Blade Nano CP X
-
Andrew.DC07
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blade Nano CP X
S tim jsem počítal, mě šlo spíš o to jestli by bylo lepší nejdřív MSR X a poté teprv NANO CP X. Někdo tvrdí že MSR X je takřka to samé jako MSR ...tedy bez pádel. nerad bzch pak zjistil že jsem si pořídil vesměs to samé
kdyz jsem si moh o pár stovek pořídit už akrobata.
už jsem se tady sice jednou ptal ale odpověd se nedostavila tak vás tedy žádám znova Má cenu to kupovat jako RTF když nemám spektrum chci to na visení osmičky maximálně nějaký ten přemet děkuji
Na visení, osmičky a nějaký ten přemet RTF (DX4e) úplně stačíkastan89 píše:už jsem se tady sice jednou ptal ale odpověd se nedostavila tak vás tedy žádám znova Má cenu to kupovat jako RTF když nemám spektrum chci to na visení osmičky maximálně nějaký ten přemet děkuji
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Re: motorky nano CP X
Tak jsem vyměnil za dva měsíce už druhý motor, a to jsem byl 14 dní na dovolené
dneska jsem rozebral ten druhý a myslím, že se máme na co těšit, dokud nebude rozumná BL úprava nebo motorky za 5$....
Komutátor motorku je z nějaké mizerné slitiny, po pár desítkách startů se prořeže, a přitom kartáčky jsou tak v polovině životnosti. U prvního jsem myslel, že je to smůla, ale bohužel není. 500,- měsíčně na motorky do pidivrtulníčku mi přijde dost nadstandardní.
Fotky jsou z telefonu, ale vypovídají o problému kvality dost. U coreless motorků serv odejdou kartáčky a komutátor má jen nepatrné drážky. Tyhle šmejdy se úplně odbrousí až upadnou.
dneska jsem rozebral ten druhý a myslím, že se máme na co těšit, dokud nebude rozumná BL úprava nebo motorky za 5$....
Komutátor motorku je z nějaké mizerné slitiny, po pár desítkách startů se prořeže, a přitom kartáčky jsou tak v polovině životnosti. U prvního jsem myslel, že je to smůla, ale bohužel není. 500,- měsíčně na motorky do pidivrtulníčku mi přijde dost nadstandardní.
Fotky jsou z telefonu, ale vypovídají o problému kvality dost. U coreless motorků serv odejdou kartáčky a komutátor má jen nepatrné drážky. Tyhle šmejdy se úplně odbrousí až upadnou.
DX8, 2x mCP X, Nano CP X, Gaui 200FBL, T-Rex 450PRO FBL, 3x T-Rex 550E FBL
Osadil jsem Nano stříd´ákem HP 03 SE regulátorem tuším Xp 7 A Steve PCB,který jsem používal k Mcpxu a jsem z projevem vrtulníku spokojený.Váží po této úpravě 32,8 g.Aku používám Turnigy 160,zatím mám s touto sestavou cca 20 baterek bez problému.Letový čas jsem neměřil,a připadá mi přibližně stejný s originál výbavou.Lítám takový začátečnický akro přemety,výkruty,vis na zádech a tak.
DS 12,Stork 4,Tilia 25+,Wegus+,Scout,Ultimate VA,Sbach RCF,Minivertex E,Funnycub,Click
Koukám, že lidi na HF už mají Nanogobliny
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0jgs-K0J1HI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0jgs-K0J1HI[/youtube]
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Našel jsem zatím jen toto: http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1354301210
Vypadá to dobře. Moooc dobře.
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
Re: motorky nano CP X
Jicha píše:Tak jsem vyměnil za dva měsíce už druhý motor, a to jsem byl 14 dní na dovolené![]()
Naprostej souhlas ten stejnosměr je na nic !!! Pokud e-fligh nevyřeší tento problém ideálně možností osazení střídáku bez úpravy rámu tak je nano celkem mrdka.Nevětší potíž vidim už jen v tom že motor po určitym množství odlítanejch baterek výrazně slábne .Sem s toho taky celkem nasr.. pač už sem do týhle blechy naivestoval celkem randál peněz a prodat to nejde ani za půl a to je to komplet v kovu.Tímto počinem mě odradili si v budoucnu od nich cokoli pořídit díly sou předražený a kvalita je mizerná.Kdybych to věděl raděj to všecko nacpu do 450tky tam to má aspon opodstatnění pač nano bez střídáku je tak na osmičky a na vis a nebo každej druhej tejden půlitr investice pokud chci akro.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Kup si 130X, vyměň ozubené kolo kardanu za kovové, sniž zisk ocasu na minimum, našetři každých 100 baterek na nové servo a budeš spokojený
. Mám na něm 300 baterek a krom těch serv mi už 250 baterek lítá, jak má. Na tréning akro není nic lepšího
.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Kup si 130X, vyměň ozubené kolo kardanu za kovové, sniž zisk ocasu na minimum, našetři každých 100 baterek na nové servo a budeš spokojený. Mám na něm 300 baterek a krom těch serv mi už 250 baterek lítá, jak má. Na tréning akro není nic lepšího
.
Naprostej souhlas !!! A dá se bohovsky vymazlit !!!
- vylizplech
S takovým vymazlením to už příjde ale na hezkou sumičku. 
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
Kdybych to věděl tak koupim něco jinýho ,ale byl sem tak unešenej s těch promo videíí že to bude něco převratnýho že sem ho z fleku koupil.Boužel následovalo zklamání ... Ceny dílů sou opravdu otřesný navíc originál nemá cenu kupovat je lepší jít rovnou do tunigu pač plast ty rány stejně nevydrží a cena alu tunigu (u microheli) neni o moc větší než plastovejch dílů když přictu poštu u nás pač na prodejně na nano díly stejnak většinou nemaj.Krom elektroniky už sem měnil úplně všecko aby to nějak vypadalo ,ale kámen úrazu zůstává boužel nevyřešen.Ted je otázka ... čekat jestli se vyskytne nějaká alternativa pohonu a nebo do toho zase nacpat prachy a pořídit úpravu na střídák což se mi moc nechce pač je to zatim dost drahý.Nejlepší by bylo nějaký levný řešení z hc ale zatim tam maj jen jeden microinruner kterej by tam jakš takš šel ale je o půl mm širší a má o půl mm silnější osku do rámu bych to nějak nacpal ale určitě by zase neseděl pastorek na hlavní ozub. kolo. No asi ještě počkám jak pokročí vývoj........
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
freerider píše:Naprostej souhlas ten stejnosměr je na nic !!! Pokud e-fligh nevyřeší tento problém ideálně možností osazení střídáku bez úpravy rámu tak je nano celkem mrdka.Nevětší potíž vidim už jen v tom že motor po určitym množství odlítanejch baterek výrazně slábne .Sem s toho taky celkem nasr.. pač už sem do týhle blechy naivestoval celkem randál peněz a prodat to nejde ani za půl a to je to komplet v kovu.Tímto počinem mě odradili si v budoucnu od nich cokoli pořídit díly sou předražený a kvalita je mizerná.Kdybych to věděl raděj to všecko nacpu do 450tky tam to má aspon opodstatnění pač nano bez střídáku je tak na osmičky a na vis a nebo každej druhej tejden půlitr investice pokud chci akro.
Dálší vystřízlivělej. Čím dřív to pustíš do světa tím uděláš lépe. Bohužel, je to oprvdu jen mrdka bez možných dálších posunů v létání. Dokonce si dovolím tvrdit, že aby jsi se naučil létats mcpX a těmhle podobnejm mrdkám, musíš se trošku odprostit toho, jak jsi zvyklý létat s normálním vrtulníkem. Páčkuje se to prostěj jinak.
Až teď po delším časovém odstupu kdy už ho nemám to tak vidím.
Já mcpX prodal v kompletním tuningu asi za 700,- ( 700,- nestála ani snad nová RHK deska cykliky jestli správně tuším) .
- karlosmikos
Filip píše:Našel jsem zatím jen toto: http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1354301210
A když si to na Naníka slepím, můžu pak přijet do Trnávky zalítat s velkýma bráchama????
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
karlosmikos píše:Filip píše:Našel jsem zatím jen toto: http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1354301210
A když si to na Naníka slepím, můžu pak přijet do Trnávky zalítat s velkýma bráchama????
Jasně !!!