Mig-15

Vše co je maketou, polomaketou ale i nějakou 1/4maketou skutečného stroje.
Zpráva
Autor
FilipV
Kontaktovat uživatele:

Re: Mig-15

#16 Příspěvek od FilipV »

A potom jsou modeláři, který postaví nádherný letadlo a osadí to čínskými komponenty,
místo, aby dali Vasu, Stumax apod.. :wink: Tím neříkám, že Lander je špatný dmychadlo,
ale je zbytečně těžký a s origo motorem jsem z něho pořádný výkon nevycucal.
Mám (mimo jiné stroje) nanosabre od robbe a první, co šlo ven je čínský dmychadlo a je tam
Vasa. Jako trénigový éro je to skvělý a nacvičíš si mnoho, aniž bys rozbil éro, který stálo mnoho
úsilí a koneckonců i peněz.
Ale nemyslím to ve zlém :lol:
Wirda
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Wirda »

To Filip,přesně jsi mi to vzal z pusy. Já nejsem Bůh ví jakej stavitel,páč na to nemám buňky,prostory a o čase a zkušenostech nemluvě. Tak kdybych dělal tokovýhle projekt nádherného éra,tímto klobouk dolů,tak bych u pohonu měl jasno, Vasa,Castle creations ICE a Mega... Baterky čína to je jas. Když pořádný projekt si zaslouží pořádný střeva,si myslim :D Ať se daří,máš můj obdiv.
Přístroj, který je pod proudem, vypadá stejně jako ten, který není, jen je jiný na dotek. :D
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od petrcorrado »

nesouhlasím, tohle dmychadlo jsem měl a je to lepší průměr (myslím, že rotor je kopie wemotecu), za ty peníze dokonce víc než jen lepší ... Jen bych asi volil tu verzi na 10s - čím vyšší napětí - tím lepší. Vasa, schubeler, stumax - jiná liga to je fakt.. :)
btw. pěkná práce a držím palce ať to dobře letí..
therccustomjets.cz
customwings.cz
m-zima

#19 Příspěvek od m-zima »

Ceny jsou ceny, nemam na to abych si kupoval edf za 500dolarů. Mimoto tohle dmychadlo je jedno z tech kvalitnějších co se na HK dá sehnat, mám doma i jiné edf z HK a vyvážit je je teměř nadlidský výkon ale tohle dmychadlo vyvážit skoro ani nepotřebovalo.
Odpovědět

Zpět na „Makety“