Je mi jasný že asi bude E-Firestorm na tom kvalitně lépe, přesto bych rád slyšel váš názor.
Podotýkám že to nemám na žádné závodění ale čistě pro zábavu na chalupu
tomikmb píše:Vím že asi teď budete psát že Himoto jsou hračky atd. ale přesto se zeptam co říkáte na jejich model EMXT-1 4x4 1:10 v brushless verzi.
Je mi jasný že asi bude E-Firestorm na tom kvalitně lépe, přesto bych rád slyšel váš názor.
Podotýkám že to nemám na žádné závodění ale čistě pro zábavu na chalupu![]()
tomikmb píše:Ale, já přeci nepíšu že to mám na závodění. Chci to pouze na ježdění támhle někde na chalupě kde je mix hlíny,nízké trávy a pak i teren kde se s nízkým autem prostě nedostanu.
tomikmb píše:Rozhoduji se právě nad Firestormem od HPI kde mám ale obavy abych tam s ním mohl jezdit, z důvodu že má nižší podvozek a tím EMXTečkem který je přece jenom vyšší.
tomikmb píše:Třeba jako na ten Ruckus od Electrix co mi doporučil Kovboj.
O této značce vůbec nic nevím. Je to dobrá značka nebo je to něco jako Himoto. Ptám se proto že jinak půjdu zřejmě do Firestorma od HPI.
tomikmb píše:Ta nabíječka mě docela překvapila. Když jsme u těch osvědčených výrobců, tak bych se jen pro informaci zeptal, jak je na tom značka LRP? Někdo říká ze je to stejné jako Himoto a že to jsou pouze hračky, jinej zase tvrdí že je to celkem slušná značka. Já od nich mám vrtulník a nemohu si stěžovat. Nevím ale jak jsou na tom u aut.
Staifus píše:Zůžil jsem výběr na FG Baja - můžete mi prosím porovnat 2WD vs 4WD pro a proti , prostě nevim který....