Abych se vrátil k původnímu tématu - byl jsem dneska u Houšky, "osahat" si MC-20. Měl jsem v ruce MC-16 - stejná krabice, jen "čudlíky" jsou jinak- která byla bez pultu, resp. těch opěrek a pak přímo MC-20 s namontovanými opěrkami. MX-20 jsem měl v ruce už před pár dny. Moje dojmy- ta MC-20 se v ruce bez pultu držet dá, je pravdivé to, co tady zaznělo- že je to takový "hybrid" mezi palcovkou a pultovkou. Ale je to (alespoň pro mne) takové "přes zuby". Tělo vysílačky je logicky o něco větší než u MX-20, takže mi přišlo, že je tam všechno tak nějak daleko, při řízení palci jsem měl ruce nepřirozeně (zase - čistě subjektivní pocit) roztažené, při držení rádia v ruce se dost špatně obsluhují boční poťáky. Když je to v pultu, tak to je jiná - člověk si opře ruce o ty opěrky, tak nějak automaticky chytne kniply mezi palec a ukazováček a všechno je celkem slušně na dosah, včetně bočních poťáků, na které jsem v pohodě dosáhl prsteníčkem bez toho, abych musel pohnout kniplem nebo ho dokonce pustit. Samozřejmě , čistě pocitově bylo znát, že jsem zvyklý na palcovku, a ne všechno mi během té chvilky, co jsem si na to rádio mohl sáhnout, sedlo. Ale myslím, že "přeučení" by nebyl problém. No jelikož peníze budou až někdy na přelomu ledna a února, tak mám ještě čas na přemýšlení. A ještě jedna poznámka, ne tak docela k tématu - byl jsem docela zaskočený "ochotou" prodavače mi to rádio předvést a půjčit do ruky

. Když to porovnám třeba s přístupem v prodejně u Vaňoucha, kde jsem se při podobné příležitosti mohl s rádiem "mazlit" podle libosti, bylo mi předvedeno menu, k tomu kopa informací a osobních zkušeností... Prostě nebe a dudy...
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...