítací den, už je pomalu čas jet domů... "Tak ještě dám 2 poslední lety" ... po předposledním letu se sbalí letadlo a jede se domů... žádný prásk se nekoná
jeden modelář: "Hlavně si zkontroluj, abys měl nasazenou anténu" (u modulu 2.4Ghz) "Joo, porád!" ... letadlo odletí 100 m a začne sebou cukat ... "Ty vole, já nemám anténu!"
"Nelítej moc vysoko!" "Nebudu, neboj" ... "Kde máš letadlo?" "Ta tečka támhle nahoře."
Pilot1 k pilotovi2: "Kde máš letadlo?"
P2 k P1: "No tohle co lítá před náma."
P1 k P2: "No ale to je moje letadlo, já ho řídím."
P2 k P1: "Ne, já ho řídím... podívej, udělám výkrut" ... letadlo udělá výkrut
P1: "Kde teda mám já letadlo?"
Jedinej strom na našem letišti tak 30m od přistávací dráhy. My kamarádovi: "Dej bacha na ten strom!" "Jo, nebojte, je daleko"... Prásk!! "Ty vole, von byl blíž než jsem myslel!"
"Letím si tak volnou krajinou a najednou mi mrcha strom skočil přímo do cesty!"
Mezera mezi stromy na louce... "To proletím!" ... "Super, proletěl. Tak ještě jednou" ... "Paráda. Tak do třetice a naposled" ... Prásk!! "Že jsem se na to nevyprd...!"
Super lítací den, už je pomalu čas jet domů... "Tak ještě dám poslední let." ... Prásk!!
Super lítací den, už je pomalu čas jet domů... "Tak ještě dám 2 poslední lety" ... po předposledním letu se sbalí letadlo a jede se domů... žádný prásk se nekoná
jeden modelář: "Hlavně si zkontroluj, abys měl nasazenou anténu" (u modulu 2.4Ghz) "Joo, porád!" ... letadlo odletí 100 m a začne sebou cukat ... "Ty vole, já nemám anténu!"
"Nelítej moc vysoko!" "Nebudu, neboj" ... "Kde máš letadlo?" "Ta tečka támhle nahoře."
Pilot1 k pilotovi2: "Kde máš letadlo?"
P2 k P1: "No tohle co lítá před náma."
P1 k P2: "No ale to je moje letadlo, já ho řídím."
P2 k P1: "Ne, já ho řídím... podívej, udělám výkrut" ... letadlo udělá výkrut
P1: "Kde teda mám já letadlo?"
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Asi před pěti rokama u nás létal borec s metrapůl velkým poletovadlem až někam do stratosféry. Někteří ho obdivovali, jaký má ostříží zrak, jiní mu radili, ať se na to vykašle, dokud to je ještě vidět. Pak jsme se mu nějak nevěnovali, pokračoval v dalším stoupání už samostatně. Po dalších deseti minutách začal chodit od jednoho k druhému a dotazovat se, jestli někdo nevidí, kde má letadélko. Padali různé chytré návrhy, jak má zkřížit kormidla, poslat to do ploché vývrtky........, až mu jeden konečně poradil: "Vypni tu vysílačku, zbytečně si vybíjíš baterky."
(Přinesli mu to myslivci - za dva roky a obrostlé mechem
)
(Přinesli mu to myslivci - za dva roky a obrostlé mechem
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka