Blade 130 X
Re: Blade 130 X
absolutni stock
http://www.youtube.com/watch?v=VGYRP1xB2nM
http://www.youtube.com/watch?v=VGYRP1xB2nM
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Hmm, čekal jsem co přijde ... a nic nepřišlo? 
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
RadekCe píše:Hmm, čekal jsem co přijde ... a nic nepřišlo?
Jak nic? pěkné video, pěkný čistý let, paráda, palec nahoru
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
A mimo to - i kdybych tam byl, tak mě ani nenapadne skákat na tu slámu.
Ale třeba z toho vznikne alternativa pro planking - ne tedy jen prkenné ležení hlavou dolů, ale řízení RC Heli z těch nejšílenějších míst...
Ale třeba z toho vznikne alternativa pro planking - ne tedy jen prkenné ležení hlavou dolů, ale řízení RC Heli z těch nejšílenějších míst...
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Něco jsem malinko potunil , a měl jsem doma nějaký hk 5330 servo za tři dolary , tak jsem ho vteřiňákem přilepil na ocasní hranolek , a ejhle , ono to funguje líp jak to originál. Musel jsem v "normalu" nastavit jako střed malinkej střih vrtulky , stáhnout drobet zisk a použít nejkratší páku , nemá to takový rozsahy , ale lítal jsem s tím ráno funnely "trychtýřky" což je na vrtulku náročnej prvek a dával to.
Fakt dobrý , ještě mám na cestě jiný servo , ale zatím nechám tohle:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _17kg.html
papírově má udávanou bídnou sílu , ale zkoušel jsem se s ním prstem prát , a úplně slabý mi nepřišlo.
Jo a otočil jsem gripy vrtulky..
Fakt dobrý , ještě mám na cestě jiný servo , ale zatím nechám tohle:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _17kg.html
papírově má udávanou bídnou sílu , ale zkoušel jsem se s ním prstem prát , a úplně slabý mi nepřišlo.
Jo a otočil jsem gripy vrtulky..
Frsky X10S Carbon
Dnes jsem nasadil novou vrtulku dozadu (cernou) a po 4 baterkach se znova za letu utrhla....tak nevim z ceho to vyrabi ty hovada!!!
To uz neni ani snad mozny...
Tak premyslim co ty oranzovy ....jak jsou na tom? Vydrzi vic letu?
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
A nemáš tam spíš na vrtulce nějaký vibrace?
Frsky X10S Carbon
emf píše:Dnes jsem nasadil novou vrtulku dozadu (cernou) a po 4 baterkach se znova za letu utrhla....tak nevim z ceho to vyrabi ty hovada!!!
Jak utrhla? Kde? V místě průchodu šroubku? Já mám asi 50 baterek s černou a 100 baterek se žlutou a žádný problém.
Odpoj táhlo od serva vrtulky a vyzkoušej vibrace vrtulky v celém rozsahu otáček (jak radí krtek2k), ale i tak se mi to nezdá?
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
krtek2k píše:A nemáš tam spíš na vrtulce nějaký vibrace?
vibrace jsou jen v určitým spektru otáček při roztáčení,po přepnutí do 1 už vůbec,ale vyzkouším teda v ruce...
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
emf píše:krtek2k píše:A nemáš tam spíš na vrtulce nějaký vibrace?
vibrace jsou jen v určitým spektru otáček při roztáčení,po přepnutí do 1 už vůbec,ale vyzkouším teda v ruce...
Snizil jsem zisk gyra na uplně na minimum a rozsah otáček kde to silně vibruje se zmenšil to je fakt....,ale i tak od pulky plynu je stejně po vibracích a po přepnutí do modu 1 je uplně v klidu - tak uvidím jestli to pomůže.
Logo 600SX
mini Vbar 5.3 PRO
mini Vbar 5.3 PRO
- vylizplech
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/BL ... -X/468460/ nechci někomu dělat reklamu,ale tohle je dost dobrá cena.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
reklamu nedělej, dnes mi ho snad původní majitel odeslal 
T-rex 450 PRO (MicroBeast), Blade 130x (RHK, Spin), Solo PRO 180, DX7, Phoenix
No cena sice dobrá, ale mi ani neodpověděl na mail a to jsem mu psal během půl hodiny co mu vyšel inzerát 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- vylizplech
Nikko píše:reklamu nedělej, dnes mi ho snad původní majitel odeslal
tak potom písni,jestli vše funguje,ta cena se mi zdá až velice dobrá na to,že by tam byla jen prasklá kabinka
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
- vylizplech
Jinak jsem včera večír taky namontoval to pákové servo hk 5330 na ocas a musím říct,že už je to 4 pákové servo co jsem zkoušel,ale tohle je opravdu servo,které funguje skvěle.Kmitání ocasu prakticky nulové a ocas drží mnohem líp než s tím lineárem.couvané lety na zádech,lopingy,funely a vše bez jediného ustřelení ocasu a to jsem dnes dal 16 baterek.