Nemám rád zimu!!!!
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
-
komarek.lukas
Nemám rád zimu!!!!
Zdravim přátelé a přeji všem do nového roku hlavně to zdraví a at to lítá.Ted se to,ale momentálně nedá-byl sem to nachvilku zkusit a fakt je kosa.Už aby bylo jaro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Re: Nemám rád zimu!!!!
nemám rád šmouly
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Čo sa nedá.... Nenariekaj
Celý rok som sa tešil na deň aký bol v sobotu, hustý prašan. A bol som prvý krát po roku hodiť šabľu - rozumej anglickému prekladu throw sabre, čiže EDF F-86 1,5m a 90 duchadlo. Lepšie to ani dopadnúť nemohlo, Sabre prístál na prídavných nádržiach ako do periny na prašane. 
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Alespoň neotravujou komáři a vosy..
Já každý den vyběhnu na zahradu se sněžným kluzákem dám 1 baterku (cca10 min.) a zase pěkně zpátky do tepla.
Když je lítací počasí (není mlha, nechumelí, nebo moc nefouká) dám alespoň jednu baterku s letadlem každý den , lítám i při -15°C. Než dojdu na kopeček za barákem, tak se zahřeju a ta jedna baterka se dá v pohodě vydržet.
Špatný jsou jen pršavý, mlhavý a moc větrný dny.

Podle mě je protivnější , když pere slunce a je +30, než sníh a -5.
Já každý den vyběhnu na zahradu se sněžným kluzákem dám 1 baterku (cca10 min.) a zase pěkně zpátky do tepla.
Když je lítací počasí (není mlha, nechumelí, nebo moc nefouká) dám alespoň jednu baterku s letadlem každý den , lítám i při -15°C. Než dojdu na kopeček za barákem, tak se zahřeju a ta jedna baterka se dá v pohodě vydržet.
Špatný jsou jen pršavý, mlhavý a moc větrný dny.
Podle mě je protivnější , když pere slunce a je +30, než sníh a -5.
- Zwobot
- Kontaktovat uživatele:
Nemám rád Dádu Patrasovou!
(když už jsme u toho)
Ale teď vážně: Nevím... raději se peču v +30 ve stínu než mrznu při -10. Prsty mám ztuhlé, bojím se že se dovnitř dostane sníh...
Když jsou vysoký tlaky vzduchu tak je to pěkný - modrá obloha bez rizika bouřky, nefouká, sníh se třpytí.
Ale každý den venku s érem bych asi nedával.
Velikou výhodou je že v zimě nejsou alergie na pyl. Musím zkusit ten Claritin na jaře.
Otázka jestli na mě bude fungovat. Na mě funguje malé procento léků včetně analgetik u lékaře. Sedím u zubaře, píchne mi dvě injekce a po 15minutách:"už to působí"? Já na to že ne a řekla mi ať jdu domů. Jenom mi lehce mravenčilo v tvářích a jinak nic.
Nebo Paracetamol je na mě absolutně neúčinný.
Ale teď vážně: Nevím... raději se peču v +30 ve stínu než mrznu při -10. Prsty mám ztuhlé, bojím se že se dovnitř dostane sníh...
Když jsou vysoký tlaky vzduchu tak je to pěkný - modrá obloha bez rizika bouřky, nefouká, sníh se třpytí.
Ale každý den venku s érem bych asi nedával.
Velikou výhodou je že v zimě nejsou alergie na pyl. Musím zkusit ten Claritin na jaře.
Nebo Paracetamol je na mě absolutně neúčinný.
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je dobrý no. Mě zbejvá jenom sim, protože vylezu-li na zahradu, tak tam mám takový hnědouhelný doly, že se ani nenadýchnu
Bohužel sousedi ještě nekonvertovali na plyn (jako poslední mohykán).
V pohodě se to dá.
Pořádnou bundu,boty a kulicha, udělal jsem si vyhřívaný futrál na rádio mno a nic mi neschází.
Ve vaku mám přes 30°C na letadlu lyže a poletuju.
Ruce vyndavám jen na výmněnu baterek nebo na nalití čaje z termosky.
Pořádnou bundu,boty a kulicha, udělal jsem si vyhřívaný futrál na rádio mno a nic mi neschází.
Ve vaku mám přes 30°C na letadlu lyže a poletuju.
Ruce vyndavám jen na výmněnu baterek nebo na nalití čaje z termosky.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
V telocvicni s halackem je teplo, tiez cakam az bude vhodne pocasie na thundera od krila
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
jezdím do Rakouska do Wagrainu na hory. Letos budeme po třetí bydlet v takové malé dvoupatrové vilce, která má dvě stěny spodní společenské místnosti prosklené. Loni jsem vždycky nachystal rcfactory sbach, otevřel, odhodil, rychle zavřel, sedl do křesla do proskleného rohu a poletoval si ze svahu dolu.. Trochu nezvyk neslyšet motor, ale po pár letech to šlo. Neskutečná paráda, těším se na to snad víc, než na snowboard:) Minulej rok jsem lítal v -24°, krom baterek to nebylo znát..
Na zimě z hlediska modeláře mi vadí jediná věc - krátký den, a častá nízká viditelnost. Jinak nic.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
-
komarek.lukas
ondra1402 píše:jezdím do Rakouska do Wagrainu na hory. Letos budeme po třetí bydlet v takové malé dvoupatrové vilce, která má dvě stěny spodní společenské místnosti prosklené. Loni jsem vždycky nachystal rcfactory sbach, otevřel, odhodil, rychle zavřel, sedl do křesla do proskleného rohu a poletoval si ze svahu dolu.. Trochu nezvyk neslyšet motor, ale po pár letech to šlo. Neskutečná paráda, těším se na to snad víc, než na snowboard:) Minulej rok jsem lítal v -24°, krom baterek to nebylo znát..
tak to musí bejt super:-)