T-REX 100 problém

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
rudo999

T-REX 100 problém

#1 Příspěvek od rudo999 »

Ahojte chalani, mám T-rex 100s (do budúcna plánujem 450-ku) ... samozrejme ako začiatočník máme za sebou aj nejaké tie pády, možno aj následkom nich mám s mojím rexom problém a to že keď vzlietnem tak sa roztočí okolo vlastnej osi. Nemáte niekto skúsenosti ako tento problém odstrániť, alebo čo to môže spôsobovať? Pri malom plyne pri zemi ho netočí ale až ke mu viac pridám..
takto nejak sa to roztočí: http://www.youtube.com/watch?v=U_sWKyUe00g
Naposledy upravil(a) rudo999 dne ned 02.12.2012 19:56, celkem upraveno 1 x.
dako

Re: T-REX 100 problém

#2 Příspěvek od dako »

S Rexem zkušenosti nemám ale s heli trochu ano. Pokud se roztočí kolem osy na víc plynu, je náklon listů ocasního motoru a tedy otáčky neodpovídající. Pokud má řízení náklonu listů servem, může být příčina v chybě náklonu. Pak může být chyba i v gyru. Zkusil bych trimovat a hledat chybu mezi gyrem servem a zadním rotorem.
rudo999

#3 Příspěvek od rudo999 »

trimovať nepomáha, on sa roztočí veľmi rýchlo.. na t-rex 100 je zadná vrtuľa pevná a okolo vlastnej osi sa otáča buď pridaním alebo ubratím otačok na zadnom motorčeku. že je zlé gyro to by somn ako zistil? pridal som viedo...
aldacvalda
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od aldacvalda »

Nejspíš ti odešel zadní motorek.A tak nejak se to dá zjistit když roztočíš motor a natačej vrtasem kolem dokola a zadní motorek by to měl mít snahu rovnart a má i docela tah.a když do něj pujde jen malý vanek tak je motorek v háji.... nekdy to muže delat i hlavní motor když odchází, před uplným spalením odebírá víc proudu a regl nedokáže uživit oba...
dako

#5 Příspěvek od dako »

Viděl bych to jako "aldacvalda" na kaput zadního motoru. Pokud se to nedá dotrimovat bude v brzku po motorku. S tím chováním jsem se setkal. Motorek už nestíhá.
hosa

#6 Příspěvek od hosa »

dako píše:Viděl bych to jako "aldacvalda" na kaput zadního motoru. Pokud se to nedá dotrimovat bude v brzku po motorku. S tím chováním jsem se setkal. Motorek už nestíhá.

Ahoj, taky souhlas, motorek vrtulky je utavený. hosa
--Sx--

#7 Příspěvek od --Sx-- »

dá se s tím něco málo ještě dělat-na youtube jsou odkazy.
jinak jestli budeš objednávat celej zadek,tak vem rovnou na model X,má tam nějaký vylepšení aby zadní motorek tolik neptrpěl
T-Rex 450PRO + MB
DX6i
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“