mhotar píše:Tu změnu módu jsem ještě nedělal, ale jak jsem pochopil, je třeba ty celé páky vyndat a prohodit, budou ale potom krátké kablíky a překážet jeden konektor. Já asi odpájím i ty desky s konektorem až z potenciometru a prohodím je.
K tomu voice modulu už nic dalšího nepříjde, na schématu je vše potřebné kromě SD karty, ta se připojí na ICSP/SD konektor. Použiju mikroSD držák na kousku DPS a dám to do batterybay, na 9XR je na to místo, je tam jen plastová záslepka.
Procesor samozřejmě taky vyměním, koupil jsem Frsky modul, tak je to nutnost.
Rád bych taky osadil mikrospínače místo těch gumových tlačítek, těm vůbec nevěřím.
Všechno zdokumentujuBudu těch modulů dělat víc, i pro vás z RCmánie, ale nechci teď nic slibovat dokud to nemluví.
Ako to myslíš, že je to nutnosť (výmena CPU) ten pôvodný má niejaký broblém, nebude stíhať, alebo čo?
Tiež som objednal FrSky telemetrický modul. Ak máš návrh na ten plošák (voice modul) nedal by si ho sem budem stavať paraelne s tebou. Aké tlačítka (microspínače) doporučuješ? A ešte kde nakupuješ súčiastky? (to už chcem asi moc, ale aj tak vďaka.)