Poradte pri ROZHODNUTI
Poradte pri ROZHODNUTI
Po mojom skúmaní a čítaní Vás chce požiadať od radu
Bud Graupner MX 16 alebo
Graupner MC 19
Ďakujem
Bud Graupner MX 16 alebo
Graupner MC 19
Ďakujem
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Eddie píše:Z druhé ruky jsem slyšel názor na MC-19:"Na to co umí je dost předražená". Ted jsem koukl na cenu 9800 za samotné radio je opravdu hodně
Jenze kdyz se podivas na "nejblizsi sousedni o neco chytrejsi" MC-22, tak ta stoji (samotnej Tx) 15700,- takze si clovek moc nevybere, pokud chce pultovku stredni tridy...
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam bazarovou MC-19 a jsem zcela spokojen az primo nadsen (zatim).
Leos ma MX-16 a co jsem letmo koukal, tak software je prakticky stejny. Pouze MX-16 ma mensi display a mensi pismenka. A neovalda se otocnym knoflikem, ale "pouze" tlacitkem nahoru/dolu.
Cenove je vsak MX-16 priznivejsi - za mensi penize nez MC-19 se da poridit i se syntezou.
Nicmene me vice sedi pultove rizeni, takze nebylo na vyber...
Take moznost volitelneho rozsireni se mi zamlouva.
Leos ma MX-16 a co jsem letmo koukal, tak software je prakticky stejny. Pouze MX-16 ma mensi display a mensi pismenka. A neovalda se otocnym knoflikem, ale "pouze" tlacitkem nahoru/dolu.
Cenove je vsak MX-16 priznivejsi - za mensi penize nez MC-19 se da poridit i se syntezou.
Nicmene me vice sedi pultove rizeni, takze nebylo na vyber...
Take moznost volitelneho rozsireni se mi zamlouva.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Eddie píše: A to to radio mate ještě holý!
Ale zase si muzu namontovat jaky hejblatka chci a kam chci abych na ne dobre dosahnul. Kdyz vidim drazsi palcovky, jak se jezej cudlikama na vsechny strany, tak a ni nevim jak bych to vzal do ruky.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
To Abu:Ja pultovku nikomu nevymlouvám jen konstatuji. Ač se ti to nezdá tak palcovky jsou ergonomicky velmi dobře udělaný. Na ovladaní všech tech přepínačů a otočných ovladačů ti stačí ukazováky. Nemusíš nic lovit nebo koukat na radio. Přitom nesundáš palce z kniplů. Proto vypadá jako ježek
PS: Docela by mně zajimalo proč se poltovky používají jenom v Evropě?
PS: Docela by mně zajimalo proč se poltovky používají jenom v Evropě?
skuska
Kto necital od zaciatku som zaciatocnik a dneska som bol skusit MC 19 aj MX 16 asi som palciak teda aspon podla prveho pocitu lepsie sa mi drzala mx 16 ten pult sa mi zdal moc tazky viem ze by mal byt na krku ale aj tak.
Neviete mi poradit kto by mi dopratal JR XP 7202 alebo JR 9303 Air R649
Neviete mi poradit kto by mi dopratal JR XP 7202 alebo JR 9303 Air R649
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: