horpak píše:Ve vláknu o goblinovi 700 jsem četl, že pětikilo brzo bude k mání. Nevíte přibližnou cenu?
cena - 14900,-
mněl by být skladem k 12.2.2013,což je oficielní datum začátku prodeje po celém světě
horpak píše:Ve vláknu o goblinovi 700 jsem četl, že pětikilo brzo bude k mání. Nevíte přibližnou cenu?
OPR píše:Nevite nahodou kolik bude vazit prazdnej drak heli?
horpak píše:Ještě by mě zajímalo co vše bude za těch 14900, jen drak s listy nebo tam bude i nějaký motor a regulace?
horpak píše:hmm souhlasím s nostromem. Je to sice fakt moc pěkná mašinka, ale za 15000 je to dost. Když to např srovnám s protosem, u kterýho za 15000 mám krom draku a listů i motor, regulaci a stabilizaci a ještě mi 2000 zbydou...
MS COMPOSIT píše:horpak píše:hmm souhlasím s nostromem. Je to sice fakt moc pěkná mašinka, ale za 15000 je to dost. Když to např srovnám s protosem, u kterýho za 15000 mám krom draku a listů i motor, regulaci a stabilizaci a ještě mi 2000 zbydou...
Jen pro srovnání Logo 400-512€,Goblin 500-594€
Ano, pro nás v cz je to drahý,ale je to věc priority pilota co chce a kolik na to má.U nás je drahý všechno,co neni skoro zadarmo.
První dávka 2000 kusů Goblinů 500 je vyprodaná,distributor,který nemá objednávku již zaplacenou nemá další šanci ho dostat dřív ,než tak za 2 měsíce z další dávky,což svědčí o tom že se SABu obchodně povedla i 500.