SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Re: SKY CLIMBER RTR 2,4GHz
Osobně s Climberem na sněhu zkušenost nemám, ale podle toho co je na internetu, to není problém. jen bych měl trochu obavu z nabírání sněhu ve spodní části při přistání do větracích otvorů. Na zmrzlém sněhu bude trup asi trpět. Ale epp jsou asi od toho.
Do bahna bych to nebral. U nás na Vysočině nic jinýho není.
Do bahna bych to nebral. U nás na Vysočině nic jinýho není.
Pokud nebude zítra moc foukat, půjdu ho vyzkoušet 
- omegaalfa
- Kontaktovat uživatele:
S Climberem na sněhu není problém. Já sám to už mám vyzkoušeno.Udělal jsem si na to dvě ližiny ale před tím jsem sedal normálně na břicho.Pochopitelně ne na prašanu
Spodek větracích otvorů jsem přelepil textilní stříbrnou páskou aby se dovnitř nedostal sníh,a je to. V zimě není potřeba tak intenzivního chlazení vnitřku trupu.Je to pouze můj názor ale několikrát vyzkoušený. V každém případě bych raději počkal na sníh než v tomhle blátě 
PRCEK
noooooo. do bahna bych s tím sedat nechtěl
Nemáš nějaký video, jak létáš se Sky Climberem?
- omegaalfa
- Kontaktovat uživatele:
Mám takové video ale nemám to ještě sestříhané abych to dal na YouTube.Ale je to všechno myslím snímané přímo s Climbera protože většinou chodím sám.Asi se do toho pustím. Mám jen nějaké video s Betou 1400 http://www.youtube.com/watch?v=rZrtC-3OhJ8, jo a ted jsem jedno video moje našel s Climberem.http://www.youtube.com/watch?v=scs65qsK ... -g&index=2 . To jsou moje začátky s kamerou tak že nic moc. 
PRCEK
Ale jooo
máš to hezké
Tak dneska jsem chtěl jít lítat zase fouká jako prase .-(((( 6m/s. Tak to raději počkám, nerad bych to rozflákal
Tak jsem to nevyrdžel a jel jsem A200 Scorpio proletět poprvé.....mámel jsem to rozflákal
(( moc foukalo, proti větru to na plny plyn nechtělo ani letět ke mě..... tak jsem raději přistál. Holt musím počkat na lepší počasíčko
jak jsem rozpojil křídla a šel k autu málem mne to odfouklo i skřídly...
Jsem zklamaný, doufám, že to bylo opravdu tím, že hodně foukalo....
Jsem zklamaný, doufám, že to bylo opravdu tím, že hodně foukalo....
- omegaalfa
- Kontaktovat uživatele:
PRCEK
nooo to není k smíchu
málem byly třísky na poli, to bylo jako zdivočený býk
Před vzletem jsem hledal těžiště a musel jsem dovážit 35g nalepovacích závaží. ( ty co se používaj na alu ), ale po vzletu jsem zjistil, že to bylo málo 
A kam ty závaží lepíš? Přímo někam do kabiny? Nebo na trup?
- omegaalfa
- Kontaktovat uživatele:
Lepím je do trupu co nejblíže špičce,tzn přímo na PP nad motor.Zatím se nestalo že by se během letu uvolnily.
Mimochodem takhle dopadl můj první let s Climberem
Podotýkám že to nebylo mou vinou. Jak se zjistilo při reklamaci,přijímač vydal rozkaz na kanálu křidélek - PLNEJ CEREZ DO LEVA !!
No a pak už šel vevýkrutu jako kámen. Přijímač mi uznali,trup nikoliv. Divný ne? Ale co se dalo dělat.Teď je trup jiný,lépe (uhlíkem ) vyztužený a ten zlomený mám v rezervě (už opravený). Tak že suma suma sumarum,na letadle zůstal původní pouze motor,křídla,výškovka a přijímač. Vrtule s kuželem je také jiná a co se týče regulátoru o tom už se tu psalo požehnaně.Tak že jsem ho také vyměnil za silnější 40Amp protože na jaře příjde dopředu nový silnější motor http://www.flymex.net/rc-flugmodelle/co ... ng/a-7451/ . Jinak nevím jestli je tady ještě zájem, ale můžu naskenovat a umístit český návod na Sky Climber a i na dodávanou k letadlu Rc soupravu J5 PRO 2,4GHz od Nine Eagles. To jen kdyby byl zájem. Nevím jestli už prodejci toto automaticky přikládají do setu,ale já ji těžko sháněl.
Mimochodem takhle dopadl můj první let s Climberem
PRCEK
tak to mě mrží, že první let dopadl třískama
Já ta závaží nalepil taky nad motor, ale po přistání ( malinko tvrdším ) jsem odklopil kabinu a závaží leželo na baterce...
Počkám na lepší počasí a vyzkouším to
Počkám na lepší počasí a vyzkouším to
- Luboš ZLÍN
- Kontaktovat uživatele:
Mám Easy Glider PRO a zátěž při větším větru zasunuju do spojky křídla. Je to v těžišti a vejde se závitovka. Používám 2 velikosti - celou a cca. 1/3.
YT: Lubos72cz | czlusa.rajce.idnes.cz
Chlapi, o jaké kapacite aku používáte ve Sky Climerovi? Můžu tam šoupnout 3s 11,1V 1600mAh? A samozřejmě dovážit.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Já mám 3S 1800 mAh Zippy Compact. Měl jsem 2200 Mah TGY, ale s tou jsem měl pocit, že je letadlo těžký na čumák. Takhle je to lepší
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...