Ani nedal blinkr
Rogalo na pumpě
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Rogalo na pumpě
Natankoval asi V-Power , šel pěkně nahoru 
Co nejde silou, jde ještě větší silou.
Frajeer 
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Dobrej řízek, ten se toho rozhodně nebál a taky mu dal hned patřičnej kotel aby nezdržoval provoz. Je to magor ale dávám palec nahoru. 
Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoru
Trubky šly sundat ale musel to z půlky rozebrat

Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoru
Moooc pěkný
Přiznejte se, kdo tam byl s tím kamionem a natáčel to
Přiznejte se, kdo tam byl s tím kamionem a natáčel to
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...
Mě překvapilo jak to bylo živé a stoupavé. 
pert píše:Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoruTrubky šly sundat ale musel to z půlky rozebrat
![]()
![]()
Moment, tohle jsem taky slyšel, když jsem ještě dělal v Aerovce
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Bozha píše:pert píše:Znám tady v okolí jednoho "rogálistu" co za komančů přistával v mlze na rozestavěnou dálnici a skončil napíchnutej na 3m traverze co čuměla ze země kolmo nahoruTrubky šly sundat ale musel to z půlky rozebrat
![]()
![]()
Moment, tohle jsem taky slyšel, když jsem ještě dělal v Aerovcedokonce mě tenhle rogalista jednou posadil do rogala a skoro to vypadalo že mě nechá vzlítnout, bohužel nenaskočil trábošový motor
jméno mi už ale vypadlo, je to tak dvacet let...
Tak to bylo tvoje největší štěstí že nenaskočil motor.
Takových zážitků má mnohem víc. A to že někdo tankuje na dálniční benzině, to je ještě v pohodě. Ten náš místní borec si dojel po silnici s tříkolkou(bez křídla) až do Kralup nad Vltavou pro benzín. +/- 7km za provozu.
Jméno dotyčného ani nebudu uvádět.
Tak co, natankoval a odletěl, kde jinde by měl natankovat ? Akorát by mne zajímalo, jak tam přiletěl ..
Maník, no
Maník, no
- Buckeye-Blitz
Mně by zajímalo, kdyby to někdo udělal v ČR, za co by ho policajti lízli - obecné ohrožení? nebo, že nemá blinkry a světla
? Nebo, že "stroj" není způsobilý pro provoz na pozemních komunikacích?
Myšlenka,kterou nelze vyjádřit stručně, nezasluhuje, aby byla vůbec vyslovena.
Možná sednul někam vedle na louku nebo dokonce na plochu mezi kamiony.
Viděl jsem případ, když pilot motorovýho parakřídla přistál vedel pumpy za vsí a taky v klidu natankoval a zase se zvednul rovnou asi 20m od benzínky.
A další měl ULL stát přímo u baráku, startoval z louky na okraji vsi a když byla rozmočená, pak mu pomocník ohlídal provoz a startoval z přilehlý okresní silnice.
Viděl jsem případ, když pilot motorovýho parakřídla přistál vedel pumpy za vsí a taky v klidu natankoval a zase se zvednul rovnou asi 20m od benzínky.
A další měl ULL stát přímo u baráku, startoval z louky na okraji vsi a když byla rozmočená, pak mu pomocník ohlídal provoz a startoval z přilehlý okresní silnice.
- Pajik_CZ
Buckeye-Blitz píše:Mně by zajímalo, kdyby to někdo udělal v ČR, za co by ho policajti lízli - obecné ohrožení? nebo, že nemá blinkry a světla? Nebo, že "stroj" není způsobilý pro provoz na pozemních komunikacích?
přesně tak. na silnici nemáš co dělat s čímkoliv, co není schválený pro silniční provoz, a nemá pojištění
zase jen na zemi...
Lidé z Českých Budějovic byli u toho
.