To Vigo: Kousek jsem se zase poposunul Instaloval jsem náhony serv,vydlabal otvory na serva a regulátor,vyrobil motorovou přepážku,zalepil uhlíkové výztuhy atd.Model je právě před nástřikem a vyrobením čirého větrného štítku
Já jsem včera chvíli barvil. Dělám to obyčejným sprejem a protže momentálně nemám kde, stříkal jsem venku na zahradě. Vzhledem k teplotě to asi nebylo ideální. Tedy vypadá to na pohled dobře, ale i po 12h v garáži, kde je 10°C to je na omak trochu lepivé. Barva ale nepouští a tak to večer dám na topení a uvidíme... Serva a přijímač mám doma, tak začnu pomalu s montáží.
Já jsem večer taky stříkal obyčejnými spreji,v paneláku ve sklepě Smrad jak CYP,ale nikdo mě neviděl .Po částečném zaschnutí,se výškovka začala prohýbat,tak jsem všechno preventivně zatížil Večer hodím fotku a začnu skládat.
Já dám do VOP a SOP kus uhlí. Leží mi doma spousta různých zbytků z jiných projektů. Do křídla asi nic dávat nebudu. Na plánech to není. Budeš křídlo nějak vyztužovat?
Edit: tak vidím, že jsi křídlo vyztužil, to jsi někde našel jako doporučení a nebo preventivně?