SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Re: SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Vyzkouším to a uvidíme
Díky moc
A jak jsi jinak spokojeny s tou A200 Scorpio? Já s ním byl propvé včera, ale foukalo docela silně, a málem jsem to rozsekal. bylo to jako zdivočelý býk. Počkám na vánek a zkusím to znovu. Jinak ho prodám a bude
Měl jsem Betu 1400 hodil jsem do ní baterku, dovážil a létala jako beránek i ve větru. Ale tohle moc nechtělo 
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem s tím letadlem naprosto spokojenej. Dokonce jsem s ním odlítal jednu soutěž RCEN
. Výsledek nevalný, ale za to mohly ruce, né letadlo.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Jasně
počkám na počasí a vyrazíím 
Tak chlapi, dneska nám u Nového jičína fouká vítr o rychlosti 6m/s to je docela dost na první zálet s A200 nemyslíte? Právě váhám, zda to jít zkusit nebo ne.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
zálet bych každopádnědělal za +- bezvětří
Chlapi, kam dáváte kablíky od serv křidélek, když nasazujete křídla do trupu? Ty kable tam tedy moc místa po nasuní křídel nemají, docela fest se tam ohýbají a nechtěl bych videt, co se s nimi děje po úplném zasunutí křídel k sobe
nějaký tip jak to děláte vy? Připadá mi, že ty kablíky dost trpí při zasunutí křídel 
Tak jsem byl dneska zalétat a paráda. jen jedna věc mi vadí, také mi nefunguje brzda. Po stažení plynu na nulu se vrtule stále otáčí náporem větru. Asi vyměním regl mám doma turnigy 60A, ale ten má zase jinou koncovku pro připojení baterie .-((((
pro arnie69
Než bych měnil regulátor pokusil bych se brzdu nastavit. Mám dojem, že v tomto vláknu byl dokonce uveřejněn postup jak na to. Dávat bez pokusu nastavení brzdy reg. 60 A do SC je skoro škoda.
Než bych měnil regulátor pokusil bych se brzdu nastavit. Mám dojem, že v tomto vláknu byl dokonce uveřejněn postup jak na to. Dávat bez pokusu nastavení brzdy reg. 60 A do SC je skoro škoda.
Ale pokud se mi podaří brzdu nastavit poznám to pouze za letu je to tak?
Pokud tu brzdu nemám nastavenu, model mi asi hůře plachtí, protože je bržděn větrem opírajícím se o vrtuli?
Pokud tu brzdu nemám nastavenu, model mi asi hůře plachtí, protože je bržděn větrem opírajícím se o vrtuli?
->arnie69
Já to zkoušel všelijak, ale bez úspěchu... (A200 V2) Ten regulátor je bez brzdy...
Já to zkoušel všelijak, ale bez úspěchu... (A200 V2) Ten regulátor je bez brzdy...
Kolega má taky A 200, v manuálu bylo napsáno, že brzda je nastavena. Brzda mu od začátku nešla ani se nedala nastavit. Byl vytrvalý v reklamaci až se snad na potřetí dočkal, že mu obchod poslal úplně jinou značku regulátoru než měl originál. A to předtím vždy poslal asi ten samý, který byl reklamován a tvrdil, že je všechno v pořádku. Možná SC používá ten samý výrobek jako A 200.
A jaký je zásadní problém v tom, pokud budu používat regl origi bez brzdy?
- kope
- Kontaktovat uživatele:
arnie69 píše:A jaký je zásadní problém v tom, pokud budu používat regl origi bez brzdy?
Nesklopí se ti sklopka, vrtule se bude protáčet -> bude brzdit
Jasně, takže mi bude na prdlačku plachtit
to je fakt síla, no jo číňan je číňan.....zase to spackali. kcěmu mi je teď větroň, který nebude plachtit, jak by měl 
Pokud máš SC v záruce reklamuj. Teď stejně není počasí na lítání tak na reklamaci máš čas. Buď vytrvalý, nenech se odradit pokud prvá nebo druhá reklamace nebude úplně úspěšná. Potom už jim řekni, že si budeš stěžovat na Obchodní inspekci nebo na Ochraně spotřebitelů. Jedinou další možnost máš utratit 500- 700 Kč za nový solidnější regulátor. Dohodl bych se s nimi po telefonu zda jim máš poslat celý éro nebo jen regulátor. A teprvepodle toho co Ti řeknou tak tam pošli. Šel bych ale na reklamaci.