vrtulník se nevznese
vrtulník se nevznese
Dostal jsem k Vánocům nový vrtulník Copter 5888. Jedná se o dvourotorový čtyřkanál. Baterku jsem dobil naplno, po zapnutí se začnou točit vrtule, ale heli nezvlétne a točí se neustále doprava.
Nevíte někdo kde by mohl být problém?
Nevíte někdo kde by mohl být problém?
Re: vrtulník se nevznese
Nejspíš je ta baterka v háji.
Typuju na špatný jeden motor,jednoznačně bych to reklamoval v rámci reklamace,když je nový.
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Tsisters píše:Typuju na špatný jeden motor,jednoznačně bych to reklamoval v rámci reklamace,když je nový.
jj to spíš ale i ta baterka může bejt v háji pač nedosáhne plného výkonu...
Podle nejnovějších vědeckých studii lítají i tučňaci!
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
Hk 450gt v2 T-rex 450 se hk 250 gt blade mcpx
No kdyby byla špatná baterka,tak točí obě vrtule stejně a tudíš by se pouze nevznesl,ale pokut u toho i rotuje kolem osy tak asi jeden rotor jede pomaleji
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Mal som tiez dvojrotor a uz z obchodu mi dosiel so zamenenymi listami rotoru. A tiez nechcel lietat. 
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
Skúšal si nastaviť trimy?
-
dadanek1999
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se mi stalo s tříkanálem. Výměna pomalejšího motoru pomohla, myslím, že to bude i tvůj případ
měl jsem podobný problem a bylo to tim že se spodní rotorprotačel na hřídelce točit se točil ale nedosahl požadovaných otaček