Filmy, ve kterých se objevují modeláři
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Filmy, ve kterých se objevují modeláři
Nemáte někdo tip na filmy, kde se objevují modeláři ? Nebo nějaké dokumenty o modelářích ? Nejlépe z dob Svazarmu 
Re: Filmy, ve kterých se objevují modeláři
Určite sú v archívoch ČT a STV. Ale ako sa k nim dostať?
Jano Bubeník
Třeba film OK 12 startuje. Na CSFD je, ale na ulozto ani jinde jsem ho nenašel.
Kodl-CZ píše:Třeba film OK 12 startuje. Na CSFD je, ale na ulozto ani jinde jsem ho nenašel.
Opravdu nikde není k nalezení
petrs2010 píše:
Opravdu nikde není k nalezení. Tenhle kdyžtak na Uložto je: http://www.csfd.cz/film/27744-vitezna-kridla/
A tak ten neznám, dík za tip. Jo a v "Táto sežeň štěně" točí nějakej klučina upoutance uprostřed křižovatky. Auta v klidu čekaj až dolítá a žádný nezatroubí - fakt!
Kamarád co hodně sleduje filmy pro dospělé mi poslal video modeláře který létal s paní s nějakou cesnou na kabelu. Pak přistál a pani létala na pánovy 
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
A jak to dopadlo? 
--KAMIKAZE-RC Team--
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
Naše modely : www.photo-box.cz/kamikaze/hangar.html
Zavedl ji do hangáru, tam probíhala akce na různých částech letadel a paní pak odcházela s jogurtem na obličeji.
S modelem se už nelétalo... Ale byl to nějaký žhavík a obstojně přistál na úzké cestě.
S modelem se už nelétalo... Ale byl to nějaký žhavík a obstojně přistál na úzké cestě.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....