Bezpádlo GT5
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bezpádlo GT5
Použito ze zdroje:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... TORmagazin
Vypadá to, že se čekání možná vypaltilo. ACE RC GT5.2
https://www.facebook.com/media/set/?set ... TORmagazin
Vypadá to, že se čekání možná vypaltilo. ACE RC GT5.2
Ti co nakupili G-T5.1 sa asi moc nepotesia
. G-T5.2 vyzera zaujimavo, cakal som ale ze vacsinu tychto vlastnosti dostane casom G-T5.
rcblog.houseofcode.eu
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem vydržel a nekoupil jsem 5.1čku
A ani nevíš jak mne svrběl prst to zmáčknout.
Ale ani 5.2 nebudeme pořizovat úplně hned. - chvilku tomu dáme čas na vychytání mušek.
Trochu víc by mne zajímali inormace o senzoru. To je asi to co buzde rozhodovat ....
Ale ani 5.2 nebudeme pořizovat úplně hned. - chvilku tomu dáme čas na vychytání mušek.
Trochu víc by mne zajímali inormace o senzoru. To je asi to co buzde rozhodovat ....
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem včera, dvouma accu, byl zavisen FBL Sniper II 2011 s GT5 na palubě a stačilo jen minimálně pohnout s parametry P a I směrem dolů a přenastvit rychlost serv z původních MKS DS 9660A+ na nová S9650. Původní, referenční, model byl T500. Vrtulka se chová trošku gumově.
Na zálet se bohužel ještě čeká ..... bůů
Na zálet se bohužel ještě čeká ..... bůů
Ja by som pockal az kym G-T5.2 bude realne mat vsetko co slubili, pri G-T5 je par veci ktore boli tak akosi potichu slubene a doteraz nic
.
rcblog.houseofcode.eu
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, prosím Tě a o čem konkrétně mluvíš?
Co si pamatuju tak slibovali nějaké připojovátko k PC - a možnost apgrejdovat .... ale víc nevím.
Co si pamatuju tak slibovali nějaké připojovátko k PC - a možnost apgrejdovat .... ale víc nevím.
Ako si uz napisal, kabel na prepojenie s PC, aktualizacie, governor pre nitro a PC software. Nic z toho zatial nie je.
rcblog.houseofcode.eu
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
swalko píše:Ako si uz napisal, kabel na prepojenie s PC, aktualizacie, governor pre nitro a PC software. Nic z toho zatial nie je.
Vyjma Těch akťualizací - no dobře, jelikož nový senzor, kabel beru- je pro mne zbytek nepodstatný.
Novy firmware bol pre G-T5 slubeny uz niekolkokrat a aj o tom easy menu co je napisane pri G-T5.2 sa hovorilo. Uvidime, mozno z toho nieco dostane aj G-T5.
rcblog.houseofcode.eu
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
To asi těžko. Nebo mi možná spíš nedochází, jak to do ní dostat. Pokud si pamatuju, tak GT5 byla označena jako neapgrejdovatelná s tím, že posunout soft půjde až u 5.1
Je to tak cca listopad (v novembri) minulého roku co jsem zachytil tuhle informaci. Pak dál po pěšině tich jest.
Ale k tomu softu. Co se konkrétně Tobě nelíbilo na původní GT5? Nebo u čehos cítil potřebu vylepšování?
Mne kromne točení piruet na místě, nenapadá nic. Cyklika i vrtulka šli doladit. Třeba trošku krkolomně, ale nakonec šli a bylo to opět uživatelem
.
Nevím, teď je zase jiný vrtulník a třeba zjistím, že je to úplně na hovno a bude.
Je to tak cca listopad (v novembri) minulého roku co jsem zachytil tuhle informaci. Pak dál po pěšině tich jest.
Ale k tomu softu. Co se konkrétně Tobě nelíbilo na původní GT5? Nebo u čehos cítil potřebu vylepšování?
Mne kromne točení piruet na místě, nenapadá nic. Cyklika i vrtulka šli doladit. Třeba trošku krkolomně, ale nakonec šli a bylo to opět uživatelem
Nevím, teď je zase jiný vrtulník a třeba zjistím, že je to úplně na hovno a bude.
Nic kriticke mi tam nechybalo, bolo tam par drobnych chyb v zobrazeni a asi aj tie piruety by sli trochu vylepsit, piruety ale dost podstatne zalezali na tom ako si si nastavil zisk hlavy. Nic bez coho by si neprezil, takze ide o to ze tie upgrady tam boli slubene. Ze bola G-T5 oznacena ako neupgradovatelna neviem, uz to tolko nesledujem.
rcblog.houseofcode.eu
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
... hmmm ale moc moudrej z toho nejsem. Třeba co je vevnitř za senzor jsem nepochytil.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Mohl by někdo hodit fotku obrzovky FBL jednotky po uskutečněném letu kde by bylo vidět minimální hodnota napětí paluby během letu?
Já po dnešních sedmi strtech našel nejnižší palubní napětí 5,45V.
Já po dnešních sedmi strtech našel nejnižší palubní napětí 5,45V.
Já přes ten prach nic nevidím