PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
neskusali ste nahradit povodnu vrtulu 10x5" vrtulou 12x6" a zmerat odber? Uz sa mi zda setove osadenie nedostatocne a premyslam nad vymenou reglu za 40A a vymenou vrtule... snad to povodny motor zvladne...
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Zdravím,
Po opravě uložení motoru trošku bojuji s vyosením motoru. Zkusil standardní nastavení 2°dolů a 2°doprava a dost jsem se s érem pral. Pod plynem se silně stavělo a přetáčelo. Rád bych požádal zkušenější alespoň o základní/výchozí/tovární nastavení.
Díky.
Pěkný a pohodový den Víťa
Po opravě uložení motoru trošku bojuji s vyosením motoru. Zkusil standardní nastavení 2°dolů a 2°doprava a dost jsem se s érem pral. Pod plynem se silně stavělo a přetáčelo. Rád bych požádal zkušenější alespoň o základní/výchozí/tovární nastavení.
Díky.
Pěkný a pohodový den Víťa
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj to vyosení odpovídá,mám to taky tak,nemáš špatně těžiště,máš tam orig. vrtuli? a nebo mu to vyosení dolu přidej na víc
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
Ahoj
vrtule je origo, dovažoval jsem na předek. Uberu boční a více přidám dolů. Pohraju si s tím. Díky, šlo mě jestli tam není nějaký nestandard a nemusel jsem vymýšlet vymyšlené.
Díky a pěkný den. Víťa
vrtule je origo, dovažoval jsem na předek. Uberu boční a více přidám dolů. Pohraju si s tím. Díky, šlo mě jestli tam není nějaký nestandard a nemusel jsem vymýšlet vymyšlené.
Díky a pěkný den. Víťa
Ahoj potřeboval bych prosim poradit, mám pioneera a přijímač jsem zapojil podle návodu ale letadlo nereaguje 
Led na vysílačce svítí jak mají a na přijímači taky svítí.
Baterii jsem ještě ani jednou nenabíjel a při pokusu o nabytí nabíječka po připojení baterie bliká.
Nabíječ napájím PC ATX zdrojem a připojil jsem to na +12
Prosim o radu jak zapojit přijímač (orientovat konektory, bílím signálem nahoru nebo dolu) a jak nabýt baterii.
Děkuji za odpověď a přeji pěkné svátky Vojta
Led na vysílačce svítí jak mají a na přijímači taky svítí.
Baterii jsem ještě ani jednou nenabíjel a při pokusu o nabytí nabíječka po připojení baterie bliká.
Nabíječ napájím PC ATX zdrojem a připojil jsem to na +12
Prosim o radu jak zapojit přijímač (orientovat konektory, bílím signálem nahoru nebo dolu) a jak nabýt baterii.
Děkuji za odpověď a přeji pěkné svátky Vojta
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj,máš dobře spárovaný vysílač s příjmačem? konektory musí směřovat bílým signálním k popisku regulátoru,tzn. bílý třeba k trotle,nebo ale,nebo gear atd.podmínkou je to mět dobře spárovaný.Pavel.
Děkuji za radu přijímač by měl být spárovanej, zkusím to znova ale chtěl bych si ověřit jestli mám dobře zapojenej přijímač (viz foto) do CH1 zapojim ještě křidélka, na CH3 je regulátor. Děkuji za odpověď
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
no podle mě to máš špatně zapojené,skus otočit ty konektory opačně,tzn.bílým kabelem k ktěm označení regulátoru ch1,ch2 atd.
Děkuji za rady už jsem to zprovoznil
otočil jsem to všechno a poté spároval prvním způsobem
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
rádo se stalo,tak mnoho dobrých přistání.Pavel.
Ahoj je tohle podobny jako Pioneer??
http://www.r2hobbies.com/6-channel-rc-e ... plane.html
http://www.r2hobbies.com/6-channel-rc-e ... plane.html
Je to cessna jak je psáno.Vzhledově trošku podobný,letové vlastnosti už jiné.Hlavně není tak hodná jako pionner.
rychlejsi ?
Co jsem viděl tak ano,i když rozdíl moc velký nebude.Ale hlavně je /podle majitele/neohrabaná a dost vratká při menší rychlosti-ráda padá po křídle.To pionner je fakt stabilní.
Dik ..pytam sa kvoli sousedovu chlapcu .Videl ma vykladat lietadlo z auta a pytal sa ze chce lietat ale nechce vetron ...