PS: foto je trochu zmenšené, protože jinak by se tato zpráva nikdy neodeslala
aky model ste nasli pod stromcekom?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: aky model ste nasli pod stromcekom?
Tak to já žádný model od Ježíška nedostal, protože se rozhodl zaplatit mi soustředění na Kanárských ostrovech
. Ale rc model pod stromečkem přece jenom byl a to pro mladšího bráchu. Je to Himoto EMXT-1, 1:10. Ale jelikož bratr nemá takový ten modelářský cit, tak se o tom starám spíš já
. Byl to takový pokus, přitáhnout ho do takový tý koleje, kdy už nejde o takový ty autíčka ze supermarketů, ale jelikož je to jeho první model auta s volantovkou, tak ani neví jak to řídit
Vyblbnou se s tím dá pěkně.....
Ten môj ježiško sa niekde 10 rokov túlal, lebo mi doniesol asi 10 rokov staré krabice Danny (Svor) a Lucky Boy (hacker-model.cz).
Ale poteší.
Ale poteší.
zuza píše:Ten môj ježiško sa niekde 10 rokov túlal, lebo mi doniesol asi 10 rokov staré krabice Danny (Svor) a Lucky Boy (hacker-model.cz).
Ale poteší.
Buď rád.... Klasické drevené stavebnice je vždy krásne stavať.....
Potreboval som pred chvíľou odtokovku 40/6 mm.....
Nemal som doma, klasika vianoce, hoblík, šmirgeľ......
a lišta je hotová. Mňa táto práca uspokojuje......
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Chlapci,kluci,hosi,
ja som dostal take megalego pod strom.Veloxa 2,2 m od Nesnidalov.Kurna,to je relax skladat to.Odporucam,uz som si napravil pocuchane nervy z minuleho roka:-)))Na silvestra kostra hotova.
B
ja som dostal take megalego pod strom.Veloxa 2,2 m od Nesnidalov.Kurna,to je relax skladat to.Odporucam,uz som si napravil pocuchane nervy z minuleho roka:-)))Na silvestra kostra hotova.
B
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Mne ježuch z modelařiny nepřinesl nic - i když jsem tak trochu čekal "kšandy" na Tx.
. No nedá se nic dělat - nadělil jsem si sám - nový Hyperion GS řady a jestli to dobře dopadne, tak si dodatečně (budu to maskovat pravoslavnými vánocemi, které vychází na 6.ledna
) nadělím Magica od Reicharda a když to půjde hodně dobře, tak i nové rádio.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
No u mne se asi tak trošku vyřádil
. Sice mi donesl mikro vrtulníček V911 a tablet Nexus 7 , každému to chodí v pohodě ,jenom já zase mám štěstí na šunty
. Na mixérku asi odešel hlavní motor, roztočí se jen po ťuknutí do rotoru a jenom asi půl minuty hobluji parkety ( dělá mi to na všech 5 aku ) . A na Nexusu mi zase začal chrchlat zvuk
. To je fakt na mašlu 
bylo Pluto,Admirál,Mars II,T9X, Toro...MX-20Hott,FuncubXL,Solius,Twinstar,L-13Blaník 2700mm,Samurai