Tak dnes jsem si udělal menší generálku u převodovky na RAY X. Zapotil jsem se, ale je to připravený na novou sezonu. Už jenom tak plus 15-20° a huráááá do bubákova.
RAY X
Re: RAY X
Ahoj kluci.
Tak dnes jsem si udělal menší generálku u převodovky na RAY X. Zapotil jsem se, ale je to připravený na novou sezonu. Už jenom tak plus 15-20° a huráááá do bubákova.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
streeeco čim si to čistil a co si tam dával na promazání ?
šlo to pak sesadit v pohodě ?
jiank pěkné ... tohle počasí mne zničí, zase chvíle volna a jediný co tak opravovat nebo dělat na baráku kraviny jako světla ... grrr
šlo to pak sesadit v pohodě ?
jiank pěkné ... tohle počasí mne zničí, zase chvíle volna a jediný co tak opravovat nebo dělat na baráku kraviny jako světla ... grrr
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
co to je za převodovku ?
SOVA is YouR CO-pilot
Na fotce je vidět a tady je ostatní vybavení.
Jo a taky mi už pěkně hrabe. Asi zajdu k svatému Tadeáškovi zapálit svíčku, aby nám poslal letecké počasí.
Jo a taky mi už pěkně hrabe. Asi zajdu k svatému Tadeáškovi zapálit svíčku, aby nám poslal letecké počasí.
- Přílohy
-
- Sešit1.xls
- (24 KiB) Staženo 47 x
-
- Sešit1.xls
- (24 KiB) Staženo 66 x
To v tý převodovce máš nějakou grafitku ? Jako ty piliny na převodovce to je fakt hardcore. Asi to o něčem svědčí. Kdo to proboha kompletoval ? Snad né Valenta ? To vypadá jako kdyby se ta převodovka povalovala někde na neuklizeném ponku plným pilin. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
to nemuze bejt z ni ... mi nerikej ...
SOVA is YouR CO-pilot
Tak kluci, já si myslím, že ty piliny jsou z funglovky převodovky, která byla utažena dvou prstama. Proto piliny zvenčí převodovky. Žádné jiné vysvětlení nepřipadá v úvahu, protože mi Vojta Valenta říkal, že to fakt utahuje prstama a né klíčem k této převodovce.
To že jsi udělal rozborku a vyčištění převodovky je jedna věc. Já bych měl trochu strach jakej bordel bude v motoru. A to si piš , že tam ty železný piliny budou. A co to znamená Ti asi nemusím říkat. Takže rozhoď i ten motor a zkoukni to a popř. vyčisti.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Ty jo, dal jsem si práci rozdělat převodovku. Čistil jsem ji jenom hadříkem. Grafitka tam nebyla, bylo tam mazivo přímo pro tuto převodovku od výrobce. A rozhodit motor to ani náhodou. To bych zestárnul o 20 let. Snad tam nebude takový bordel. Možná ty piliny jsou taky od toho, že to občas dostalo šlupku při závodech a tím pádem docházelo k tomu, že převodovka nešlapala úplně přesně. Vyosení, i když jenom minimální. (To je můj názor). Jo a ty piliny si myslím nebudou v motoru. To se na převodovce drželo jako klíště. 
hele ten motor rozeberes v pohode ... fakt tam to bude taky ... jeste vic dyt to je jenom jeden velkej magnet ...
prinejhorsim se nekdy sejdem a rozeberem ho spolu, jestli se ti do toho nechce samotnemu, idealne u mne mam tu sverak a sadu jemnych ruskych sroubovaku = kladiv :-d
je to preci obezka ne ? to pude v pohode, inrunner bych nedal ale obezka to pujde v klidku
prinejhorsim se nekdy sejdem a rozeberem ho spolu, jestli se ti do toho nechce samotnemu, idealne u mne mam tu sverak a sadu jemnych ruskych sroubovaku = kladiv :-d
je to preci obezka ne ? to pude v pohode, inrunner bych nedal ale obezka to pujde v klidku
SOVA is YouR CO-pilot