Ariane V6
Re: Ariane V6
Ariana je asi za slušný peníze, ale divím se Staifusovi, že nešel třeba do BackFire2 a že si vzal zase arianu. To už je zase jinel level. Ale taky o jiných penězích.
Naposledy upravil(a) ST dne stř 20.02.2013 22:00, celkem upraveno 1 x.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
i když jak koukám na to počasí přez okno kanclu, na zálet si asi počkám dlooouho
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Zhruba někde tady přestalo být původní vlákno o subjektu. Pokračování off-topic řečí je tady: viewtopic.php?f=118&t=56179
Zde se prosím držte původního tématu.
Zde se prosím držte původního tématu.
OK2WY
Teeeda, ve středu jsem ji odvezl na osazení a zejtra bych mohl letět...
Serva v rámečcích na šrounky, dokonale silná přepážka s vyfrézovanýma dírama na zapuštění imbusů, servo vejškovky sedí ve vlaminovaném rámečku opět na šroubky, páky vejškovky speciálně vyfrézované na sílu kdy tvoří Učko. Origo mají být z 1,5mm plechu zafrézované do 3mm výškovky...
Serva v rámečcích na šrounky, dokonale silná přepážka s vyfrézovanýma dírama na zapuštění imbusů, servo vejškovky sedí ve vlaminovaném rámečku opět na šroubky, páky vejškovky speciálně vyfrézované na sílu kdy tvoří Učko. Origo mají být z 1,5mm plechu zafrézované do 3mm výškovky...
Zavětrování z silné folie a pomocí slabounké 3M oboustranky chyceno .... vypadá to dobře. Lepenka byla hrozně měká.
hmm jedeš rychleji jak já, já akorát odhazoval sníh a šprtal se další ČSN normu
ale zítra přihodím taky nějaké fotos
ale zítra přihodím taky nějaké fotos
SOVA is YouR CO-pilot
Neosazuju já, nechal jsem si osadit !!!! Na osazování nemam ruce ani nervy 
nad tema KST taky uvazuju - vyhledove
odkud je mas ? ja myslel ze driv bejvaly na hk, ale ted je nemuzu uz najit
odkud je mas ? ja myslel ze driv bejvaly na hk, ale ted je nemuzu uz najit
SOVA is YouR CO-pilot
-
petrajksner
Staifus píše:Neosazuju já, nechal jsem si osadit !!!! Na osazování nemam ruce ani nervy
měl by sis to někdy zkusit, pak zjistíš že to není taková pakárna, akorát já mám problém, že sám sobě moc nevěřím a prvních 10startů tomu odpovídá
Co budeme dávat ozkoušenou megu?
Jojo, tu megu. Zvažoval jsem Phasora co točí tich 5500 ot/V ale nějak mě to s tou megou v lehkym provedení vyhovuje.
Staifus píše:Teeeda, ve středu jsem ji odvezl na osazení a zejtra bych mohl letět...
Hezká práce, žádná čuňárna.
(ten motýl by šel vyřešit esteticky ještě lépe)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
No, ten motyl, jo, ale funkci je na 200%
Tak, první je osazená. Nakonec křídlo je na třetí šroubek do přídavné přepážky, kovový závit, slabá překližka potažená uhlíkem.
Kužel RF pr 38 nic moc, asi jsem se seknul a má tam bejt 36mm. Je ponecháno osazení na čumáku, které zasahuje až pod kužel - jestli to má bejt jakože zavětrování kužele, nevim....
A jelikož serva v křídle jsou hezký a vzorově čistě osazený v rámečcích, jsou překryté "tuningovým"
průhledným krytem ...
Kužel RF pr 38 nic moc, asi jsem se seknul a má tam bejt 36mm. Je ponecháno osazení na čumáku, které zasahuje až pod kužel - jestli to má bejt jakože zavětrování kužele, nevim....
A jelikož serva v křídle jsou hezký a vzorově čistě osazený v rámečcích, jsou překryté "tuningovým"
Jo, ta tlustá mezera mezi kuželem a přepážkou neni mezera, ale černej proužek, trochu stočená hrana kužele, aby to trochu líp průměrově sedělo, musim pořešit novej 
Ach jó, tyhle náhony na křídle u takovýho éra prostě nemají co dělat. Aerodynamika zase dostala přez držku... Proč nemůže být náhon schován v křídle ? Ale nakonec co jsem koukal na F5D , tak tam to mají taky takhle udělaný. Já bych si s tím teda vyhrál asi víc, a schoval to pod profil. A to jako, že tam nebude ani krytka těch náhonů ? Proč ?
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...