P-51 Mustang 150 ARF Hangar 9 2032mm

Vše co je maketou, polomaketou ale i nějakou 1/4maketou skutečného stroje.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ZakkNoir

P-51 Mustang 150 ARF Hangar 9 2032mm

#1 Příspěvek od ZakkNoir »

Ahoj všem,
rád bych znal Vaše zkušenosti s tímto modelem, popřípadě jestli někdo máte nějakou fotodokumentaci co se týče elektroinstalace nebo nějakých uprav (tuning) :-) prosím podělte se . Model jsem koupil a přemýšlím nad motorizací, mám jasno v tom že bych chtěl benzín, uvažuji o motoru DLA 56CCM nebo jestli o něco silnější? Nehodlám lítat 3D nebo tak něco ale zase mám rád když je model svižnější :-) Rád bych na model dokoupil maketovou vrtuli s kuželem ale nevím jakou nebo od koho a zda je to vůbec dobrý nápad v kombinaci z výše zmiňovaným motorem. Doposavad nemám žádné zkušenosti z maketami a ani z čtyřlistými vrtulemi.
Předem děkuji za vaše rady a postřehy případně fotografie.
Aurora 9, T-Rex450 sport, T-Rex600 ESP
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

Re: P-51 Mustang 150 ARF Hangar 9 2032mm

#2 Příspěvek od Dejfak »

Takže Modelbazar?
Za kolik jsi ho koupil?
Také jsem o něm uvažoval.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
ZakkNoir

#3 Příspěvek od ZakkNoir »

Ano přesně tak, no myslím že snad za solidní cenu dvanácti.
No a proč si do něj nešel ty?
Já jsem o tomto modelu uvažoval už dříve chtěl sem koupit úplně nový ale když se naskytla tahle příležitost tak sem do toho šel.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dejfak »

Už dlouho jsem také takové éro chtěl. U mne by jediná možnost byla konverze na elektro. Sháněl jsem o tom informace a není to zas uplně sranda. A aby se nemuselo sundavat křídlo na nabíjení, bylo by potřeba více úprav. Už na tom byl zásah jiného motoru, což není nic hrozného, ale chybí tam kryt motoru a myslím i podvozků. Také ty zatahováky na serva ve mne nevzbudili důvěru. Také barevné schema není přesně co bych si představoval. Jsou to možná drobnosti, ale když jsem to vše zhodnotil, tak jsem od toho ustoupil. Jinak o den později byl na Modelbazaru také Mustang komplet vybaven s 25ccm benzínem 1850rozpětí za 12000,- Já bych ho bral, mít to kde skladovat a mít na to benzínový motor. Ale po všech zváženích jsem to vzdal. Snad na to vše chybející seženeš a bude ti sloužit.
ZakkNoir

#5 Příspěvek od ZakkNoir »

No upřimně jsem taky netušil že tam bude chybjet tolik věcí ale na druhou stranu kryty kol si vyrobím a tu spodní část krytu čumáku by mi měl ještě poslat i s kuželem a i kdyby ne tak to jsou už stovkové položky a dají se snadno dokoupit na netu. No osobně nemám zatím žádné zkušenosti se zatahovacími podvozky no ale tak nezbývá než doufat že to bude fungovat tak jak má. A když ne tak budu mít asi hold smůlu a budu mít místo letadla třísky :-D
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Dejfak »

Uvidíš, co jsem sledoval videa tak fungují. Někde bylo i video jak ho upravit. Ale to ukáže čas. Pak napiš jak ti to funguje. A bacha s těma motorama. Má to poměrně úzký čumák, tak aby se tam vešel.
Odpovědět

Zpět na „Makety“