Screwball671 píše:A BEC pojedeš čistě z Kontroniku bez buffer packu?
Asi dám bufferpack - jistota je samopal
Screwball671 píše:A BEC pojedeš čistě z Kontroniku bez buffer packu?
- jednak se mi líbí, jednak má asi největší šanci vydržet moje lítání, jednak je tam spousta vychytávek, které mě oslovily a Pavlíkovi Kefurtů a nejen jemu to moc pěkně lítá.DaveLister píše:A proč si vybral zrovna rapíka? Nějaké konkrétní důvodu nebo se ti jenom zrovna líbil?
- ani nebyl. Je to dodané fakt na štoubky a má to docela hodně dílů. Dával jsem to dohromady 7 hodin (LA jsem měl z rozsypu za 3 včetně pilování rámu). Ale vše je přesné a vše sedí a je to docela zábavné to dávat dohromady. Užil jsem si to.Allesak píše:Za jak dlouho jsi to složil? To musel být fofr.
- velká je. 690-tky listy na ni vypadají skoro komicky, asi by to chtělo 710 (ale to by mi 80-tka Kontronik asi nedal). Zatím bez elektroniky, ale nijak těžký mi ten drak nepřišel. Dnes to osadím a zvážím letovku a dám vědět. Myslím, že by to klidně mohlo jít i pod 5 kg.Allesak píše:Rapík je velká a těžká helina.
- 4500 mAh. Buferpack mám už Rexe a LA 350 mAh a stačil.Lada1 píše:jake baterky ?
buffer pack bych dal uz jenom kvuli proudovym spickam, klidne maly a lehky napr. 600mAh
Howking píše:350 mAh a stačil.
Lada1 píše:NiMh nebo NiCd? Bych myslel, ze NiCd je vyhodnejsi, protoze doda vetsi proud
Howking píše:No frajerovi se malem podlomila kolena, když to nesl na placA je to vidět i na letu - každá zarážečka se jako by propadne, není ostrá. Prostě to s helinou co váží 1.2 tuny nejde. Je to i slyšet. Tolik k suprovo - zbytek dojmu je už jen na skvělých rukách pilota a o helině toho moc neříká. Snad jsem nepřehlédl, ale nebyl tam ani jeden tictoc - copak by to asi prozradilo?