Rogalo na pumpě

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

Rogalo na pumpě

#1 Příspěvek od Zwobot »

CharlieCh

Re: Rogalo na pumpě

#2 Příspěvek od CharlieCh »

Rovněž kamion v pozadí je zajímavý. charliech
...s větrem o závod.
Bota

#3 Příspěvek od Bota »

Natankoval asi V-Power , šel pěkně nahoru :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou.
TheDawe
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od TheDawe »

Frajeer :D
pert
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pert »

Dobrej řízek, ten se toho rozhodně nebál a taky mu dal hned patřičnej kotel aby nezdržoval provoz. Je to magor ale dávám palec nahoru. :lol:

Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoru :lol: Trubky šly sundat ale musel to z půlky rozebrat :lol: :lol: :lol:
REX

#6 Příspěvek od REX »

Moooc pěkný :lol: :lol: :lol:
Přiznejte se, kdo tam byl s tím kamionem a natáčel to :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Vigo »

Mě překvapilo jak to bylo živé a stoupavé. :mrgreen:
Bozha

#8 Příspěvek od Bozha »

pert píše:Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoru :lol: Trubky šly sundat ale musel to z půlky rozebrat :lol: :lol: :lol:

Moment, tohle jsem taky slyšel, když jsem ještě dělal v Aerovce :) dokonce mě tenhle rogalista jednou posadil do rogala a skoro to vypadalo že mě nechá vzlítnout, bohužel nenaskočil trábošový motor :D jméno mi už ale vypadlo, je to tak dvacet let...
pert
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pert »

Bozha píše:
pert píše:Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoru :lol: Trubky šly sundat ale musel to z půlky rozebrat :lol: :lol: :lol:

Moment, tohle jsem taky slyšel, když jsem ještě dělal v Aerovce :) dokonce mě tenhle rogalista jednou posadil do rogala a skoro to vypadalo že mě nechá vzlítnout, bohužel nenaskočil trábošový motor :D jméno mi už ale vypadlo, je to tak dvacet let...

Tak to bylo tvoje největší štěstí že nenaskočil motor. :lol:
Takových zážitků má mnohem víc. A to že někdo tankuje na dálniční benzině, to je ještě v pohodě. Ten náš místní borec si dojel po silnici s tříkolkou(bez křídla) až do Kralup nad Vltavou pro benzín. +/- 7km za provozu.
Jméno dotyčného ani nebudu uvádět.
Prorock
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Prorock »

Tak co, natankoval a odletěl, kde jinde by měl natankovat ? Akorát by mne zajímalo, jak tam přiletěl ..

Maník, no
Buckeye-Blitz

#11 Příspěvek od Buckeye-Blitz »

Mně by zajímalo, kdyby to někdo udělal v ČR, za co by ho policajti lízli - obecné ohrožení? nebo, že nemá blinkry a světla :mrgreen:? Nebo, že "stroj" není způsobilý pro provoz na pozemních komunikacích?
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
corona

#12 Příspěvek od corona »

Možná sednul někam vedle na louku nebo dokonce na plochu mezi kamiony.

Viděl jsem případ, když pilot motorovýho parakřídla přistál vedel pumpy za vsí a taky v klidu natankoval a zase se zvednul rovnou asi 20m od benzínky.

A další měl ULL stát přímo u baráku, startoval z louky na okraji vsi a když byla rozmočená, pak mu pomocník ohlídal provoz a startoval z přilehlý okresní silnice.
Pajik_CZ

#13 Příspěvek od Pajik_CZ »

Buckeye-Blitz píše:Mně by zajímalo, kdyby to někdo udělal v ČR, za co by ho policajti lízli - obecné ohrožení? nebo, že nemá blinkry a světla :mrgreen:? Nebo, že "stroj" není způsobilý pro provoz na pozemních komunikacích?

přesně tak. na silnici nemáš co dělat s čímkoliv, co není schválený pro silniční provoz, a nemá pojištění :)
zase jen na zemi...
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Pajas »

Lidé z Českých Budějovic byli u toho ;).
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“