Parkjets

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Radek T.
Kontaktovat uživatele:

Parkjets

#1 Příspěvek od Radek T. »

Ahoj, chci se zeptat jestli jste někdo stavěl nebo vlastníte éro z http://www.parkjets.com/free-plans.html . Protože se blíží zima a je čas na stavění, tak se chci rozhodnout jaký stíhač postavit 8) . Tak jestli někdo vlastníte nějaký éro nebo jste slyšli jak který lítá, tak budu rád, když něco napíšete a pomůžete v rozhodování :lol: . Dík
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Zdravim. Já jsem stavěl F-15
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=1&id=103
Až RCserver zase poběží, tak tam je pár fotek. Jsem s tím doclea spokojenej, ale už dlouho mi leží na skříni a čeká na opravu. U těchto letadel musíš dávat bacha na velkej moment vrtule. V určité rychlosti můžeš dávat kontra křidýlka a ono to nic nedělá. - konkrétně můj kousek je na tohle háklivej a párkrát mě to vychytalo nepřipravenýho. Kdybys to stavěl tak servo výškovky dej něco hoodně silnýho - mám tam HS-311 a má co dělat. Taky motor by to chtělo aspoň 300W, to by bylo jiný kafe.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
flyhawk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od flyhawk »

Ja mam z tohodle serveru F-14. Nemam ji zatim vsak hotovou. Kamrad ji vsak uz postavil a leta s ni velice uspesne. oplati se. je to parada hlavne kdyz ve vzduchu stahne kridla a leti jako dabel :)
Dave0402
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dave0402 »

Já jsem si postavil F-15ku, ale letovým projev jsem nebyl nijak nadšen, takže jsem s ní letěl jen párkrát a teď po odstrojení ji mám pod stropem jako hezkou dekoraci :)

Motor jsem měl MP JET 28/7-35D (Velký Modrý), vrtule byla APC 9x6 (ale teď uý nevím jestli SF nebo E), baterie 3s E-tec 1700.

Až na to budu mít čas, tak bych si rád postavil SU-37 (27) nebo případně znovu tu F-15ku, ale tentokrát už s profilovým křídlem (jako má např. Abu na Mirage)
A tentokrát do toho půjde Mega 16/15/4 nebo pokud se najdou finance tak dmychadlo :P
Abu
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Abu »

To ze to nelita jak si predstavujete, popr se to klopi na bok, je proto, ze pouzivate zbytecne velky vrtule. Takovyhle ero potrebuje malou vrtulku co se toci pekelne rychle, neco 6" nebo 7" a k tomu samozrejme patricne vysokootackovej motor.
Ta Mega 16/15/4 je spravna volba !! Velky Modry s 9" masli je do akrobata a ne do tryskace 8)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Billy Bob Bean »

Abu píše:To ze to nelita jak si predstavujete, popr se to klopi na bok, je proto, ze pouzivate zbytecne velky vrtule. Takovyhle ero potrebuje malou vrtulku co se toci pekelne rychle, neco 6" nebo 7" a k tomu samozrejme patricne vysokootackovej motor.
Ta Mega 16/15/4 je spravna volba !! Velky Modry s 9" masli je do akrobata a ne do tryskace 8)
Já v tom mám PJS 3D 400 Jet a vrtuli 6x3, a stejně se to překlápí. Ale to už bude rukama.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Odpovědět

Zpět na „Dílna“